İyi cnm sen inde kardeş in eşek kdr olup evlenmicemde karıda bakmıcam evde elektrik suyu da babamla ablam ödüyor ztn bi sorun olsa ablam ilgileniyor ben taklırım böle hyt güzel diyen bir kardeş yada her neyse öyle bir ini Allah size başınıza versin inşallah
Off istediğiniz yorum gelmeyince bayılıyorsunuz beddua etmeye. Size biri mi beddua etti de başınıza geldi?
Adam evlenir ya da evlenmez. Bunun sizi ilgilendiren tarafı nedir?
Belki kafasına göre birini bulamıyor, belki beğendiği hiç kimse kendisini beğenmiyor, belki evliliği saçma buluyor, belki eşcinsel, belki aseksüel, belki, belki, belki...
Sonuç olarak sizi ilgilendiren bir şey yok.
Elektrik suyu babası ödüyorsa bu da babasının sorunu. Siz ödemiyorsunuz.
Babanızın amcanızın elinize saydığı para sizin değil. Onların bakımında kullanılsın diye veriyorlar o parayı size.
Tahmin etmiştim, ama dillendirmek istememiştim.
Bence sizin derdiniz babanızın verdiği parayı babanızın evine harcamak zorunda kalmanız.
Kardeşiniz faturalara el atsa o para size kalır diye mi düşünüyorsunuz?
Babanızın parasıyla babanızın faturalarını ödemenizin bu kadar rahatsız etmesinin başka hiçbir açıklaması yok çünkü.
Hastane işleri, diğer yapılacak işler vs konularında kardeşinizden destek bekliyor olabilirsiniz ama o çalışırken, siz istifa etmiş evde otururken bu da pek mümkün değil. Adam işi gücü bırakıp neye koştursun?
Üstelik siz de eşiniz de çalışmayıp evde oturuyorken...
Az mantık.