Annem 5 sene önce öldü

Tatlı m babam emekli maaşı var sadece yetmezki gelen kadın hepsi ni ister en az ayda 2 500 ister sigorta ister o kadar maddi imkan yok bizde
Anladim ama kardesinde viseyler yapmali amcan icin bakim ayligi alabilirsiniz belki madem engelli sanirim oyle yazmistin devletin boyle destekleri var bir arastirin isterseniz

Böyle asalak bi adamin neden israrla evlemesini istiyorsunuz ki ? Baska bi genc kizin niye basini yakiyorsunuz ? Kendi agzinizla soyluyorsunuz insan kullanmayi sever diye , boyle bi adam elin kizina acir mi

Ya allah yardımcınız olsun da tam tersi evlenmesini değil evlenmek istese bile evleneceği kadına kardeşinizin tam bir ise yaramaz aptal olduğunu anlatıp vazgeçirin ki kimsenin günahına girmeyin. Bununla evlenen bin pişman olur çünkü. 35 yasinda adama banyo yap denir mi ya iğrenç. Bırakın kendi haline ne yaparsa yapsın. Yikamayın camasirini falan cope atin gerekirse. Kendisi yıkasın.

Yok cnm babam parası nı bana verir evindede oturuyor uz malı yokki neyi versin kardeşim e, emekli maaşı var onuda bana veriyor o konuda sıkıntı yok çünkü ben ilgileniyor um kardeşim e verse harcar gelir

Başka aile üyesi yok sadece kardeşim ve ben kardeşim dememe bakma o 34 ben 35 yaşındayım amcam özürlü sadece ikisi var aile de başka kardeşleri kimseleri yokki bizden başka babam 70 yaşında amcam 65 amcam la babam ilgileniyor ben de onlara yemek yapıp çamaşırlarını yıkıyorum sadece yatalak değiller

Yine kiz evlat hayirli cikmis her zamanki gibi.
Siz cekip giderseniz babayla amcaya yazik olur, hoş babanin eli ayagi tutuyor herhalde. Temizligi siz yapsaniz yemegi bulasigi kendilerinin halletmesi lazim. Hi konusmadiniz mi bunlari? Belki de siz yapiyorsunuz diye onemsemiyorlar

Şöyle adama evlen demeyin Allah aşkına bende var sorumsuz kardeş.asla evlenip birinin başını yakmasın soyu kurusun gerekirse diyorum.kardeşiniz çalışıyor mu?amca ve babanın vardır bir geliri kardeşiniz ve sizde yardım edin bunlarla bir kadın tutun eve baksın.kardeşte takibini yapsın.siz herşeye koşarsanız adamda rahat rahat salar.

Cnm amcam aylık 1000 lira babasının emekli maaşı nı alıyor e bizde çalışıyor uz haliyle devlet vermiyor o zaman bakım maaşı fazla geliyormuş ama kardeşim gelirini paylaşmaz bizimle ben yardımcı oluyor um bzn babamda ben i sömürüyor valla nediyim bilemedim çok kötü bir ailem var ama kıyamıyor um yaşlı adam bütün parasını bize veriyor inan geçen gidip bi daha gelmiycem dedim kızım bizi bırakma biz en üst kattada yatarız siz oturun dedi en üst kat harabe eşya yok soba yok gitmeyelim diye neler yaptı bzn aklı gelip gidiyor siz olsanız naparsınız nasıl atılır yok denir seni okutup büyütmüş yapamıyorum babamları alıp evime geçicem burda komşularım da kötü bi nasılsın bile demiyorlar sürekli dedikodular en azından orda apartman

Ben demiyorum akraba komşular diyor bütün yük Ben deymiş kardeşim i evlendircekmişim hangi devirde yaşıyorsak artık pislik onlarda

Yok onlar ı babam yapıyo kardeşim suya sabuna dokunmuyor illaki yap diycen 3 aydır banyo yapmıyor leş gibi kokuyo leş gibi sigara içiyor ben tam tersiyim çok zor babaölarda çok temiz değil ama yaşlı işte ona bişi denmez

He cnm benim kardeşim para vermiyor diyorum anlatamıyorum galiba adama suratına tükür hiç tınlamıyo sen sinir olmakla kalıyorsun salağın teki güvenlik görevlisi başkada vasfı yok adamın, kadın tutmak kolay değil maalesef bi sürü para istiyorlar

Kardeşinizi boşverin. 35 yaşına gelmiş bir insan bırakın kendi hayatını idare etsin. Babanız ve amcanız için kardeşinizle ortak bakıcı tutun. Amcanız için engelli bakım yardımı oluyor araştırın. En azından bakımının bir kısmını karşılar. Kendi hayatınıza odaklanın. Eşinizi bunaltıp kaçırırsanız muhtemelen bütün hayatınız onlara bakarak geçecek.

Kardeşinizin çamaşırını yıkamayın. Onu görmezden gelerek bir hayat kurun. Olmadı Bursa daki evi satın. İstanbul dan kendi evinize yakın bir ev alın. Babanız ve amcanız yakınınızda yaşayın. Kardeşiniz de kendi başının çaresine baksın.

komşuları fazla takıyorsunuz. Onun Evlenmesi sizi ilgilendirmez. Ama onun banyo yapmaması da sizi ilgilendirmez. Babanızın maaşını alıyorsanız, haftada bir bi kadın çağırın.temizlik yapsın.Siz de kendi evinizde yemeğe çağırırsınız onları, Yaşar gidersiniz. İki evin temizliği sizin için tek başına yorucu.

Yok tatlım devlet yardım etmiyor 1000 dedem den kln emekli var diye orda burda sölenenlere bakmayın bakan adam varsa devlet hiç bir şey yapmıyor maalesef sen çalışıyosun diyor kimsesiz kalması lzm yada birinci derecede yakın olnalıki onada babam emekli maaşı var diye bişi vermiyor bakıcı tutsam 3000 liradan başlıyor aylık yemek yememiz lzm aç kalırız

Neden bu kadar taktınız kardeşinize anlamadım? 35 yaşında adam ne zaman isterse o zaman banyo yapar. Çamaşırını yıkamak yemeğini yapmak zor geliyorsa ayırırsınız çamaşırını yıkamazsınız. Yemek işinide o gelmeden yer kaldırırsınız.

Çünkü hiç bir şey yapmıyor bi sorun oluyor mesela biz ilgileniyoruz ve leş gibi kokuyor takmak değil niye takayım o benim kardeşim sonuçta siz böle bi kardeş iniz olsa naparsınız

siz yinede bir iki isini hallediyormusunuz zoraki olsada. Ben olsam annemin cenazesinden sonra ( allah korusun) kardesime ta mezarlikta demeyi dusunuyorum bir daha kesinlikle ne biz nede cocuklarmiz gorusssun diye o derece.

Neden buda kötü bişi ama aile yine de önemli bi mevzu evet kızlarız ama ne kadar kötü olsada aranır sorulur sizinki çokmu kötü, evet benimkide iyi değil ama benim kötülüğümü istemez hiç bir zaman sadece annemin suçu bu onu rahat bıraktı yani aslında suçlu olan annem babam ben akıllıyım diye ben den bekledi ler her şeyi maalesef

Niye koskoca adamla çocuk gibi siz ilgileniyorsunuz ki? Duyan da 35 değil 15 yaşında sanar. Eşiniz de kendini paralamasın herkesin kendine ait bir hayatı var sonuçta.

Babanı amcanı al Bursa'ya dönün. Zaten emekli maaşını veriyormus baban. Eşin de iş bulur çalışır en azından. Kardeşin de ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…