Annem 5 sene önce öldü

Sen acaba bakarmıydın baba özürlü amca hastanesi var bunun ki ameliyatı nı bile ben yaptırdım hiç bir şey e karışmayan pis bi kardeş ve mahalle de dedikodu ypn karılar acaba bakarmıydın hiç zannetmiyorum biliyomusun annem öldüğü gün akrabam lar bile sonra bi kere bile aramadı lar burdan belli ztn insanlar ın ne olduğu

sen kulaklarını tıka büyük sevap işliyosun allah yardımcın olsn canım. kardeşini görmezden gel zaten yokluğuda varlığıda yok gibi.

Aynen cnm öyle yapıyorum ztn ama hayat çok pahali bazıları çok saçma şeyler yazmış ben geçen sene kardeşim para biriktir miyo düğünü olur diye onun adına para bile yatırdım babamların üstüne ve o paradan beş kuruş bile almayı düşünmüyorum ben kendimden çok feragat ettim evet babam ben işten istifa edince bize çok yardım etti o kadar da olsun artık, Ben hemşireyim inşallah kpss yeni den hazırlık yapıyor um dua edin kazanayım ailemin ben den başka kimsesi yok çünkü, diğer işimden kadrodan istifa ettim çünkü annem ölünce inanın herkes moral imi çok bozdu çok üzüldüm yer değiştirmek istedim tayin olmadı üniversite olduğu için dua edin ki sağlık bakanlığı na atanayım ben hep ailem e yardım ettim yinede ediyorum ama hayat çok pahali ev almak istiyorum onlar ıda yanıma alcam kardeşim i seviyorum ama çok üzülüyorum, inşallah adam olur, eşim çok iyi bi insan hep yanımda oldu evini işini bırakıp yanımıza geldi, ama insanlar çok kötü hep dedikodu

Kardeş de çalışıyormuş zaten, yemekleri de dışarıda yiyormuş. Adamın bir beklentisi yok demek ki.
Önce hak vermiştim konu sahibine ama sonra garip geldi bu isyanı.
Adam kendi kafasına göre takılıyor, babasının amcasının maaşıyla derdi yoksa bu kadar büyütecek bir şey yok bence.

Evde yatili kalam bakicilar var. Oyle birini bulamaz misiniz?

Tatlım yatılı olarak kalan 4000maaş istiyor ayrıyeten sigorta buda bizde yok maalesef

İyi cnm sen inde kardeş in eşek kdr olup evlenmicemde karıda bakmıcam evde elektrik suyu da babamla ablam ödüyor ztn bi sorun olsa ablam ilgileniyor ben taklırım böle hyt güzel diyen bir kardeş yada her neyse öyle bir ini Allah size başınıza versin inşallah

Off istediğiniz yorum gelmeyince bayılıyorsunuz beddua etmeye. Size biri mi beddua etti de başınıza geldi?

Adam evlenir ya da evlenmez. Bunun sizi ilgilendiren tarafı nedir?
Belki kafasına göre birini bulamıyor, belki beğendiği hiç kimse kendisini beğenmiyor, belki evliliği saçma buluyor, belki eşcinsel, belki aseksüel, belki, belki, belki...
Sonuç olarak sizi ilgilendiren bir şey yok.

Elektrik suyu babası ödüyorsa bu da babasının sorunu. Siz ödemiyorsunuz.
Babanızın amcanızın elinize saydığı para sizin değil. Onların bakımında kullanılsın diye veriyorlar o parayı size.

Tahmin etmiştim, ama dillendirmek istememiştim.
Bence sizin derdiniz babanızın verdiği parayı babanızın evine harcamak zorunda kalmanız.
Kardeşiniz faturalara el atsa o para size kalır diye mi düşünüyorsunuz?
Babanızın parasıyla babanızın faturalarını ödemenizin bu kadar rahatsız etmesinin başka hiçbir açıklaması yok çünkü.

Hastane işleri, diğer yapılacak işler vs konularında kardeşinizden destek bekliyor olabilirsiniz ama o çalışırken, siz istifa etmiş evde otururken bu da pek mümkün değil. Adam işi gücü bırakıp neye koştursun?
Üstelik siz de eşiniz de çalışmayıp evde oturuyorken...
Az mantık.

Eşim çalışıyor cnm bense yeni işten ayrıldım ayrıyeten bekarlık tada evlilik tede hep maddi ve manevi ben yardım ettim inşallah yine edicem sizin ben Ce aklınızla bi sorununuz var yada kardeşim gibi sorumsuz birisisiniz yani nediyim Allah herkese kalbine göre versin, beddua etmiyorum ama siz çok acımasız yazmışsınız, Ben zaten kardeşim e laf anlatamıyor um o yuzden diyor umki Allah sizede aynılarını yaşatsın madem ki benim bu hikayemde bi sorun yok sadece ben sorunlu gibi geliyor um size niye söylediğimi beddua olarak algıladınız aynılarını yada benzerini sizde yaşayın inşallah, bunda bişi yoksa amin demeniz gerkmezmi ayol niye sinirlendin ki canikom sana dua etmiş oldum bak ne güzel, belli senin bi sorunun var mutlaka ki böle nefret dolusun doğru yanlışı göremiyorsun

eşim bursada iş bulamıyor bıktık artık

Eşinizin iş bulamadığını siz yazdığınız. Ne ara iş buldu, bugün mü?

Sizin temenninize neden amin diyeyim ki?
Duanın bedduanın gücüne inandığı halde hoyratça oraya buraya savuran siz olduğunuz için söyledim onu.
Yoksa sabaha kadar beddua edebilirsiniz benim için problem değil

Hakaretleriniz için de kibliyorum sizi. Daha fazla tartışamayacağım.
Anlaşabilmemiz mümkün değil belli ki.

Minnoşum eşim le ben 3 sene önce evlenip İstanbula onun evine yerleştik ben İstanbul da memurdum oda özel bi şirket te iyi maaş la çalışıyordu ama babam kardeşim çok ilgili olmadığı için sürekli bizi Arroyo du ben de ayda bir bursaya gelip yemek yapıp evi temizliyordum sonra tayin işi olmayınca ben de hamile kalınca babamda zorluk çekmesin diye bursaya geldik evimizi bırakıp tm ben istifa ettim ama özel de eşim iş bulması öyle kolay mesele değil ki ama buldu bi yer maaş ını bell zaman vermedi çıktı ordan başka yere girdi az maaş a köpek gibi çalıştı ne zoru vardı sanki mecbur kaldık eşim bu nlara üf bile demedi,, Ben se hamile halimle yeni den kpss çalışıyorum bursada bi yer kazanmak için yada sağlık bakanlığı en azından tayin olayı var ki eski yerim üniversite oldu ğu için tayin yoktu, Ben Ce yazı kurcalayacağına önce bi kafanı topla ki bana niye düşman oldun ben bunları çekerken anlamadım, sınuçta burda dertleşiyoruz, ha beni tanıyorda yazıyorsan inan tanımıyorsunki böle saçma sapan yorumlar da bulunuyor sun

Hatta yine bu Ay eşimi işten çıkaracaklar bizde artık gitmeyi düşünüyoruz nereye kadar çünkü

arada keske bide emdirse dimi, altini da alsin. ne var yani. hem ise gidiyo hem kendi evi esi var hem özürlü amcaya bakiyo hem yasli babaya o asalak kardese de baksa hizmet etse ne olur ki.
Kardeşi belki çok Üzgün belki kötü günler yaşadı. Sen bakma anana kardeşine tamam mı! Asalak kardes demek ne haddini ze! Yazık be ! Sanki taş taşıyor kadın! Başına gelirse sen tabirinizle asalak kardeşini at aokaga!!!!!!!!!!!!

Bir ana baba onca çocuğa bakıyor ama kadın evlenince Kraliçe oluyor dimi! Kocasindan başkası olmamalı. Ana baba kardes yük yorulur. Yazıklar olsub bu zihniyete! Umarim bunu yük görenler ilerde evlatlarinda aynı yük olarak yasasinlar! Baban sağ ve zavallı engelli amca var bu kadar dert etme be. Keşke anam babam yatalak olarak yasasaydi koleleri olsaydım!

Cnm sen neden böle diyorsun ki kardeşim hiç bir şey anlamadı bile annem öldüğü gün gitti yeni bilgisayar aldı ben o zaman bekardım son model arabam var dı arkadaşlarıyla benim arabama izinsiz bindirip gezmelere gitti evde hep ben idare ettim zor günleri benle babam geçirdik, anlatıyor um görmüyor musun ki ztn şikayet im babam dan yana olsa evlendim gittim niye geri geleyim şikayet im sorumsuz kardeşim den senin başına böle şeyler gelmemiş için kötü ne diyim daha sana Allah'ı ndan bul terbiyesiz ben neler çektiğimi biliyormusun Allah sana beteri ni versin inşallah taş taşımayı o zaman görürsün

Kötü gün geçirse bu kadar rahat sorumsuz olurmu anamdan sonra yadigar diye babaya daha çok sarılması gerekmezöiydi

bu sekilde elini tasin altina koymazsa atarim. elbette anam babam elden ayakdan düserse -allah göstermesin- bakarim ama diger kardeslerim hayatlarina istedikleri sekilde devam ederken ben ailecek isimi gücümü evimi barkimi birakip gitmem.

Boşver kardeş şu edepsize cvp verme gerçek ten insanlar çok kötü sen ilgilen et yap ama sonra yine kötü sen ol çevrem de böyle maalesef seni çekemeyen haset insan lar nerden saldırsak diye bekliyor maalesef bu kişi zannederim ya çok değersiz lik kötülük görmüş saldıracak yer arıyor yada gerçekten hiç sorumluluk almamış hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…