Elinize sağlık benim yerine yazmışsınız
İki maaşları varmış evleri de var
Haftada bir gelen yardımcı 200 en fazla Bursa da hatta iki gün gelip yarım gün de senin işini yapsa yine olur
Maddi durum yok vs diyorsunuz da siz memur onlar emekli neden olmasın
Evde yatili kalam bakicilar var. Oyle birini bulamaz misiniz?Merhaba ben 5 sene önce annemi kaybettim evlendim İstanbul a gittim sonra eşimle destek için bursaya döndük babamın evi 3 katlı müstakil ev, ikinci katta kalıyoruz bi 35 yaşında bekar erkek kardeşim var hiç bir şey e yardım cı değil ekmek elden su gölden yaşıyor evlenmekte istemiyor bişi oldumu eşimle ben koşturuyoruz artık bıktım onun sorumsuzluğundan, babamı ve özürlü amcam ı da alıp gitcem kendi evime, ama acıyorum da, sonra biz bi evde sıkışcaz napmaliyim kafayı yiycem
İyi cnm sen inde kardeş in eşek kdr olup evlenmicemde karıda bakmıcam evde elektrik suyu da babamla ablam ödüyor ztn bi sorun olsa ablam ilgileniyor ben taklırım böle hyt güzel diyen bir kardeş yada her neyse öyle bir ini Allah size başınıza versin inşallahKardeş de çalışıyormuş zaten, yemekleri de dışarıda yiyormuş. Adamın bir beklentisi yok demek ki.
Önce hak vermiştim konu sahibine ama sonra garip geldi bu isyanı.
Adam kendi kafasına göre takılıyor, babasının amcasının maaşıyla derdi yoksa bu kadar büyütecek bir şey yok bence.
İyi cnm sen inde kardeş in eşek kdr olup evlenmicemde karıda bakmıcam evde elektrik suyu da babamla ablam ödüyor ztn bi sorun olsa ablam ilgileniyor ben taklırım böle hyt güzel diyen bir kardeş yada her neyse öyle bir ini Allah size başınıza versin inşallah
eşim bursada iş bulamıyor bıktık artık
Eşim çalışıyor cnm bense yeni işten ayrıldım ayrıyeten bekarlık tada evlilik tede hep maddi ve manevi ben yardım ettim inşallah yine edicem sizin ben Ce aklınızla bi sorununuz var yada kardeşim gibi sorumsuz birisisiniz yani nediyim Allah herkese kalbine göre versin, beddua etmiyorum ama siz çok acımasız yazmışsınız, Ben zaten kardeşim e laf anlatamıyor um o yuzden diyor umki Allah sizede aynılarını yaşatsın madem ki benim bu hikayemde bi sorun yok sadece ben sorunlu gibi geliyor um size niye söylediğimi beddua olarak algıladınız aynılarını yada benzerini sizde yaşayın inşallah, bunda bişi yoksa amin demeniz gerkmezmi ayol niye sinirlendin ki canikom sana dua etmiş oldum bak ne güzel, belli senin bi sorunun var mutlaka ki böle nefret dolusun doğru yanlışı göremiyorsun
Kardeşi belki çok Üzgün belki kötü günler yaşadı. Sen bakma anana kardeşine tamam mı! Asalak kardes demek ne haddini ze! Yazık be ! Sanki taş taşıyor kadın! Başına gelirse sen tabirinizle asalak kardeşini at aokaga!!!!!!!!!!!!arada keske bide emdirse dimi, altini da alsin. ne var yani. hem ise gidiyo hem kendi evi esi var hem özürlü amcaya bakiyo hem yasli babaya o asalak kardese de baksa hizmet etse ne olur ki.
Kötü gün geçirse bu kadar rahat sorumsuz olurmu anamdan sonra yadigar diye babaya daha çok sarılması gerekmezöiydiKardeşi belki çok Üzgün belki kötü günler yaşadı. Sen bakma anana kardeşine tamam mı! Asalak kardes demek ne haddini ze! Yazık be ! Sanki taş taşıyor kadın! Başına gelirse sen tabirinizle asalak kardeşini at aokaga!!!!!!!!!!!!
Kardeşi belki çok Üzgün belki kötü günler yaşadı. Sen bakma anana kardeşine tamam mı! Asalak kardes demek ne haddini ze! Yazık be ! Sanki taş taşıyor kadın! Başına gelirse sen tabirinizle asalak kardeşini at aokaga!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?