Annem ameliyat olacak yanında olamayacağım :((

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Annem perşembe günü ameliyat olucak rahmini alıcaklar. Miyom vardı çok kanaması oluyordu birkaç doktora gitti hepsi aynı şeyi söyledi. Hastaneden randevu aldı ve maalesef final haftama denk geldi :KK43: Normalde ben refakatçi olacaktım :KK43: Çok şükür büyük bir ameliyat değil ama ilk kez ameliyat oluyor yanında olmak istiyordum.Ama haftasonuna kadar sınavlarım var. Perşembe ameliyat olacak benim cuma sınavım var :KK43: Hatta cumartesi de.Anneannem kalacak yanında perşembe ve cuma. Yarın sabah müşaade altına alacaklar hastanede kalması lazımmış ameliyat öncesi. Yarın öglen yine finalim var.Anneme anne yalnız olur mu öyle anneannem kalsın bari diyorum anneannen yaşlı kadın diyor sen dersine çalış hem ben kafa dinlerim ne olacak diyor. Yarın yalnız kalacak ama içim hiç rahat degil yarın ameliyat olmasa bile orda yalnız başına mı duracak tüm gece.. Ben gitsem sınavlarıma çalışamayacağım napacağımı şaşırdım annem sen derslerine çalış diyor ama içim rahat etmez ki hem moral açısından falan napıcağımı şaşırdım ben :KK61:

Öncelikle çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Peki annenizin yanında sınava hazırlansanız olmazmı? Yani hastane zaten sessiz bir ortam. En azından içiniz rahat eder, belli ki kafanıza takılacak bu şekilde zaten öğrendiğinize de konsantre olamazsınız.

Öncelikle çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Peki annenizin yanında sınava hazırlansanız olmazmı? Yani hastane zaten sessiz bir ortam. En azından içiniz rahat eder, belli ki kafanıza takılacak bu şekilde zaten öğrendiğinize de konsantre olamazsınız.
Ben de öyle dedim anneme gerek yok bişey yapmıcaklar zaten ben oturur kitap okurum müzik dinlerim sen evde çalış diyor :( Ama kalıcam muhtemelen yarın aklım kalıcak yoksa dediğiniz gibi.
Çok çok teşekkürler sağolun :KK36:

Ben de öyle dedim anneme gerek yok bişey yapmıcaklar zaten ben oturur kitap okurum müzik dinlerim sen evde çalış diyor :KK43: Ama kalıcam muhtemelen yarın aklım kalıcak yoksa dediğiniz gibi.
Çok çok teşekkürler sağolun :KK36:

Ne demek rica ederim, annenizin bu teklifi reddetmesi normal, her anne gibi o da evde ders çalışmanızdan yana olacaktır, ama yinede ameliyat öncesi moral olursunuz bi nebze.

Hem annenize ameliyatında hem de sınav da size başarılar dilerim. Her ikiniz içinde hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
hastanelerde ölümcül hastalığı olanların bile refakatçisi olmuyo bazen.
mutlaka olacaktır onun gibi tek olan.
onlarla muhabbet eder, üzülme.

Öncelikle geçmiş olsun, benim annemde rahim ameliyatı olmuştu, korkulacak bir durum yok, eminim inşallah kısa bir sürede toplar kendisini, korkma gerçekten korkma, endişe etme, annem ameliyat olduğunda bende çok korkmuştum, kaybetmekten ama bir baktım annem ameliyat olmuş sonrada iyileşti normal yaşamımıza devam ettik... yıllar sonra ne oldu biliyor musun ? anneme kanser teşhisi kondu, Allaha şükür tedavi görüyor , kontrol altında durum ama ben neyi öğrendim biliyor musun ? beterin beteri var, senden benden daha zor durumda olanlar var, eğer annen ameliyat olunca eski sağlığına kavuşacaksa korkma, dua et sadece, güzel, kolay geçsin ameliyatı.. Benim dualarım sizinle :)

Annenize vereceğiniz en büyük destek sınavlardan alacağınız notlarınızdır.

Lütfen kendinizi moralsiz hissetmeyin. Hangi hastanede yatacak? Benim annem de gecen ay Liv hospital'de 7 gün yattı. Yanındaydım ama o uyudukça hastanede turdaydım. Ve hemşireler benden ilgili ve doğal olarak bilgiliydiler. Üzmeyin canınızı, şifası haktan

Canım endişelenme inşallah ameliyat başarılı geçer zaten basit bir ameliyat demişsin.
Eğer için rahat etmeyecekse hastanede çalışabilirsin. Böyle evde çalışmaya çalışırsın ancak, aklından çıkmaz.

Annenize geçmiş olsun. Bende kaç gündür ağlıyorum gelecek pazartesi doğuma gidicem eşim çalışıyor ben İzindeyim evdeyim küçük bi çocuğum daha var çok Sancım oluyor ama annem 20 dk yolda olmasına rağmen gelmiyor. Gel diyince kötü konuşuyor ben gitsem yemek yemeye çekiniyorum evinde. Şimdiden doğuma gelemem babana yemek hazırlıcam adam işe açmı gitsin diyor. Offf çok zor yaa birinden rica edin annenizin yanında kalsın.

Annenize geçmiş olsun. Bende kaç gündür ağlıyorum gelecek pazartesi doğuma gidicem eşim çalışıyor ben İzindeyim evdeyim küçük bi çocuğum daha var çok Sancım oluyor ama annem 20 dk yolda olmasına rağmen gelmiyor. Gel diyince kötü konuşuyor ben gitsem yemek yemeye çekiniyorum evinde. Şimdiden doğuma gelemem babana yemek hazırlıcam adam işe açmı gitsin diyor. Offf çok zor yaa birinden rica edin annenizin yanında kalsın.
Üzüldüm sizin için :( siz birinden rica ettiniz mi peki, babanıza söyleseniz sabah dışarda simit poğçayla kahvaltı etsen olur mu vb deseniz?

Geçmiş olsun

Zaten ameliyat olmadığı için bu gece yalnız kalmasında bir şey yok

Sen üniversite okuyorsun anneannen var. Annen de daha Gençtir okuması yazması da varsa sorun yok bence

Sen derslerine odaklan annen bir de onun içîn üzülmesin

Baban varsa o da destek olur sınav bitince de gidersin zaten

Başka şehirdesiniz sanmıştım o zaman git yanına geç olunca da gel eve yat o da uyur zaten

Senı o kadar ıyı anlıyorum kı geçen sene annem 10 aralıkta bır amelıyat olmuş ben İstanbul'da olduğum için anneme düşkünlüğümden birde o gun doğum gunumdu bana söylememişler.
Ben internetten bır yakınımınızın yer bildirimi yapmasıyla öğrenmiştim ve o kadar sarsılmıştım kı direk hıçkıra hıçkıra annemı aradım çok şükür iyidi ama onun yanında olmamak ,haberımın olmaması benı çok üzmüştü :KK43: Hergun muhakkak arıyorum artık benden habersız bişey yapmasın dıyeee..

Allah'm şifa versın anneciğinede

Annem perşembe günü ameliyat olucak rahmini alıcaklar. Miyom vardı çok kanaması oluyordu birkaç doktora gitti hepsi aynı şeyi söyledi. Hastaneden randevu aldı ve maalesef final haftama denk geldi :KK43: Normalde ben refakatçi olacaktım :KK43: Çok şükür büyük bir ameliyat değil ama ilk kez ameliyat oluyor yanında olmak istiyordum.Ama haftasonuna kadar sınavlarım var. Perşembe ameliyat olacak benim cuma sınavım var :KK43: Hatta cumartesi de.Anneannem kalacak yanında perşembe ve cuma. Yarın sabah müşaade altına alacaklar hastanede kalması lazımmış ameliyat öncesi. Yarın öglen yine finalim var.Anneme anne yalnız olur mu öyle anneannem kalsın bari diyorum anneannen yaşlı kadın diyor sen dersine çalış hem ben kafa dinlerim ne olacak diyor. Yarın yalnız kalacak ama içim hiç rahat degil yarın ameliyat olmasa bile orda yalnız başına mı duracak tüm gece.. Ben gitsem sınavlarıma çalışamayacağım napacağımı şaşırdım annem sen derslerine çalış diyor ama içim rahat etmez ki hem moral açısından falan napıcağımı şaşırdım ben :KK61:

ben anlamadım aynı sehırdesınız degıl mı......şu durumda tabıkı annenızın yanında olmalısınız....sınavı son ıkı günde çalışmazsınız olur bıter...son gunu beklememısınızdır çalışmak ıcın herhalde
bence düşünmek bıle yanlış...annenız ıstemez tabı ama sız bır evlat olarak basında olmalısınız...nasıl olsa 24 saat ders çalışmıyorsunuz degıl mı

Üzüldüm sizin için :KK43: siz birinden rica ettiniz mi peki, babanıza söyleseniz sabah dışarda simit poğçayla kahvaltı etsen olur mu vb deseniz?
Abimin eşini çağırdım sağ olsun 1 gece önceden gelip kalacak abimde olmasa Napıcam bilmiyorum. Babam duyarsa anneme çok kızar kavga ederler en iyisi söylememek. Eşim sağ olsun izin almış yıllık iznini kullanıcak.

Back
X