aynı şeyi oğlum 1.5 yaşındayken yaşadık ve bizimki aniden oldu annem düştü ve bacağını kırdı 1 ay babasıyla ben idare ettik 15 er gün izinlerimizi kullandık 15 gün babaanne 1 ayda tanıdık aracılığıyla bakıcı bulduk annemin evinde annemin göztiminde baktı toplamda 3 ay bu şekilde idare ettik benim bakıcıya yönlememdeki sebep oğlum henüz 1.5 yaşındaydı ama sizinki 32 aylıkmış bence kreş zamanı gelmiştir benimde oğlum eylülde 32 aylık olcak ve annem çok zorlandığı için yarım gün yada haftada 2 gün şeklinde başlatcam çünkü artık bakıcıya alışması çok zor ve bakıcı yada annem artık yeterli gelmez çocuk oynamak gelişmek istiyo evde imkanlar sınırlı aynı şeyleri bende düşünüyorum hastalacak bunu biliyorum terlerse üstünü değiştirirlermi yemek problemimiz var kendi yer ama iştahsızdır çok zor yer ama bu konuda bi kaç dr kreşde düzelebilir diyolar öneriyolar yani görüştüğünüz kreşlerle ayrıntısyla konuşursunuz ben öyle yapıcam zaten şimdiden erken ama ben araştırıyorum açıkcası fiyatınada pek bakmıyorum zaten fiyatı düşük bi yere vermek istemiyorum fiyatıyla kalitesinin orantılı olduğunu düşünüyorum
Merhabalar şu an 32 aylık oğluma 1 yaşından beri annem bakıyor.Ancak annemde miyom var ve bu yaz ameliyat olucak.Oğlum temmuzda 36 aylık olucak.Annemde ameliyattan sonra tabiki birkaç ay oğluma bakamayacak haklı olarak.Sizce kreşemi göndereyim yada bakıcımı bulalım?Ben daha çok kreşten yanayım.Bakıcı bu saatten sonra ne verebilecek düşüncesiyle..Ama bir yandan da kreşle ilgili tereddütlerim var.Henüz kendi başına tam anlamıyla yemek yiyemiyor.Karnı doyana kadar yedirirlermi?Uyku konusunda çok zorlanacağını sanmıyorum gündüz 2 saat uyuyor normalde.Wc eğitimini tamamladık.Ama orada oyuna dalıp tekrar eskiye dönüş yaparmı?Çok hareketli terlediğinde falan sırtına ter bezi koyarlarmı benim kadar ince düşünüp atletini değiştirirlermi?Terleyince hemen hasta oluyor çünkü.Uyum konusunda sorun yaşayacağını sanmıyorum girişkendir oğlum.Konuşması falanda oldukça iyi.Yani ters bişey olsa anlatır eminim.Bilemiyorum kafam çok karışık.Eşimde bakıcı tutalım annen yatsın bişey yapmasın.Annemin evinde bakıcı oğlumuzla ilgilensin falan diyor.Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?