kitle alınır parça alıp araştırırlar büyük ihtimal kötü huylu mu iyi huylu mu diye inşallah bir şey de yoktur hemen en kötüyü düşünmeyin yakın zamanda bir tanıdığımdan da aldılar temizdi gönlünüzü ferah tutun dua edinMerhaba.
Annemin bağırsağında kitle görülmüş, alınması gerekiyormuş. Kitle neden olur, bu ameliyat riskli midir, iyileşme süreci nasıl bileniniz var mı acaba. (Annem bişey söylemiyor)
1 saat önce anne babamı yolcu ettim, başka şehre gidiyorlar bunun için. Çok üzülüyorum dokunsalar ağlicam...
İnşallah temizdir Allah razı olsun.kitle alınır parça alıp araştırırlar büyük ihtimal kötü huylu mu iyi huylu mu diye inşallah bir şey de yoktur hemen en kötüyü düşünmeyin yakın zamanda bir tanıdığımdan da aldılar temizdi gönlünüzü ferah tutun dua edin
Siz dua edin inşallah kötü bir şey çıkmaz. Allah şifa versin.İnşallah temizdir Allah razı olsun.
Evden bir sürü şey verdi yiyelim diye. Uzun süre gelemeyebiliriz dedi. Bu da çok koydu bana çok kötü hissettim.
Çok geçmiş olsunMerhaba.
Annemin bağırsağında kitle görülmüş, alınması gerekiyormuş. Kitle neden olur, bu ameliyat riskli midir, iyileşme süreci nasıl bileniniz var mı acaba. (Annem bişey söylemiyor)
1 saat önce anne babamı yolcu ettim, başka şehre gidiyorlar bunun için. Çok üzülüyorum dokunsalar ağlicam...
Allah razı olsunSiz dua edin inşallah kötü bir şey çıkmaz. Allah şifa versin.
Çok sağolunÇok geçmiş olsun
Evet kızım var okula gidiyor.Siz gidemeyecek durumda mısınız?
Kötü bir şey çıkmaz inşallah. Patolojide belli olur herşey..
Allah razı olsun çok sağolunAllahım acil şifalar versin inşallah.
İnşallah başarılı geçer tez zamanda iyileşir dedenizAnnenizin uzun sağlıklı ömürleri olsun demeye geldim, benim de dedem dudak kanserinden bu hafta ameliyat olacak çok endişeliyim tıpkı siz gibi. umarım bir gün bunlara gülüp geçebiliriz kalbim sizinle
Allah acil şifalar versin inşallah birşey çıkmayacak.
Allah razı olsun inşallah çok sağolunÇok çok geçmiş olsun. Umarım endişeleriniz yersiz çıkar. Hemen olup bitiverir inşallah. Rabbim yardımcınız olsun.
Evet kızım var okula gidiyor.
Parça alacaklar sonra kitleyi almak için 2. bir operasyon muinşallah temizdir sağolun
Annemde kansızlık vardı, kaçak bağırsakta mi diye kolonoskopi yaptılar. Kitle göründü.aslında parçayı kolonoskopi ile alabilirlerdi yapıldı mı kolonoskopi?
tamamen temizlenir alınan kitleden parça patolijiye gönderilir iki kere operasyon yapılmaz.
Annemde kansızlık vardı, kaçak bağırsakta mi diye kolonoskopi yaptılar. Kitle göründü.
Şimdi başka doktora gittiler ameliyat kesin zaten. Dediğiniz mantıkli. Ben kötü huyluysa o zaman 2. Operasyon ile alınır diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?