Annem hiç anlatmıyor ki sağolsun. Temizlenmedi ama yoksa ameliyat olmazdı sanırım. Tahliller yapılıyor şimdi anneme.kolonoskopi esnasında temizlenmiştir zaten parçada alınmıştır. yani orada polip görüp a polip var deyip işlemi bitirmezler mutlaka temizlenmiştir. patoloji sonucuna göre ameliyata karar verilir. kötü huylu olsa bile bağırsak yüzeyinin altına temas yoksa ameliyata gerek duyulmayabilir. kaç polip olduğu ve yerleride önemli tabi.
Teşekkür ederim aminrabbim acil şifa versin
Allah acil şifalar versin
inşallah sağlığına güzel bir şekilde kavuşşsun anneniz
Çok sağolun ya iyi insanlar teşekkür ederim:) amin inşallahRabbim sağ salim geri döndürsun size ve inşallah raporda temiz çıkar . ümidinizi asla.kesmeyin
İnşallah annenizin ameliyatı çok iyi geçer eski sağlıklı günlerine kavuşur.Annem şimdi girdi ameliyata.. dua edin nolur
Amin sağolunİnşallah annenizin ameliyatı çok iyi geçer eski sağlıklı günlerine kavuşur.
Allah razı olsun çok sağolun.Çok geçmiş olsun Allah annenizin yardımcısı olsun inşallah iyi geçer sonuçlar da temiz çıkar
Allah güç kuvvet verir merak etmeyinAllah razı olsun çok sağolun.
Annem çok korkaktir keşke yanında olup elini tutabilseydim
Çok geçmiş olsun, kolaylıkla r diliyorum,temiz çıkar inşallah sonuçlar,uzun ömürlü olsunlar annelerimizAllah razı olsun çok sağolun.
Annem çok korkaktir keşke yanında olup elini tutabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?