Annem annem seni çok özlüyorum

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
28
Slm arkadaşlar yine dertlendim içimi dökmek istiyorum yurtdışında yaşıyorum evlenip geldim 7 yıllık evliyim ve 2 yaşında bi oğlum var kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz kavgalı gürültülü değiliz ama tabiki arada sıkıntılar oluyo ben annemi 17 yaşımdaydım kaybettiğimde şimdi 10 sene oldu kayınvalidem kızım gibi görüyorum der hep ama içimi burkar her defasında ne kadar kızım desede yeri gelir ben onun kızıyla sarmaş dolaş hallerine bakar kalırım geçen hafta türkiyeden geldim bi babannem varki canım benim bizim için didindi durdu sırtımda hacca götürüp getirsem hakkını ödeyemem ondan ayrılması çok zor oldu hala kendime gelemedim kayınvalidemlerde bugün döndüler görümcemle bi sarılmaları vardıki içim ezildi kıskandığımdan değil kötü niyetlede yapmazlar normal yani ben olsam bende anneme sarılırdım özlerdim ben sadece kimseye bişey diyemiyorum içimi sizlere dökmek istedim annemi o kadar çok özlüyorumki keşke bende kavuşsam ona geleceğini bile bile beklesem ben gelmeyeceğini bilerek bekliyorum ama gelmiyo gelmicek bugün sabah kalktım gelcekler diye yemekler hazırladım yaparkende gözlerimden yaşlar döküldü keşke anneme de yapabilseydim onun içinde hazırlıklar yqpabilseydim keşke.... annem seni çok seviyorum bu sene de 10 senedir olduğu gibi kara toprağını öpüp koklayıp geldim isyan etmiyorum rabbim acımı hafifletsin sadece bunu dileyebiliyorum .. annelerinizin kıymetini bilin arkadaşlar hatta şuan kimin fırsatı varsa gitsin annesini öpsün koklasın koynuna sokulsun herşeyden herkesten koruyan o meleğin kanatlarının altına girsin sıcacık hatta benim içinde öpün koklayın o kadar hasretimki kokuna sesine gülüşüne nefesine ... yattığın yerler nur olsun annem rüyalarıma gel annem sarılıp koklayayım muhtacım sana çok muhtaç nerde bi çocuk anne görsem özeniyorum gözlerim doluyo ben hiç doyamadım sana annem hiç doyamadım

Ahh canım benim kıyamam ben ölüm anında hep şey düşünürüm. Elinde sonunda hepimiz orada buluşacağız merak etme

canım benim
bir şey yazılamıyor böyle konulara.
Allah rahmet eylesin.

Ahh... Aynı ozlemi babam icin tasiyorum yüreğimde.. Çok zor.. Allah sabır versin.

Allahım sana sabır versin bende senin gibiyim hem annem yok hemde babam öyle zor ki hep derim aç kalsaydim açıkta kalsaydim da yanımda olsalardı

Mekanı cennet olsun. Cennette buluşun inşallah

ne denir ne yazılır ki dua etmekten başka...
Rabbim seni evladından ayırmasın.

Annem hayatta ama istediğimde göremiyorum.
Hayattayken hasretim.
En büyük korkum onu kaybetmek..

Çok üzüldüm yazdıklarına

Allah rahmet eylesin.
Sabır versin size.

Bende 15 yasında kaybettim babamı hıc gormedim zaten suan agladım yanı cunku benım kayınvalıdem ve kızıda boyle ama sızınkıler kadar iyi niyetli degiller malesef.... Zaten bana kızım demesin benım annemde bitane bende ona anne demem

Sözcükler Boğaz'ıma düğümlendi çıkmıyor Rabbim geride kalanlara sabır versin sende minik meleğine annene olan Özlem'ni ver ona her sarıldığında anneciğinin sıcaklığını hisset Rabbim seni eşine ve çocuğuna bağışlasın Can'ım rahmetli melek anneciğinde yattıkça toprağı bol olsun sizlere ömür versin

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. 4-5 yaşlarındaydım kara toprak aldı annemi ve kardeşimi benden.. Hiç göremedim kardeşimi koklayamadım. Annemi doyasıya öpemedim çocuk aklıyla.. Bazen diyorum keşke olsa koluna girsem onunla alışverişe gitsem sevdiceğimle tanıştırabilsem diyorum. Bazen mektup yazıyorum okur belki diye.. Seni çok iyi anlıyorum sanki arkadaşlarım gözüme sokuyor annelerini gibi hissediyorum. İnsanlar o kadar kötü olmuş ki..

Allah cennetinde buluştursun inşallah. .Anne özlenmezmi hiç?çok zor allah sabır versin..
Bende babamı kaybettim tam iki sene önce bugün.
Bugün onun ölüm yıldönümü..içim paramparça oldu bu konuyu okuyunca. Bende yurt dışında yaşıyorum. Babamı evlendigimden beri kısıtlı zamanlarda gördüm. Doyamadım ona hiç. Şimdi gitti..kapkara toprağını öpüyorum hep. Annem hayatta çok şükür allah ömür versin ona..ama onada hep hasret kalıyorum.
Onların boşluğu hiç dolmayacak.

Allah rahmet eylesin bende kaybettim annemi 7 yıl oldu malesef hiç geçmiyor acısı birde üstüne hasret ekleniyor her geçen gün....(

ayy kıs aglattın benı de
mekanı cennet olsun ınsallah annenın
tez zamanda ruyanda gor
cnm bnm

Bende gurbetteyim çok şükür annem yaşıyor ama senede sadece 1 kere görebiliyorum heleki memleketten dönünce çocuk gibi ağlaması yokmu gözümün önünden hiç gitmiyor her aklıma geldiğinde kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum benim için anne kelimesi bambaşkadır kv bile anne demek öldürüyor beni zaten benim gözümde o kelimeyide haketmiyor o ayrı konu allahtan annene rahmet sanada bol bol sabırlar diliyorum hayatım boyunca hep şöyle dua etmişimdir allahım yalvarıyorum bana annemin acısını gösterme ondan önce canımı al diye inşallah kabul olur

okuyamadım bile çünkü benimde annem yok ve çok özlüyorum

Allah rahmet eylesin. Nurlar içinde yatsın inş.
Bende yazdıklarınızı babam için hissediyorum.

Ağlattın beni gece gece güya bi bakıp çıkacaktım kk ya
Allah rahmet eylesin keşke annem hayattayken biri bana bunlar ı deseydi

Allah sana ve yabruna uzun ömürler versin

Bence annesizlik daha kötü tabi babasızlık da kötü hiçbirine birşey olmasın da genel olarak erkekler düşüncesiz olduğu için baba da aynı şekilde annenin koruduğu gibi koruyamıyor evladını benim fikrimce. Bizim burada bi laf var annesi olmayanın babası da olmaz diye ne kadar doğru veya yanlış sorgulanır ama katılıyorum bazen. Hepimizin ayakta durması lazım dünyadan kimin kopup gideceği belli olmuyor maalesef tek geldik tek gidicez misali tek başımıza aşmamız lazım çünkü bizim kendimizd

Allah sabır versin. İnşallah seni hayatındaki başka güzellikler teselli eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…