- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
-
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. 4-5 yaşlarındaydım kara toprak aldı annemi ve kardeşimi benden.. Hiç göremedim kardeşimi koklayamadım. Annemi doyasıya öpemedim çocuk aklıyla.. Bazen diyorum keşke olsa koluna girsem onunla alışverişe gitsem sevdiceğimle tanıştırabilsem diyorum. Bazen mektup yazıyorum okur belki diye.. Seni çok iyi anlıyorum sanki arkadaşlarım gözüme sokuyor annelerini gibi hissediyorum. İnsanlar o kadar kötü olmuş ki..Slm arkadaşlar yine dertlendim içimi dökmek istiyorum yurtdışında yaşıyorum evlenip geldim 7 yıllık evliyim ve 2 yaşında bi oğlum var kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz kavgalı gürültülü değiliz ama tabiki arada sıkıntılar oluyo ben annemi 17 yaşımdaydım kaybettiğimde şimdi 10 sene oldu kayınvalidem kızım gibi görüyorum der hep ama içimi burkar her defasında ne kadar kızım desede yeri gelir ben onun kızıyla sarmaş dolaş hallerine bakar kalırım geçen hafta türkiyeden geldim bi babannem varki canım benim bizim için didindi durdu sırtımda hacca götürüp getirsem hakkını ödeyemem ondan ayrılması çok zor oldu hala kendime gelemedim kayınvalidemlerde bugün döndüler görümcemle bi sarılmaları vardıki içim ezildi kıskandığımdan değil kötü niyetlede yapmazlar normal yani ben olsam bende anneme sarılırdım özlerdim ben sadece kimseye bişey diyemiyorum içimi sizlere dökmek istedim annemi o kadar çok özlüyorumki keşke bende kavuşsam ona geleceğini bile bile beklesem ben gelmeyeceğini bilerek bekliyorum ama gelmiyo gelmicek bugün sabah kalktım gelcekler diye yemekler hazırladım yaparkende gözlerimden yaşlar döküldü keşke anneme de yapabilseydim onun içinde hazırlıklar yqpabilseydim keşke.... annem seni çok seviyorum bu sene de 10 senedir olduğu gibi kara toprağını öpüp koklayıp geldim isyan etmiyorum rabbim acımı hafifletsin sadece bunu dileyebiliyorum .. annelerinizin kıymetini bilin arkadaşlar hatta şuan kimin fırsatı varsa gitsin annesini öpsün koklasın koynuna sokulsun herşeyden herkesten koruyan o meleğin kanatlarının altına girsin sıcacık hatta benim içinde öpün koklayın o kadar hasretimki kokuna sesine gülüşüne nefesine ... yattığın yerler nur olsun annem rüyalarıma gel annem sarılıp koklayayım muhtacım sana çok muhtaç nerde bi çocuk anne görsem özeniyorum gözlerim doluyo ben hiç doyamadım sana annem hiç doyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?