annem ayrılmamızı istiyor

ya gerçekten çok güzel şeyler yazmışsınız bunları yapacağım kesinlikle ve gözüne gireceğim. ama mesela dışarı çıkmak istediğim zamanlarda olacak o zamanlarda annem hep sevgilimle buluşacağımı düşünecek o zaman ne yapacağım.

16 yasinda benim de flortum vardi. Annem bunu ogrendiginde sorun etmedi. Cunku ben bu surecte derslerimle ilgilenip gelecekteki meslegimle ilgili planlar yapiyodum. Flort ettigim cocukla da en fazla el ele tutusup arkadaslik ediyorduk. Bana bi kabaligi olduktan sonra da ayrildik zaten. Annen endiseleniyodur normal olarak. Cunku 16 yasinda sevilisiyle ilgili cok yanlis kararlar alip geleceklerini yok ediyor cogu kiz. Kendi prensiplerin varsa annenle aranda bi anlasma yapabilirsin

ama ayrıldım dediğimde buluşacağım zaman ne olacak

=S o nasıl bir soru ya?!
Arkadaşın yok mu? Onlarla buluşuyorum diye çıkacaksın. Aile her şeyi bilirse böyle olur işte. Aklını kullan biraz.
Bu arada sana böye diyorum ama ben bunları yaparken bir sürü iyi özellik taşıyordum. Çok başarılıydım iyi bir üniversitede okudum vs. Yani çok aklı başında ve eğitimine her şeyden çok değer veren biriydim. Sen böyle değilsen ben sana bir şey diyemem

sana bi abla olarak yardımcı oluyum canım.ayrılma gez, dolaş, eğlen, sinemaya, tiyatroya ne biliyim oyuna gidin beraber.bunlarda sıkıntı yok.ama yaşının gerektirdiği gibi davran her zaman, olgunum şöyleyim böyleyim düşüncelerini at kafandan.olgun değilsin çok gençsin çok küçüksün.önünde kocaman bi hayat var.görmen gereken yaşaman gereken çok şey var.ilk hedefin kendi başına ayaklarının üzerinde durmak olsun.başka hiçbişey bunun önüne geçmesin.sonrasında eğer bi hatası olursa erkek arkadaşına bağlı kalma inceldiği yerden kopsun,eğer doğru kişiyse ilerde ciddi düşünürsün zaten.şuan ciddi düşünmek için çok erken.senin yaşın sadece flört etmek için uygun bi yaş.

Merhaba canım ,ben de 18 yasindayim senin zamanindan bende gectim, sevgilimle 2 sene once yani 16 yasinda cikmaya basladim kotu mu oldu, hayir.
Ama o zaman keske derslerime odaklanip biraz daha basarili olabilirmisim diyorum , geriye donme sansim olsaydi,onunla arkadas kalip okulumu daha iyi bir sekilde bitirirdim her neyse..
Ailenin karsi cikmasi cok cook normal,onlarin guvenini sakın kaybetme ,basar ve onlara goster bunu ,bakin kiziyorsunuz ama ben asla degismedim yine kariyerimi dusunuyorum de o zaman biraz ikna olur, ailen sevgilini arastirabilir kotu seyler duymalarina izin verme .. Ama iste diyorum ya suan erken ,ben yaptim ama sen ilerlemeden dusun .. Ben isimi elime alip kendi paramla yiyip gezmek istiyorum gencligimin tadina varmak istiyorum sonra zaten evlilik olucak zorlasicak .. İyi dusun canim 16 yas erken ,simdi bu 3 ay bol bol dinlen hatta imkanin varsa tatile git sevgiliden iyi gelir :) sonucta bu donem yorulduk dinlenmeye gezmeye hakkimiz var umarim anlatabilmisimdir

Yaşın daha çokkkkkkk küçük.O yüzden bu tavır gayet normal.Çocuğun iyi yada kötü biri olmasıyla alakası yok.

neden böyle düşünüyorsun olgunluk yaşta değildir ki abla

AH Be guzelim su ergenlik lakirdisi olgunluk kelimesini cok fazla kullanmayin artik insanlar asla genc yasta olgun olmaz zamanla bazi seyler yasandikca o seylerden bazi acilardan gectikce olur ve bu zaman zaman da yasi getirir daha cok korpesiniz ailenin denetiminde ileri gitmeden yasayabilirsiniz elbette anneni al karsina de ki annecim gizli yasamak istemiyirum sen de bil ki hem muhabbetimiz kopmasin hem de hata yapacagim yerde sana danisip donebileyim bu durumdan beni yalniz birakma lutfen de saril ve ayril yanindan ertesi gun tesekkur edeceksin optum kizim

Annenin tepkisi çocğun iyi veya kötü biri olmasına değilki senin yaşına. Ama doğru bir tepki mi o tartışılır. Bana göre 16 yaş sevgili için normal. Ama annene göre değil bu değişir tabi aile yapısına göre. Benim annem farklı bşr yol çizmişti mesela. Engellemek yerine ona anlatmamı istiyorsu sevgililerimi. Böylede engel olmadan takip edip gözlemleyebiliyordu. Dostça tavsiyelerle beni yönlendiriyordu. Annene anlatsan o sormadan. Hayatın hakkında detaylar versen belki bu tarz bir ilişki kurabilirsiniz.

Annenin istememesinin sebebi çocuk değil yasin küçük olduğu için yanlış bişeyler yaşayıp üzülmemen için haklida şu anda hayatının dönüm noktasindasin bi nevi meslek edinmelisin öncelikle aklını kalbini derse vermen için....

Sence neden böyle yapıyor?16 yaşinda oldugundan olabilir mi acaba?daha çok erken.otur dersini çalıs sonra cok pişman olursun

Bende dicektim ayni durumdayiz ama yasini gorunce aramizda daglae kadar fark var
Aileni bi sevgili icin karsina alma kesinlikle cok pisman olursun
Haa sen okulunu bitirmis meslegini eline alirsin bi ise girersin ozaman ailenin karsisina cik sevgilim var de ama sen suan 16yasindasin sen ne kadar olgunum desende anlayamayacagin cok sey vardir hadi varsin olsun 20yasindakiler dusuncesinde ol yinede hayatinda cok uzun yol var
Ben 25 yasindayim meslegim var param pulum var evim ayri olmasina ragmen ailemin karsina szvgilimi cikartamiyorum cunku bu isin sonu iki tarafida acitabilir ama en cok uzulen sen olursun
Illa seviyorum diyosan erkek arkadasinla yine gorus ama yanlis bise yapmadan okulunu bitir isine gir hala bu cocuklaysan cik ailenin karsisina dimdik

16 yaşında yediğin hurmalar... canım bu yaştaki sevgilerin hepsi geçer ailenin kıymetini bil...

Aileni dinlemessen hatalar yaparsın ilerde keşke dememek için aileni dinlemelisin canım benim

16 yaşında annenden ne gibi bir destek bekliyorsun? Daha kendin iyiyi kötğyğ algılayamayacak yaştasın bide annene ne kadar iyi bir insan olduğunu mu göstereceksin

Peki bu iliski arkadasça bir iliski mi yani beraber sohbet edersin birlikte guzel vakit gecirirsin fakat cinsellige egilim yoktur.
Aileler bence cinsel boyutunu dusununce bu kadar tepki gosteriyor sizi olasi hatalardan korumaya calisiyor.
Sizde buna gore bir arkadaslik kurarsaniz yarariniza olur cok erken yasta ilerde pisman olacaginiz seyler yapmayin.

cidden haklıymışsınız ya daha haziranda yazdığım şeyi okuyup şimdi gülüyorum bundan 5 sene sonra da böyle olacak kesinlikle. bundan sonrasında kendimi kapadım belli bir yaşa kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…