ya gerçekten çok güzel şeyler yazmışsınız bunları yapacağım kesinlikle ve gözüne gireceğim. ama mesela dışarı çıkmak istediğim zamanlarda olacak o zamanlarda annem hep sevgilimle buluşacağımı düşünecek o zaman ne yapacağım.evet tatil zamanı haklısın, o kısmı atlamışım...
annene hedeflerin olduğundan da bahsedebilirsin...
mesela 3 aylık bir yaz tatiline girdiniz, ya da gireceksiniz haberim yok : )
bu tatil boyunca sadece elinde cep telefonun olmasın mesela.. sürekli dışarı çıkarken ne giysem derdine bürünme..
lise kaçıncı sınıf oluyorsun tam kestiremedim ama üniversite sınavlarının bilincinde olduğunu annene göstermelisin..
acaba şu bölümü mü okusam, hangi bölüme daha yatkınım, hangi mesleği hayatım boyunca devam ettirebilirim..
bunlar da olsun hayatında..
abartıp annene göstermelik şeyler yapma ama en azından bunları da hayatında önemli bir kısma koy..
roman okumayı ihmal etme, annenin senden yapmanı istediği işler olduğu zaman elinde telefon off annee diye surat da yapma :)
sen bazen oyun oynamak bazen galeride gezmek, bazen internete girmek, bazen de laf olsun diye tuş kilidini açmak için alırsın o telefonu eline ama büyükler hep mesajlaştığını düşünür...
bunları unutma...
sürekli göz önünde çıt çıt sevgilisiyle mesajlaşan sinir bozucu kızlardan olma
annen okumayı bıraktı, sevgili derdine düştü bu kızın sonu iyi değil gibi kafasında şeyler kurmasın...
çünkü kafasında kurdukları sonucunda seninle hep çatışacak...
annene kafasında kötü şeyler kurması için değil, sana dair umutları olabilmesi için olumlu davran...
16 yasinda benim de flortum vardi. Annem bunu ogrendiginde sorun etmedi. Cunku ben bu surecte derslerimle ilgilenip gelecekteki meslegimle ilgili planlar yapiyodum. Flort ettigim cocukla da en fazla el ele tutusup arkadaslik ediyorduk. Bana bi kabaligi olduktan sonra da ayrildik zaten. Annen endiseleniyodur normal olarak. Cunku 16 yasinda sevilisiyle ilgili cok yanlis kararlar alip geleceklerini yok ediyor cogu kiz. Kendi prensiplerin varsa annenle aranda bi anlasma yapabilirsinMerhaba. Bu burada 2. konum ilkinde bir kaç yorum geldi ama çözüme kavuşturamadım olayı. İlk konuda bütün olayı anlattım fakat burada özet geçeyim. 16 yaşımdayım 3 aylık sevgilim var anneme babama sevgilimi söylememiştim fakat abim biliyordu. Sonra ailem öğrendi bunları ve çok fazla tepki gösterdiler. Bugün ise daha demin odamdayken annem yanıma gelip ilişkin devam ediyor mu o çocukla dedi bende of anne artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedim. etmesin dedi odamdan çıktı gitti. Ya lütfen yardım edin ya ben anneme onun kötü biri olmadığını göstermek istiyorum ve ayrılmamızı istemesin. Ne yapıcam lütfen ?
ama ayrıldım dediğimde buluşacağım zaman ne olacak
neden böyle düşünüyorsun olgunluk yaşta değildir ki abla
Sence neden böyle yapıyor?16 yaşinda oldugundan olabilir mi acaba?daha çok erken.otur dersini çalıs sonra cok pişman olursunMerhaba. Bu burada 2. konum ilkinde bir kaç yorum geldi ama çözüme kavuşturamadım olayı. İlk konuda bütün olayı anlattım fakat burada özet geçeyim. 16 yaşımdayım 3 aylık sevgilim var anneme babama sevgilimi söylememiştim fakat abim biliyordu. Sonra ailem öğrendi bunları ve çok fazla tepki gösterdiler. Bugün ise daha demin odamdayken annem yanıma gelip ilişkin devam ediyor mu o çocukla dedi bende of anne artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedim. etmesin dedi odamdan çıktı gitti. Ya lütfen yardım edin ya ben anneme onun kötü biri olmadığını göstermek istiyorum ve ayrılmamızı istemesin. Ne yapıcam lütfen ?
16 yaşında yediğin hurmalar... canım bu yaştaki sevgilerin hepsi geçer ailenin kıymetini bil...Merhaba. Bu burada 2. konum ilkinde bir kaç yorum geldi ama çözüme kavuşturamadım olayı. İlk konuda bütün olayı anlattım fakat burada özet geçeyim. 16 yaşımdayım 3 aylık sevgilim var anneme babama sevgilimi söylememiştim fakat abim biliyordu. Sonra ailem öğrendi bunları ve çok fazla tepki gösterdiler. Bugün ise daha demin odamdayken annem yanıma gelip ilişkin devam ediyor mu o çocukla dedi bende of anne artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedim. etmesin dedi odamdan çıktı gitti. Ya lütfen yardım edin ya ben anneme onun kötü biri olmadığını göstermek istiyorum ve ayrılmamızı istemesin. Ne yapıcam lütfen ?
16 yaşında annenden ne gibi bir destek bekliyorsun? Daha kendin iyiyi kötğyğ algılayamayacak yaştasın bide annene ne kadar iyi bir insan olduğunu mu göstereceksinMerhaba. Bu burada 2. konum ilkinde bir kaç yorum geldi ama çözüme kavuşturamadım olayı. İlk konuda bütün olayı anlattım fakat burada özet geçeyim. 16 yaşımdayım 3 aylık sevgilim var anneme babama sevgilimi söylememiştim fakat abim biliyordu. Sonra ailem öğrendi bunları ve çok fazla tepki gösterdiler. Bugün ise daha demin odamdayken annem yanıma gelip ilişkin devam ediyor mu o çocukla dedi bende of anne artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedim. etmesin dedi odamdan çıktı gitti. Ya lütfen yardım edin ya ben anneme onun kötü biri olmadığını göstermek istiyorum ve ayrılmamızı istemesin. Ne yapıcam lütfen ?
İyi aklın başına kötü bişey gelmeden gelmişcidden haklıymışsınız ya daha haziranda yazdığım şeyi okuyup şimdi gülüyorum bundan 5 sene sonra da böyle olacak kesinlikle. bundan sonrasında kendimi kapadım belli bir yaşa kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?