- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Merhaba hanımlar. Ben 29 yaşındayım 3 buçuk yıldır evliyim 14 aylik kızım var. Annemlerle aynı semtte oturuyorum. Doğumdan sonra logusalik depresyonuna girdim. Fakat emzirdigim için ilk 10 ay ilaç kullanamadım. Benim depresyonum ilerledi bu süreçte. 10 ay sonra emzirmeyi keserek ilaç kullanmaya başladım. Fakat çok sancılı bir süreç oldu benim için o yüzden annemlere gittim annemlerde 20 gün kadar kaldım. Her gün gitmem için laf soktular. Ben o kadar kötüydum ki kolumu kipirtatacak halim yoktu. 20 gün sonunda evime döndüm. Ama o süreçten sonra annemle babam hep kaçtı benden. Onlara gelmemi istemediler . Oturmaya gitmek istediğimde hep bahane buldular . Dedim ben gelmek istiyorum. Senin evin var sen gelme dediler. Ben bayramda ellerini öpmeye zor gittim . Hep laf soktular kalma burada falan diye. En son bugün anne size oturmaya gelicem dedim. Bana senin problemlerin ile uğraşmayiz. Gelme istemiyoruz dediler. Çok kırıldım ağladım. Bende anneyim ben başıma böyle bir durum gelse aynısını yapmam. Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Annem babam resmen istemiyor beni.
Merhaba hanımlar. Ben 29 yaşındayım 3 buçuk yıldır evliyim 14 aylik kızım var. Annemlerle aynı semtte oturuyorum. Doğumdan sonra logusalik depresyonuna girdim. Fakat emzirdigim için ilk 10 ay ilaç kullanamadım. Benim depresyonum ilerledi bu süreçte. 10 ay sonra emzirmeyi keserek ilaç kullanmaya başladım. Fakat çok sancılı bir süreç oldu benim için o yüzden annemlere gittim annemlerde 20 gün kadar kaldım. Her gün gitmem için laf soktular. Ben o kadar kötüydum ki kolumu kipirtatacak halim yoktu. 20 gün sonunda evime döndüm. Ama o süreçten sonra annemle babam hep kaçtı benden. Onlara gelmemi istemediler . Oturmaya gitmek istediğimde hep bahane buldular . Dedim ben gelmek istiyorum. Senin evin var sen gelme dediler. Ben bayramda ellerini öpmeye zor gittim . Hep laf soktular kalma burada falan diye. En son bugün anne size oturmaya gelicem dedim. Bana senin problemlerin ile uğraşmayiz. Gelme istemiyoruz dediler. Çok kırıldım ağladım. Bende anneyim ben başıma böyle bir durum gelse aynısını yapmam. Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Annem babam resmen istemiyor beni.
canım merhaba benim iki kızım var biri iki aylık biri 4 yaşında benim eski konularımı okursan seninkilerden daha beteri olduğu için belki için soğur biraz...en yakın olay dün yaşandı eşimi işe götürmem gerekti arabada bebe ağlar dönüşte diye aradım biriniz gelsin diye 3 kişi var evde anne ve 2 abla çocuğu alalım dediler hayır dedim zaten kalmayacağız hemen döneceğiz ağlarsa kucağa alın diye 5 dakikalık yol gelmediler ...akşam aradım nasıl insanlarsınız neden gelmediniz çocuk katıldı yolda dedim biz anlamadıkki dediler neyse bugün gittim ablam ne dedi biliyomusun bayramda 3 gün oradaydık sadece gündüz gece kalmadık 3 gün sizi kim çeker ne biçim ailesiniz diyorsun ama dedi ..ve daha sonra kızımın yere attığı pislik içindeki üzerine kıllar yapışmış elma dilimlerini yermişin kızının yemediklerini diye uzattı ...aldım çocukları geldim her olayda bir daha gitmeyeceğim diyorum ama maalesef olmuyor işte ailemden nefret ediyorum ama yapacak bişiy yok...daha sana çok olay anlatırım böyle örneğin kızım isilik olduğu için vantilatörü açmıştım bir akşam küçük ablam fişi çekip aldı bende terliyorum dedi ...doğum yapacağım günlerde kavga çıkardı kocam beni bırakıp otogarlarda onu aradı buldu geldi çok kere ağlayarak gelmişimdir evime daha çok olay var yani kendini topla bi an önce
O nasıl Bişey ya anne baba bu gariplerMerhaba hanımlar. Ben 29 yaşındayım 3 buçuk yıldır evliyim 14 aylik kızım var. Annemlerle aynı semtte oturuyorum. Doğumdan sonra logusalik depresyonuna girdim. Fakat emzirdigim için ilk 10 ay ilaç kullanamadım. Benim depresyonum ilerledi bu süreçte. 10 ay sonra emzirmeyi keserek ilaç kullanmaya başladım. Fakat çok sancılı bir süreç oldu benim için o yüzden annemlere gittim annemlerde 20 gün kadar kaldım. Her gün gitmem için laf soktular. Ben o kadar kötüydum ki kolumu kipirtatacak halim yoktu. 20 gün sonunda evime döndüm. Ama o süreçten sonra annemle babam hep kaçtı benden. Onlara gelmemi istemediler . Oturmaya gitmek istediğimde hep bahane buldular . Dedim ben gelmek istiyorum. Senin evin var sen gelme dediler. Ben bayramda ellerini öpmeye zor gittim . Hep laf soktular kalma burada falan diye. En son bugün anne size oturmaya gelicem dedim. Bana senin problemlerin ile uğraşmayiz. Gelme istemiyoruz dediler. Çok kırıldım ağladım. Bende anneyim ben başıma böyle bir durum gelse aynısını yapmam. Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Annem babam resmen istemiyor beni.
ay canim cok uzuldum her ne olursa olsun ister depresiyon gecir anne baba bunu yapmaya haklari yok onlarin destek olmasi gerek benimde annem var babam rahmetli ama annem ikinci esiyle olmasina ragmen bize kol kanat geriyor uc kardesiz hepimizin cocuguna bakiyor uzme kendini canim annen babanda olsa sana boyle davranirlarsa onlari sil arama sorma saglina kavus ve aylene esine cocuguna bak senin icin en iyi si olacaktir emin ol...Merhaba hanımlar. Ben 29 yaşındayım 3 buçuk yıldır evliyim 14 aylik kızım var. Annemlerle aynı semtte oturuyorum. Doğumdan sonra logusalik depresyonuna girdim. Fakat emzirdigim için ilk 10 ay ilaç kullanamadım. Benim depresyonum ilerledi bu süreçte. 10 ay sonra emzirmeyi keserek ilaç kullanmaya başladım. Fakat çok sancılı bir süreç oldu benim için o yüzden annemlere gittim annemlerde 20 gün kadar kaldım. Her gün gitmem için laf soktular. Ben o kadar kötüydum ki kolumu kipirtatacak halim yoktu. 20 gün sonunda evime döndüm. Ama o süreçten sonra annemle babam hep kaçtı benden. Onlara gelmemi istemediler . Oturmaya gitmek istediğimde hep bahane buldular . Dedim ben gelmek istiyorum. Senin evin var sen gelme dediler. Ben bayramda ellerini öpmeye zor gittim . Hep laf soktular kalma burada falan diye. En son bugün anne size oturmaya gelicem dedim. Bana senin problemlerin ile uğraşmayiz. Gelme istemiyoruz dediler. Çok kırıldım ağladım. Bende anneyim ben başıma böyle bir durum gelse aynısını yapmam. Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Annem babam resmen istemiyor beni.
Kizinizin yere attigi elma dilimlerini onlar topluyorsa demek ...
Aksine torunlarini görmek icin sürekli görüşmek istemeleri lazim ve buMerhaba hanımlar. Ben 29 yaşındayım 3 buçuk yıldır evliyim 14 aylik kızım var. Annemlerle aynı semtte oturuyorum. Doğumdan sonra logusalik depresyonuna girdim. Fakat emzirdigim için ilk 10 ay ilaç kullanamadım. Benim depresyonum ilerledi bu süreçte. 10 ay sonra emzirmeyi keserek ilaç kullanmaya başladım. Fakat çok sancılı bir süreç oldu benim için o yüzden annemlere gittim annemlerde 20 gün kadar kaldım. Her gün gitmem için laf soktular. Ben o kadar kötüydum ki kolumu kipirtatacak halim yoktu. 20 gün sonunda evime döndüm. Ama o süreçten sonra annemle babam hep kaçtı benden. Onlara gelmemi istemediler . Oturmaya gitmek istediğimde hep bahane buldular . Dedim ben gelmek istiyorum. Senin evin var sen gelme dediler. Ben bayramda ellerini öpmeye zor gittim . Hep laf soktular kalma burada falan diye. En son bugün anne size oturmaya gelicem dedim. Bana senin problemlerin ile uğraşmayiz. Gelme istemiyoruz dediler. Çok kırıldım ağladım. Bende anneyim ben başıma böyle bir durum gelse aynısını yapmam. Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Annem babam resmen istemiyor beni.
ben mutfakta küçüğümü emzirdiğim için aynı anda salonda olamam imkansızdı ...eğer böyle bi yeteneğiniz varsa banada öğretinKizinizin yere attigi elma dilimlerini onlar topluyorsa demek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?