- 17 Mayıs 2011
- 362
- 15
- 48
Öncelikle merhaba lafı uzatmadan konuya gırmek ıstıyorum. 04,12,2010 tarıhınden berı ılıskım var mayıs 2010 tarıhınden berı erkek arkadasımı tanıyorum.tanıstıktan 6-7 ay sonra bırlıkte olmaya basladık o zamandan bu güne kadar hiç ayrılmadık bırlıkteyız ve bırbırımızı cok sevıyoruz. Geçen sene bu aylarda ılk defa resım çektırdık ben onu facebook koydum 1 ay sonra kız kardeşim gördü ama anneme söylemedı bu yılın mart ayı gıbı annem telefonumdan ögrendı ama fazla tepkı vermedı ılk defa ciddi oldugum bırı benım zaten öyle cok sevgılım olmadı 2.ıncı erkk arkadasm.Neyse annem korktugum tepkıyı vermedı marttan berı hiç erkek arkadasımla görüşmedı ama anneme anlattım herseyıyle düzgün biri oldugunu dogru olarak söyledım.Geçen gün annem babama durumu anlatmış sımdı 18 yasındayım erkek arkadasım 21 yasında lise 1 sınıftan berı bırbırımızı sevıyoruz suan lise son sınıftayım. Askerlık iş derken 2 yıl nısan Allah kısmet ederse 2 yıl çalışıp da evlenmek ıstıyoruz ben acele etmıyorum. Üniversiteye gıtmek ıcın ugrasıyorum 2 yıldır dershaneye gıdıorum. Derslerim cok ıyı ama annem süreklı baska bırı mı yok sankı işi gücü olmayan serseri bırı sanacak gören de makına muhendıslıgı son sınıfta içkisi kumarı yok tanısalar çok sevecekler ama süreklı on yargısı var. Diyor askerden gelınce ıs mı bulcak özelde tatılı olmaz saçma saçma muhabbetler daha evı parası yok eşya kım alcak konusuna gırıyor.Acelemiz yok ben beklerım ama annem babam neden bu kadar önyargılılar neden hep daha ıyısı yok mu dıyorlar cok üstüme gelıyorlar nıye kımse sevdıgımızı zamanlar çalısıp herseyı ypabilecegımze ınanmıyor ben bunu anlamıyorum çok bunaldım sürklı ağlayasım var yaz tatılım burnumdan geldı konusacak birilerini arıyorum hep evdeyım lütfen bırısı benımle konussun cok yalnızım..