- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi VanessaRinki
Yani insan annesine böyle bir durumu nasıl yakıştırabilir aklım almıyor.Annemle aramda 20 yaş gibi bir fark var babamla uzun yıllardır evliler eskiden maddi durumdan ötürü evde kavga eksik olmazdı ama uzun süredir ikisi de çalışıyor ve eve geç geliyorlar.
Annem telefonu elinden hiç düşürmemeye başladı normalde mesajlarını asla gizlemezdi ama uzun süredir telefonunun yanına bile yaklaştığımızda bize bağırıyor kardeşim özellikle çok şüpheleniyordu ama açıkçası benim için hiç sorun olmadı ama son bir haftadır işten gelir gelmez kendini odasına atıyor kilitleyip sosyal medya ve whatsaapta takılıyor hatta sürekli sesli aramada gözüküyor.
Babamın eve dönmesine yakın ise odasından çıkıp bir şey olmamış gibi davranıyor şu an şüphelerimin doğru olduğundan emin değilim ama inşallah yanılıyorumdur zira eğer babam bunu öğrenirse hepimiz aile faciasına kurban gideriz kardeşim ve kendim için çok endişeleniyorum.
Bazıları da akıl vermiş şöyle böyle yap diye gerçekten inanamıyorum.
Anneniz ortayaşlı bir hanım.
Sizin yaşlarınızdayken hatta ergenliğinde, genç kızlığında şuanda var olan teknolojik imkanlara sahip olunmadığı için bu yaşında telefona, sosyal medyaya vs sarması çok normal değil mi?
Şuanda bütün gençlerin elinden telefon 3. organmışçasına düşmezken - ki buna kendimi de dahil ediyorum - annenizin durumu mu şüpheli?
Sizin elinizden telefon düşmediğinde hakkınızda hemen bu şekilde mi düşünüyorlar?
Kardeşim de şüpheleniyor demişsiniz.
Yazık ya anneniz evlatlarının hakkında böyle düşündüğünü bilse emeklerine acır.
Yapabildiğiniz yakıştırma çok çok kötü