annem babamı aldatıyor :((

azrambenim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
82
7
6
Antalya
arkadaşlar merhaba bana yardım edin lütfen ben evliyim bir kızım var 3 buçuk aylık babam 45 annem ise 40 yaşında annem ile babam sürekli tartışan ama birbirlerini çok seven iki insandı taki annemin babamı aldattığından tam emin olana kadar sürekli telefonda birileriyle mesajlaşıyor babama o yokken beddua ediyor gebersin gibi şeyler söylüyor hatta bi ara onun telefonundan eşimle konuşurken birinden bende seni seviyorum aşkım die mesaj geldi şok oldum eşimde biliyor ama neyapacağımızı şaşırdık kız kardeşim var oda çok üzülüyor ilk o söyledi zaten bana üniversiteye hazırlanıyor o farketmiş önce çok üzülüyor neyapmamız lazım annemi karşımıza alıp konuşsak bize zıtlaşır zaten pek aramız iyi deil bize nefes aldırmaz yardım edin lütfen çok mutsuzum şuan neyapmam lazım söylemelimiyim

üzüldüm baban da biliyor olabilir mi acaba?

madem aldatıyor nie boşanmayı düşünmüyor anlamadım zaten yazdıklarından yola çıkarsak çokta mutlu bi evlilkleri yok.bence her iki taraf içinde bu evliliği bitirmek en iyisi yoksa çok kötü sonuçlar doğurabilir

eğer konu gerçekse çok zor bir durum
evladın annesinin bu durumunu öğrenmesi bilmesi çok zor
enine boyuna öğrenmek lazım aldattığı adam kim filan gerçekmi filan
belkide yanlış anlaşılma filan olmuş olamazmı

Babanıza söylerseniz çok kötü sonuç doğurabilir. Annenizle konuşun. Ama kırk yaşındaki kadın sizi ne kadar dinler bilemem tabi. Aldattığı kişinin kim olduğunu öğrenmeye çalışın. Ben olsam iyice araştırırdım. Bu tür konularda dedektif gibiyimdir

babanızın bu durumu bildiğini sanmıyorum

annenizden de korkmanızı anlamıyorum. evlisiniz eviniz ayrı derdiniz ayrı. 40 yaşına gelmiş bir kadın yüzünden şuan dertleniyorsunuz ki sizin zaten daha büyük dertleriniz var evlisiniz ve bebeğiniz var onlarla eşiniz ve çocuğunuzla ilgilenmeniz gerek.

annenizi alın karşınıza konuşun. mutlu değilsen boşan anne ama biz böyle istemiyoruz diyebilirsiniz. size ne yapabilirki. üniversiteye hazırlanan asıl derdi ders çalışmak olan ve annenizi yakalayan kız kardeşiniz mi suçlu yoksa anneanne olmuş ama hala aşk arayışı içinde olan anneniz mi?

Çok soğumuş sanırım annen babandan...
Zor bi durum tabi. Belki ben olsam annemden nefret bile edebilirdim.. Açıkçası bu. Aldatmaya karşı kimseyi tanımıyorum. Eğer başka birini seviyorsan neden boşanmıyorsun? Hem onunla hem onunla oh ne güzel memleket...

pardon ben anlayamadım 40 yaşına gelmiş kadın yüzünden dertleniyorsunuz ne demektir ,yada sizin daha büyük dertleriniz var nedir ,hiçbir derdinden bahsetmmeiş konu sahibi ,şu anda tek derdi bu ,üstelik annesi ,sokaktan geçen herhangi biri değilki elbet üzülecek ,elbet hayıflanacak ,valla ister 40 olsun ister 70 anne bu ya ..

İnanc durumu nedir bilmiyorum ama zina yapan kadinin dinimizdeki yerinden bahsedin bunun ne buyuk bir suc ne buyuk bir utanc oldugundan. Yani ben seni yakaladim demek yerine yakaladiginizi sezdirin bir sure. Belki ben ne yapiyorum der duzelmeye calisir. Bu konu gun yuzune cikarsa bir daha gic birsey eskisi gibi olamaz. O yuzden temkinli davranmakta yarar var. Allah sabir versin. Esinizde biliyormus iste en kotusude vu. Umarim ilerde bunu size koz olarak kullanmaz bir kavga sirasinda filan. En yaralayicisida bu olur Allah korusun. Haberlerini bekliyoruz arkadasim

kardeşin ünv ye hazırlanıyorsa önce onun geleceğini düşünün, üniversitesini kazansın sonra bu durumları konuşursunuz benim fikrim. kızın hayatı değişecek belki aile dağılacak, sınav öncesi çok köt übir durum

Bırak boşver umursama mı dedim ben? Al karşına konuş dedim. Evli ve çocuklu bir kadın sonuçta konu sahibi ve üstelik üniversiteyi kazanması gereken sürekli ders ile kafa yorması gereken bir kız kardeş daha var. Anne bunları düşünmüş mü hayırr. Üzülecek tabikide ben korkmasını anlamıyorum al karşına konuş. Asıl korkması gereken anneniz.

bence iyice bi gözlemleyin gerçekte böle biri var mı emin olun ve kesinlikle babanıza sölemeyin şu an en azından annenize etrafınızda böle olaylar olmuş bundan çok rahatsızmışsınız gibi bahsedebilirsiniz ya da dini boyutunu anlatırsınız belki kendi içinde vicdana gelebilir
ama keşke eşinize sölemeseydiniz bunu size karşı ilerde kullanabilir

evet bunu bende düşünmüştüm koz olarak kullanırmı diye ama ben bikaç gün ortalıkta suratsız hayıflanarak gezince eşim anladı annenle sorununmu var dedi derdimi anlatacak tek kişi o olduğu için söyledim inşallah allahım o günleri yaşatmaz bana bu günler nasıl geçicek bilmiyorum bi yanda annem biyanda bebeğimin derdi bitmeden koskoca kadının derdide beni buldu off off

ben babam için endişeleniyorum babam nefret edilecek bir insan deilki aksine çoook iyi ona yaptığı yalnışı yediremiyorum onu kandırmasına katlanamıyorum endişem korkum sadece bu yüzden

ben babam için endişeleniyorum babam nefret edilecek bir insan deilki aksine çoook iyi ona yaptığı yalnışı yediremiyorum onu kandırmasına katlanamıyorum endişem korkum sadece bu yüzden

babanız belki size göre çok iyi ama aralarında ki ilişkiyi bilemezsiniz.bir kadın dışarıya dönüyorsa ilgisiz sevgisiz kalmıştır diye düşünüyorum ben.tabii yaptıgının doğru oldugunu söylemiyorum ancak bir kadın kolay kolay dışarıya bakmaz.annenizi suçlamadan önce onların geçmiş yaşantılarını göz önünde bulundurmak lazım.

Aynen birde annesinin sırtını sıvazlasın aferin diye, inanılmaz bir anlayış göstericek.

Son düzenleme:
bencede bir an önce annenle konuşmalısın hatta bu durumu kardeşinin ve eşinin de bildigini yaptıgınla hepinizi mahçup ettiğini anlatmalısınız ve babanınızı bu duruma düşürmesine daha fazla müsaade etmemelisiniz. Allah muhafaza eş dost akraba birileri duysa görse ne büyük rezillik birde babanızın başkasından ögrenecegini düşünsenize...

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum sanırım en iyisi annenizle sakin bir şekilde konuşmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…