• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem babamı aldatıyor :((

evlilik kötüyse bile bı çaresı var boşanır olur bıter ama bır annenın çocuklarını namusu unutupta böyle uçkur peşine düşen birine asla iyi niyet gösterme babanı annenden boşanması için ıkna etmeye çalış bundan sonra zaten bır aile olmanız çok zor o kadın ne yapmk istiyorsa gıtsın yapsın anne babanın suçunu evlatlara yuklemek doğru değil aa mutlaka yuklıyecekler bu yuzden annen babandan boşanmalı tek çözüm bu

evlilik kötüyse bile bı çaresı var boşanır olur bıter ama bır annenın çocuklarını namusu unutupta böyle uçkur peşine düşen birine asla iyi niyet gösterme babanı annenden boşanması için ıkna etmeye çalış bundan sonra zaten bır aile olmanız çok zor o kadın ne yapmk istiyorsa gıtsın yapsın anne babanın suçunu evlatlara yuklemek doğru değil aa mutlaka yuklıyecekler bu yuzden annen babandan boşanmalı tek çözüm bu
valla bu kesin çözüm ama işte bunu yapmak cesaret ister aslında en doğrusu bu ama :((

kardeşiniz ile birlikte alıp karşınıza konuşun. ya ilişkisini kessin yada boşanmasını söyleyin ve sizde bir süre konuşup görüşmeyin.

pardon ben anlayamadım 40 yaşına gelmiş kadın yüzünden dertleniyorsunuz ne demektir ,yada sizin daha büyük dertleriniz var nedir ,hiçbir derdinden bahsetmmeiş konu sahibi ,şu anda tek derdi bu ,üstelik annesi ,sokaktan geçen herhangi biri değilki elbet üzülecek ,elbet hayıflanacak ,valla ister 40 olsun ister 70 anne bu ya ..

duygularıma tercüman olduınuz

evet bunu bende düşünmüştüm koz olarak kullanırmı diye ama ben bikaç gün ortalıkta suratsız hayıflanarak gezince eşim anladı annenle sorununmu var dedi derdimi anlatacak tek kişi o olduğu için söyledim inşallah allahım o günleri yaşatmaz bana bu günler nasıl geçicek bilmiyorum bi yanda annem biyanda bebeğimin derdi bitmeden koskoca kadının derdide beni buldu off off

keşke eşine söylemeseydin ileride başına kakacaktır
ben senin yerinde olsam annemle konuşur herşeyi bildiğimi babamın ve diğer insaların bu durumu öğrenince yaşanacaklarını anlatırdım ona ya o kişden ayrılıp babamla evliliğe devam etmesini yada anlaşamıyoruz bahanesiyle babamdan boşanmasını söylerdim ,sonra eşimede yanlış anladığımı başka bir arkadaşının annemin telefonunu kullandığı için karışıklık olduğunu , annemin babamı aldatmadığını söylerdim
eğer durumu böyle toparlamazsan ilerde eşinde senden şüphelenecektir sebepsiz huzursuzluklar yaşarsınız

Bence once esinize boyle bir durum olmadigini yanlis anlasilma oldugunu falan soyleyin.esinizi sosyal yapinizi bilemiyorum ama esinizin size bakis acisini degistirebilir bu olay.kiz kardesiniz henuz kucuk ve gelecege dair sorumlulugunu en onemli oldugu gunleri yasiyor,bu konulari bekar da oldugunu dusunursek onu da katmadan cozmelisiniz.biliyorum tum yuk sizin uzerinize kaliyor ama biraz sikin disinizi.annenize biraz arkadasca yaklasin once sizden cekinmeden herseyi anlatmasini saglayin,tepkili olursaniz kacip gidebilir,korkuyla daha yanlis adimlar atabilir.konu netlesince gercek tepkilerinizi ortaya koyabilirsiniz.annenizi bir psikologa goturebilirsiniz.muhtemelen sonu olmayan sacma ve icinde bulundugu ruhsal surecten kacmaya yonelik bir psikoloji yasiyor olabilir,muhtemelen karsisindaki kiside aslinda aradigi seyler mevcut degildir.ikisi de hayatinin baharinda kizlari olan 40 yasina gelmis,hayati ve yasayamadiklarini sorgulayan bir kadin olabilir anneniz.sanki yasam onun icin bitmis gibi hissedip heyecan ariyor olabilir,annenizin gecmisinde de bu tarz iliskiler varsa sorun baska olabilir ama,dedigim gibi daha cok psikolojik bir durum da olabilir ona hayatin onun icin bitmedigini,hala genc guzel oldugunu hissettirmeli bunu sacma adamlarla sacma seyler yasayip kendi onurunu ailesinin onurunu hice atmamasi gerektiini gostermelisiniz.

Yanlis anlasilmasin asla yapmam ama, bazen aldatan kadinlara kizamiyorum. Bu kdr esini aldatan erkek kiminle aldatiyorsu ki zaten?
Ayrica kusura bakmasin kimse kuzina karisina anasina bacisina sahip cikmayan ilgilenmeyen ve de anlamayan erkeklerin malesef hazin sonu bu artik. Cunku dedigim gibi bu kdr erkek tek basina yapmiyor bunu!

Bence; sen, kardeşin ve eşin (yani olayı bilen 3 kişi) anneni karşınıza alın, herşeyi bildiğinizi, babanızın bunu haketmediğini,bu vicdansızlığı içinize sindiremediğinizi söyleyin. Ona 2 seçenek sunun, ya her kimle ilişkin varsa bitireceksin ve bu hatayı bir daha yapmayacaksın diyeceksiniz, yada babamızdan derhal boşanacaksın diyeceksiniz. Bu şekilde devam etmemeli , babanız bilmeden..... Durumuna sokulmuş anneniz tarafından, bu iş ilerlerse babanız duyabilir,cinayet bile işlenir bu konudan..

Back
X