annem babamla uyumuyor:/

kahvenindelisi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
157
81
18
Merhaba hanımlar,

Annem bir kaç yıldır babamla birlikte değil de salonda uyuyor. Araları da zaten dünyaya gözümü açtığımdan beri epey kötü. kafada ayrılmışlar ama resmiyete dökemiyorlar. Ve ben bıktım bu durumdan. Ayrıca bazen film izlemek istiyorum ya da kitap okumak ama annem uyuyacağı için kullanamıyorum salonu. Annemi uyarlmalı mıyım? Ya da ne yapabilirim?

PS: ayrı eve çıkma şansım yok, anne ve babam birbirinden nefret ediyor, çok küçük ve soğuk bir odam var. başımın çaresne bir şekilde bakıyorum. benden ziyade anne ve babam birlikte uyumalı düşüncesindeyim o yüzden fikrinizi almak istedim. Biline:)

Son düzenleme:

ben de kendimi sorguluyorum, uyarmaya hakkım var mı? Bunun yüzünden beni etkilemeye hakları var mı?

karışma odanda takıl.

bence uyarma.

bizim ülkedeki çoğu aile böyle.. kendi hayatına bak.

odanda fazla eşya varsa at. kendi yatağında otur film izle kitap oku.

37 yaşında mısınız gerçekten?Eger öyleyse etkilenme yaşını geçmişsiniz.Etkileniyorsanız da ayrı eve çıkın

hayır 37 yaşında değilim ben. evdeki pek çok sıkıntının kaynağı bu kimse dillendiremese de....ayrı eve çıkarsam azıcık maaşımla geçinemem maalesef. onların faydasına olur mu uyarmam onu merak ediyorum sadece ki onlar benim hayatımın her alanına karışıyorlar-ne okuduğuma bile....

Annen ile babanin arasinda kitap okumak ya da film izlemek ya da ders calismak icin degil de ; aile olmak icin bir arastirma yapmaya ne dersin ?

benim anne ve babam anne ve baba olamadılar yeri geldi bu sorumluluğu biz üstlendik çocuklar olarak.bu hataydı. bu arada kastınız evlenip aile kurmak mı? yoksa başka bir şey mi?

çok küçük bir odam var eşyadan kımıldayamıyorum.

odandaki fazlalıkları bi güzel çöpe atıp temizlik yapıp odanı düzenle ve kullanılabilir hale getir. annenle baban nasıl mutlularsa öyle yapsınlar, senin konuşmanla bi şey düzelmez. ya da istiyorsan konuş, sen bilirsin. en azından çocuklarını ne kadar üzdüklerini görsünler.

PS: ayrı eve çıkma şansım yok, anne ve babam birbirinden nefret ediyor, çok küçük ve soğuk bir odam var. başımın çaresne bir şekilde bakıyorum. benden ziyade anne ve babam birlikte uyumalı düşüncesindeyim o yüzden fikrinizi almak istedim. Biline:)

Bunu yapmaya hakkin yok Kadincagiz neler cekmiste bikmis bilemeyiz. Zaten 50 sine gelen ciftlerde genel olarak olan bir durum Buna sebep cinsel isteksizlik bikmislik sevmemekte girebilir. Odanda Laptobundan izle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…