- 20 Haziran 2016
- 157
- 81
- 18
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
senin ayrı odan yok mu?
Zaten kitap okuyacakmissin. Niye kimildayasin?çok küçük bir odam var eşyadan kımıldayamıyorum.
uyarmaya hakkın var mı önce bunu bir düşün.
demek ki babandan çok bunalmış kanepede uyuyor.
kanepede uyumak oldukça rahatsızlık veren bir durumdur insanın beli,sırtı her yeri perişan olur.
kadın cidden bıkmış demek ki.
ben de kendimi sorguluyorum, uyarmaya hakkım var mı? Bunun yüzünden beni etkilemeye hakları var mı?
Zaten kitap okuyacakmissin. Niye kimildayasin?
37 yaşında mısınız gerçekten?Eger öyleyse etkilenme yaşını geçmişsiniz.Etkileniyorsanız da ayrı eve çıkınben de kendimi sorguluyorum, uyarmaya hakkım var mı? Bunun yüzünden beni etkilemeye hakları var mı?
37 yaşında mısınız gerçekten?Eger öyleyse etkilenme yaşını geçmişsiniz.Etkileniyorsanız da ayrı eve çıkın
Annen ile babanin arasinda kitap okumak ya da film izlemek ya da ders calismak icin degil de ; aile olmak icin bir arastirma yapmaya ne dersin ?
çok küçük bir odam var eşyadan kımıldayamıyorum.
Merhaba hanımlar,
Annem bir kaç yıldır babamla birlikte değil de salonda uyuyor. Araları da zaten dünyaya gözümü açtığımdan beri epey kötü. kafada ayrılmışlar ama resmiyete dökemiyorlar. Ve ben bıktım bu durumdan. Ayrıca bazen film izlemek istiyorum ya da kitap okumak ama annem uyuyacağı için kullanamıyorum salonu. Annemi uyarlmalı mıyım? Ya da ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?