annem babamla uyumuyor:/

Sinir bozucu hakikaten, en güzeli kendini geliştirmeye devam, onu da umursamayın. Mesela bu sözleri söylediğinde karşılık olarak kalkıp başka bir odaya geçin. Durup dinlerseniz aşağılamasına izin verirsiniz.

Aynen soyledigin gibi yapiyorum ve sirf kafami dağıtmakicin kendime sosyal hayat ediniyorim...ama ona daengel oluyor..tek istedigi evde otur para kazan cocuga bak bana dokunma sevismeyelim kazara sevisirsek gözgöze gelmeyelim sakin ha sevisti benimle deyip simarma ihtiyactan sevistim seklinde hareketlerle beni

Bu ne hırçınlık, sakin ol bence:)
Sen beni tanımıyorsun ben de seni. Ki mesele yoruma açık, fikrin ve üslubun bana kaba geldi. Bu da tarz meselesi.

seni pamuklara sarıp sarmalasınlar öyle yaşa arkadaşım hırçın görmemişsin. belli ki gerçek yoruma kapalısın buyur işine hangisi geliyorsa onu al.

ben burda yeni değilim canım empatiyi de sempatiyi de bilirim. konu sahibi ile yapılan yorumlaşmalara karışmamayı öğrenin bence.. hem anlamıyorsunuz hem manasız tepkiler. her tür eleştiriye açık olmayan burda konu açmasın bi zahmet.

seni pamuklara sarıp sarmalasınlar öyle yaşa arkadaşım hırçın görmemişsin. belli ki gerçek yoruma kapalısın buyur işine hangisi geliyorsa onu al.

Yoruma açık demişim aaaa göremediniz mi? gerçek yorum tabiri de ilginç hakkaten. diğer yorumlar yalan mı bence savunma mekanizmalarınızı aradan çıkarın kimsenin size saldırdığı yok. Burada bulunmanıza ve konumu daha fazla çarpıtmanıza da lüzum yok. Yani dert vermeyin rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…