annem babamla uyumuyor:/

çok küçük bir odam var eşyadan kımıldayamıyorum.

Annem babamdan nefret ediyor ama birlikte uyusunlar çünkü salonu kullanacağım. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Odandan fazlalık eşyaları çıkar ya da at.Odana küçük bir ısıtıcı al filmini milmini izle..

Iste ben kıZımla cok iyi arkadas im bilincli kültürlü bir anneyim ekonpmik gucum var..ama ben baba sevgisi hic gormedim banam annem sevmezdi bizi...ama kizimi babaai cok seviyor

Bence anneni bu konuda uyarıp, daha fazla yarasını irdeleme derim.
Çünkü onunda bu durumdan pek hoşnut olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca konu uyarılmayı geçmiş artık senelerdir olan birşeymiş bu.
Yapıcağın şeyleri annenle birlikte yapmaya bakıcaksın, ya da küçük odanın keyfini çıkarmayı öğrenmeye bakıcaksın :)

Iste ben kıZımla cok iyi arkadas im bilincli kültürlü bir anneyim ekonpmik gucum var..ama ben baba sevgisi hic gormedim banam annem sevmezdi bizi...ama kizimi babaai cok seviyor
Ben ne dusundugunuzu cok iyi anliyorum ama icinde oldugunuz surec boyle devam etmeyebilir

Birde sahiden annenin yada babanin cocugu icin ayrilmayisi bana cok buyuk bir feragat gibi geliyor kiziniz kac yasinda bilmiyorum ama buyuyunce onun icin yaptiginiz fedakarligi kendiniz icin yaptiginiz bir bencellik olarak gorebilir

Insallah durumunuz ve sartlariniz degisir tekrardan dyzelirsiniz ama obur turlu omur boyunca neden mutsuz olasiniz ki sizin ayrilmaniz babasinin onu evlatliktan reddetmesi degil ki esiniz ayrilmayi falan dusunuyor mu sizce

Esimde bana ayrilmak istediğini kizim icin devam ettiğini söylüyor....senin maymun yüzünü görmek istemiyorum diyor bense o anki sinirinden söylediğini düşünüyorum...yani esim evlendiginiz gunden beri beni cirkin buldugunu bu arkadaşlarininda soyledigini maymuna benzedigimi söylüyor....bense inanmak istemiyorum canimi acitmak icin söylüyor diyorum....sonra pisman oluyor ama en ufa k bir tartismada ayni seyleri söylüyor

Güçlü olmak zorundayız, aynı evin içinde olan sorunlardan soyutlayamıyor insan kendisini. evleri ayırsalar daha kolay olacak aslında ama neyse. Bu ağırlıklardan kurtulmamız lazım. Elimizde olmayan şeyleri değiştiremiyoruz maalesef. benim bugün buraya konu açmamın bi sebebi de patlamak üzere olmamdı. Yoksa kalkıp işime gidip uzaklaşıyorum onlardan. Ama üst üste kar tatili olunca evde vakit geçirip yine duygusal şiddetlerine maruz kalıyorum. Odamıza çekilmek bir seçenek, ya da onlar odasına çekilse orada devam etse biraz rahatlasak biz de...

Dusunceniz onemli bu sözler size ait degil mi

Okumak yorucu mu sizin adiniza üzüldüm
okumak büyük keyif benim için, sözü düşünerek söylemek de. laf kalabalığı yapmadan evvel karşımdakinin ne düşündüğünü anlamaya çalışmak da önemli. Düşüncemi anlamak için okumak... neyse ben fark edememişim anneler salonda uyurlar evlatlar odalarında ağlarlar... ya da her ikisi ağlar....

Mesela suanda babasi kizima odasinda hikaye anlatiyor ben odamda net e takiliyorum...yani boyle ayni evin icinde kavgasiz gurultusuz sevismeden sarilmadan ama kizimizi doya doya severek yasayip gidiyoruz..oda yalniz mutsuz nende..yanino bana açıyor ben ona aciyorum...kizima asla yansitmiyoruz...ama ben taslastim duygusuz bir diken gibiyim batiyorum herkese..bemde giyinip suslenmek onun tarafjnfan begenilmek istiyorum ama teknduyfugum hakaret

Seni kirmak degil niyetim üzgünüm sadece daha sert durman gerek belkide hayata karşı. Ve ben bunu fark etmeni saglamak istedim. Aile iliskilerini malesef istedimiz gibi duzenleyemiyoruz keske yapabilsek.

Annen yeterince yorgun sen daha gencsin daha güçlü olup annenin yaninda ol.

Malesef korktuğun gibi oluyor.. Normal olan bişey bana ayıpmış gibi geliyor.. İnsanın kocasıyla uyuması kadar doğal ne var oysa

Ne kadar acımasız yorumlar var.hep böyle dilimiz sivri,can acıtıcı,azarlar gibi yorumlar... ya hu kızcağaz kötü bişeymi sormuş ki bukadar ağır yazmışsınız.belliki üzgün,belkide geri dönüşü yok anne babanın...masum bir sorudan neler çıkmış kahvenindelisi bazen anne babalar için bu durum daha iyi olur canım.imkanlarınca sabret...ve üzülme....

İnce yorumunuz için teşekkür ederim:) Burası küçük Türkiye işte, memleket insanı da biraz anlamak için dinlese fena olmazdı. Tüm iyi niyetli yorumlara ayrıca teşekkürler....

Farkindayim bir evliligi yikmak kolay degil ama ortada bir evlilikte kalmamis ki kendinize yazik ediyirsunuz git gide ozguveniniz tukenecek kendinizi toplumdan soyutlayacaksiniz bu arada evliliginiz gorucu usulu mu oldu cirkin buluyorsa neden evlenmis bey efendi siz bakmayin onun laflarina onun demesiyle cirkin falan olmazsiniz cirkinlik beyefendinin gozlerinde kalbinde

Bakin soyle bisey soylemek istiyorum biz cocukken babam kotu biri olmasina ragmen duanki halinden daha farkliydi bi tabak kirdigimizda annem bize kizardi o annem bixe kixiyor diye anneme kizardi ama simdi bir cay bardagi kirsak soylenenen hakaretler savuran biri oldu evin sn elzem ihtiyaclarinin bitmesini kavga sebebi yapan bi insan oldu siz esinizin kiziniza hep boyle iyi kalacagindan eminmisiniz yada yaptiklarini bu kadarla sınırlayacagindan daha oteye girmediginden

Ben yillatca anneme neden zamaninda bu adamdan ayrilmadin simdiye hepimizin iyi kotu bi duzeni okur deyip durdum

Yanlis anlamayin maksadim bosanma fikrini akliniza yerlrstirmrk degil sadece bilmeniz gerekenleri soylemek

Bu arada sunu soyleyeyim siz ayrilmayi dusunmuyor olabilirsiniz ama belkide esiniz bunun icin firsat kolluyordur ya onun uygun gordugu zaman sizi maddi manevi cok kotu etkileyecek bir zamana denk gelirse
Belki anneligi bilmedigim icin boyle kolay ahkam kesiyorum ama kendinizide onemsemeniz siz kendinize kiymet vermegince kimseler sizi onemsemiyor

Canim kac yasindasin bilmiyorum ama soyledigin seyler cok akli basinda olgun seyler...aklimi okudun sanki...evet esimde firsat kolluyor ve tek derdi ayrilacaksak sebeb ben olmayayim..tipki benim gibi..ama biliyorumli bi erkek olarak daha fazla dayanamayacak beni aldatacak..hem hakaret küfür eziyetle beni sindirecek simdide senden kadin olmaz demeye basladi
..evet ben ona kadin degilim

Kocanızla ayrı yatıyorsunuz.
Kızınız "niye hep sinirlisin", "niye babamla hiç sarılmıyorsun", "niye hep bana kızıyorsun" diye soruyor.
"Baba sen neden anneme o... çocuğu diyorsun" diyor.
Ve çocuğunuza mutlu aile hayatı sunduğunuzu düşünüyorsunuz.

Kimi kandırdığınızı bilmiyorum ama üzgünüm kızınızı kandıramıyorsunuz.

Çocuğunuz için sürdürdüğünüz evliliğinizde kızınız, babasının annesine o... çocuğu dediğini duyarak büyüyor. Ama boşanmış aile çocuğu olması daha mı kötü?

Benim annemler ben 6.5 yaşımdayken ayrıldı. Ayrı yatmıyorlardı, annem sinirli değildi, bir gün babamdan küfür duymadım, buna rağmen kavga gürültü bir evde büyüyeceğime ayrı ayrı, sakin evlerde büyümüş olmaktan gayet memnunum.

Elbete boşanın diyemem size, üstüme vazife de değil. Ama eğer gerçekten tek sebebiniz kızınızsa bence bir daha düşünün.

Benim de annem babam ayri uyuyor kendimi bildim bileli o onların sorunu ben ne yapabilirim ki sizin yine odaniz varmiş benim o bile yok yatağim bile yok aynı salonda 3 kişi uyuyoruz.Ders çalışacak odam bile yok.

ne iğrenç ne yılan dilli bi kocan var.

ekonomik özgürlüğün varmış ben olsam kızım için bile bu adama katlanmam.anne olduktan sonra neden hayatlarımız bitmiş gibi davranıyoruz? tamam anne oluyoruz ama bizde hala nefes alıp vermeye yaşamaya devam ediyoruz.

seni sevmeyen,saygı duymayan,aşağılayan,istemeyen bir adamla kızını mutlu büyüteceğini mi düşünüyorsun? en fazla 20 sene sonra kızın evden uçup gittiğinde giden 20 yılını bu adamla çürüttüğün için çok üzüleceksin inan.

Iste bende bundan korkuyorum 20 yil bile degil 13 yil sonra kizim unv gudecek ve birbirini sevmeyen iki imsan olarak kalacaguz yalniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…