annem bana beddua etti

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
ailemin onaylamadığı biriyle evlenmeyi düşünüyorum. sebebi farklı bir ırk yani türk olmaması ve 5 ay önce benden ayrılmak isteyişiydi. aileme, o beni üzdü demiştim . kavga ediyorduk sürekli ve sorunlarımızı halledemiyorduk ayrı şehirlerde olmamızdan dolayı. bu yüzden ayrılığı ima etti ben istemiyordum ama gururuma yediremediğimden ayrılacağız dedim ayrıldık. ayrılığımızın ertesi gününden itibaren birleşmemiz için yalvardı . 2 ay ayrıydık ve bu çocuk 2 ay boyunca peşimdeydi hep yalvardı birleşmemiz için. sonunda barıştık. aslında 2 ay süren ayrılığımız boyunca da ara ara barıştık ama ben yapamadım ayrıldım hep. son barışmamızdan itibaren 2 ay boyunca ayrılmadık ama beni ara ara bazı davranışlarıyla incittiği oluyor. esas konuya gelirsek ailem özelliklede annem istemiyor bu beraberliği. annem bugün konuşurken,onun ırkından çocuklar mı doğuracaksın inşallah çocuğun olmaz dedi. üzüldüm. bir bebeğimizin olması en çok istediğimz şeydi oysa. ya bedduası kabul olursa...

bence sen annenin bedduasınddan önce su ilişkini iyi bi gözden geçir benim hiç hoşuma gitmedi anlattıkların
bence anneni dinle snra keşke deme

hayatım evlilik üzerinde çok iyi düşünülmesi gereken ciddi bir konu, ben ona 2. hayat diyorum, herşeyini sıfırdan tecrübe edeceğim yepyeni bir hayat

aranızdaki kavga konularından bahsetmemişsin bazıları toyluğun cahilliğin verdiği sıkıntılar bazıları ise evlilik hayatın boyunca karşına çıkan sorunlar oluyorlar o nedenle sürekli tartışmanızın ayrılıp barışmanızın nedenlerini irdeleyin, senin mutlu ve huzurlu olduğunu ailende görünce fikirleri değişecektir fakat dediğim gibi burada önemli olan sizin ilişkiniz

beddua olayına gelince, kalpten ettiğini zannetmiyorum kızdırmışsındır kadını onunda ağzından çıkmıştır, üzerinde durma :)

Sen bu çocuğu sevmediğine emin misin,geçenlerde konu açmıştın bununla ilgili,hem anlaşamıyorsunuz hem ailen istemiyor hem aşık değilsin,neyin uğraşıdır bu anlamadım canım valla,gerçekten onunla evlenmek istiyor musun acaba,annen istememekte haklı olabilir..

bence sen annenin bedduasınddan önce su ilişkini iyi bi gözden geçir benim hiç hoşuma gitmedi anlattıkların
bence anneni dinle snra keşke deme

genel olarak kafamız uyuşuyor ama bazen anlamsız bi davranışından inciniyorum. onunla evlenmek istiyorum ve onu seviyorum. annemi dinlersem mutsuz olacağım

İlişkiniz pekte sağlıklı değil sanırım.
Yabancı olması sorun olabilirde , olmayabilirde ama
aileyi ezip evlenmeye karşıyım ben.
Annen sinirle olmasını istemediği için öyle demiştir,
kimse evladına kalben beddua etmez.
Gerçekten sizinle evlenmeyi çok istiyorsa ve sizde kararınızdan eminseniz
ailenizi ikna etmenin yolunu bulun.
Başka bir ırk derken sevgiliniz nereli?

Aranızda evlilik ya da ilişki olmaması adına ne gibi farlılıklar var bilemiyorum.Eğer ki annenizin bu farklılıklarla hayır demesi var ise yapmaın elbet bir bildiği vardır.Pek oturmuş bir ilişki değil ayrı bir ırk ya da din bu evlilikten hayır geleceğini sanmıyorum anneniz bunu hissetmiş olmalı bir anne kolay kolay beddua etmez.Yürekten etmesede razı olmadığı için kırgınlık olur aranızda bu ayrı huzursuz eder sizi hem de rızası dışı olması hasebiyle sizede yaramaz bu evlilik.Annenizi dinleyin dinlemeyen kişiler çok pişman oluyor.Dinlenmeyecek şeyler toplum ve dini kurallara aykırı konularda bırak anne baba kimse dinlenmez ama bu konular dışında onlara kulak verin.

moralını bozmak istemiyorum sakın yanlış anlama beni sadece tecrubelerimden dolayı yazıyorum
peki evlendiniz kavga ettiniz o zaman anne babandan nasıl destek bulucan dünya ep gülllük gülstanlık değil

son kavgamız benm onu bekletmemden kaynaklıydı. çok kavga etmiyoruz artık biraz daha oturdu ilişkimiz. ayda bir kez falan. ama ayrılmamızdan önce çok sık ediyorduk şimdi öyle değil

çok merak ettim hangi ırktan olduğunu bu kadar büyük bir kin, onun ırkından çocukmu doğuracaksın... Bir insan nasıl bu kadar ırkçı olabilir şoklardayım şuan...

annenin sözünü dinle diyorsunuz ama bu kolay değil. ayrılamıyorum ondan. sevdiğime de eminim soran arkadaşlara söyliyim.

ikimiz de çok istiyoruz evlenmeyi. umarım kalpten etmemiştir. annemin huyudur hep büyük konuşur sonra pişman olur

Son iletinizi silin bence, anlayan anladı.
Yanlış anlaşılmaya sebep olmasın.

Ailenizin ön yargısı çok fena, ama sevgililik döneminde de bu denli aileye anlatılan ilişkilere karşıyım.
Sonuç bu oluyor çünkü, her şey tamam denmeden onlar haberdar edilmemeli bence.
İlişkiniz çok mu oldu bilmiyorum ama evlilik için önünüzde daha çok zaman var gibi geldi bana.
Bunları şimdilik düşünmeyin, o günler bir gelsin.
Aileniz de sizin mutluluğunuz için yanınızda olacaktır elbet.

bencede farkli bi irktan olmasi kötü bisey degil. seviyorsan hangi irk oldugu cokta önemli degil ama cok tartisip barisiyorsaniz bir daha düsü bu evlilik isini derim...

Anladım da anneniz biraz abartmış ırk konusunu.
Japon ya da zenci falan zannettim inanki başka ırk deyince.
Yıllarca kardeş ve birleşik yaşamış insanlarız, anneniz yanlış düşünüyor.
Uzun zamandır ilk defa bu kadar şaşırdım.

Son düzenleme:
ikimiz de çok istiyoruz evlenmeyi. umarım kalpten etmemiştir. annemin huyudur hep büyük konuşur sonra pişman olur

Sizin mutlu olacağınız ikna olursa eminim yumuşar.
sizde yaşadığınız her problemi annenize anlatmayın.
Siz affetseniz bile , anneniz kızını üzdüğü için sevgilinizi affetmez.
Bu evliliklerde de böyle.

Farklı bir ırk dediğinizde ben turk olmayan birini kast ettiginizi düşünmüştüm açıkcası.
Öyle olsada benim için farketmez ya.
Bende o farklı ırk olarak nitelendirdiğiniz insanlardanim.
Bizler birini otekilestirmeyi ne kadar seviyoruz,
Seviyorsanız annenizi ikna etmeye çalışın
Eğer kafanızda soru işaretleri varsa onlara cevap bulduktan sonra kararınızı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…