Annem bana bi montu cok gordu

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
Mrb kizlar 19 haftalik hamileyim 5 kilo aldim ve haliyle montlarimin hepsi kucuk geliyor annemin durumu cok iyi tek cocugum bunarada eskiden bi dedigimi iki etmezdi kac kere yaninda soyledim anne kucuk gekiyor falan diye alirmisin bana simdi indirimdeler falan dedim ama hep daha ne kadar giyceksin ki falan deyip gecistiriyor esiminde durumu yok ev borcu oduyoruz ben hamile oldugum icin calismiyorum cunku isim geregi hep ayakta olmam lazim zorlandigim icin ara verdim hem borc oduyoruz hem evi gecindiriyoruz ve malum zar zor yetiyor kocamda surekli olsun biraz slkisiriz ama ben sana alicam diyor ama annemin durumu iyi olmasina ragmen almiyor bende dunden beri aglama krizine giriyorum ara ara ben hamilelik yuzunden mi boyle alinganlik yapiyorum yoksa annem hakli mi ?

Bence alınganlık ediyorsun Can'ım ilk bebeğime hamileliğim kışa geldi 19 haftalık değil son zamanlarımdı hatta mümkün değil olmuyordu montum ama yenisini almadım çünkü Doğumdan sonra kilolarımı verince elimde kalacaktı içine hırkayla önü açık bi şekilde giyindim şalla fln kapattım önümü bitirdim dokuz ayı bence annende aynı fikirdedir yoksa niye bi montu çok görsün hamilelikten dolayı bu kadar hassassın ama bi mont için ağlayıp sakın bebeğini de strese sokma yazık kuzuya onu da düşün.

Evet cnm sanirim boraz alinganlik yapiyorum artik uzmuycem kendimide yavrumuda

Alınganlık biraz seninki. İnan 2 mont aldım sığmıyorum bile fuzuli olur senin içinde annen de öyle görmüştür. Eskiler özellikle daha çok inçe düşünürler. Seninde dediğin gibi annen mutlaka bir dediğini iki etmiyordur. Değişen ne olabilir yine annen kızısın geniş olmaya bak :)

Şurda Mont giyilecek kaç ay kaldı ki. 5 kilo da cok sorun olmaz. Önun açık kalır onu da şal panćo tarzı bişeyler kapat. Ben bütün kışı eski mont kabanlarimla geçirdim. 10 kilo aldım. Kabanimin düğmelerini one diktim. Isimi görüyor. Şimdi aldığın mont seneye büyük gelebilir. Boşa masraf etme. Kendini üzme

Hiç giyemiyorsaniz elinizde olanları bi panço alın içine hirka giyersiniz ama mont gerçekten çok gereksiz şu dönemde siz alınganlık yapmışsınız bence

Bence de alınganlık ediyorsun ben de 40 haftalık hamileyim mümkün değil kapanmıyor önü ama diğerleriyle idare ettim. Doğumdan sonra kilo veriyorsun doğumda aldıklarını giymen zor olur.

Tek çocuksunuz Üstelik yani ben olsam alırdım gönlü olsun kızımın diye ama belki annenizde gerek görmedi mesela benim de maddi durumum iyi üç yıldır aynı kilodayım Ve 11 ay önce bir Doğum yaptım yani hamileliğimi de aynı kabanla geçirdim almaya gerek görmedim hem olduğu için hem eskimediği için şu anda kızıma alıyorum Çifter Çifter kusuyor kirletiyor onun iki üç tane olmalıhaa bu arada benim annemler üç kızının Doğum masraflarını Ve bebeğin ihtiyaçlarını karşıladılar Doğumda çok masraflı oluyor bebeğin yatağı kıyafeti lohusa pijaması vs oldukça masraflı

Evet kizlar sanirim haklisiniz ben bosu bosuna uzmusum kendimi
Mont problem degil de siz mont bile alacak durumda degilken bebegin ihtiyaclarini nasil katsilayacaksiniz asil mesele o?
Bebek icin biraz bisey ayiriyoruz cocugu ciplak gezdircek halimiz yok ya annem daha simdiden ona onu alicam bunu alicam muhabbetinde kayinvalidem ondan beter ama kalkipta kayinvalideme bana mont al diycek halim yok

durumu cok iyi bir annenin kızına mont almaması bana normal gelmedi hic anne yahu benim kardesim hamile olsa paramda varsa montum kucuk geliyor dedigi an alırdım bana al demesine bile gerek yok durumlarının iyi olmadıgını biliyorsam hic durmam alınganlık yapmıyorsunuz gucenmekte haklısınız

Katılıyorum,
Bende gücenirdim kız büyüyünce kızı olmaktan çıkıyor mu? Almak zorunda değil bilmem ne... Kadın zaten almak zorunda dememiş insiyatifinde olduğu halde almaması onu üzmüş. Bende gücenirdim bir mont durumu iyi birini fakir etmez. Ben evladımın üşümesine göz yumamazdım bir mont için. İfrit oluyorum şu düşünceye

19 haftalıkken gidip mont aldınız diyelim, 2 ay sonra o karın yine büyüyecek o zaman da mı mont alacaksınız? Doğuma kadar kaç mont eder o? Sonra doğumdan sonra asla bedeninize uymayacak olan, büyük beden montlarla kalakalırsınız.

32. Haftaya kadar çalıştım. 37. Haftaya kadar çalışan arkadaşlarım var. 19. Haftada bu nazı fazla görüyorum kusura bakmayın. Ama gebesiniz ruh halinizden en çok benim anlamam gerek. Üzmek de istemiyorum. Fakat karnı burnunda sürüne sürüne işe giden kadınlar var. Durumunuz kötü ama hayat müşterek. Çocuğunuza iyi gelecek sağlamak sizin de göreviniz.

Bu arada eşinizin montlarından giyebilrsiniz. Ben 10 kilo aldım eski montumun önünü kapatmadan atkı, kaşkol sararak kullanıyorum. Yoksa 5 beden büyük almanız gerekiyor karnınız çok büyüyor. Hiçbir şeye sığmayacaksınız yakında. Bu kadar kafaya takmayın.

birde durumu iyi birinden bahsediyoruz cok iyi olmasa zaten haklı birsey diyemeyiz ama parası varsa insanın ailesine harcamıycaksa kime harcıycak ben boyle dusunuyorum bide kıyamazdım ya daracık monta girmeye calısacak param var almıycam mumkun degil yani.. daha duygusal insanlarız demekki:)

Bence haklısın kırılmakta. Alt tarafı bi mont yani, alsa nolur.. Hamile olman geçici bir süreç olabilir ama dışarı çıkacağınızı düşünmüyor galiba anneniz

Biraz mantikli dusunurseniz eger 2 ay sonra mont giyilmeyecegini anlarsiniz ama buralari nisana kadar soguk okuyor yani benim montlarim hepsi S kucuk yani 5 aylik hamile biri nasil girsin onun icine

Bana da tuhaf geldi almaması. Benim ablamın bi şeye ihtiyacı olsa farkettiğim an hemen alıyorum ister 1 gün giysin ister 1 yıl. Ne bileyim sanırım ben de alınırdım ama annemden mont da isteyemezdim. 100 liraya bile mont var ama alacak durumunuz yok, inşallah bebek doğunca sıkıntıya düşmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…