- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Bebege ayiriyoruz cnm kendim giymek giydiririm yemem yediririm ama ona asla yoksuzluk hissetirmem zaten bebek arabasini yatagini kiyafetlerini falan hep annem ve kayinvalidem alicaz diyorlar annem cok iyidir aslinda ama mont almiyor almasin cani sagolsun napiyim esim aliriz dedi zaten biraz slkissakta alicazBana da tuhaf geldi almaması. Benim ablamın bi şeye ihtiyacı olsa farkettiğim an hemen alıyorum ister 1 gün giysin ister 1 yıl. Ne bileyim sanırım ben de alınırdım ama annemden mont da isteyemezdim. 100 liraya bile mont var ama alacak durumunuz yok, inşallah bebek doğunca sıkıntıya düşmezsiniz.
Bak işte annenizde önceliği bebeğe vermiş, kayın valideler Doğuma misafir gibi gelir ve gider ben söyliyeyimde çok ümitlenmeyin ağzını açsa çoook seviyorlar bir saat bi bırak ayyyy ben bakamam annene götür derler Doğum sonrası biraz yorucu olacakEvet kizlar sanirim haklisiniz ben bosu bosuna uzmusum kendimi
Bebek icin biraz bisey ayiriyoruz cocugu ciplak gezdircek halimiz yok ya annem daha simdiden ona onu alicam bunu alicam muhabbetinde kayinvalidem ondan beter ama kalkipta kayinvalideme bana mont al diycek halim yok
Beni ne azarlıyorsunuz ya? İstediğiniz gibi yorum yapmak zorunda mıyız? O zaman buraya sormanın mantığı ne? Kendi düşündüğünüz doğrudur o zaman.Biraz mantikli dusunurseniz eger 2 ay sonra mont giyilmeyecegini anlarsiniz ama buralari nisana kadar soguk okuyor yani benim montlarim hepsi S kucuk yani 5 aylik hamile biri nasil girsin onun icine
canım ben hamileyken esimde bende iyi alıyorduk . ama gereksiz diye almadım ki iş arkadaslarımda almadı kıs bitecek su an karnın büyüüktür ancak cok degildir gerci benimkisi zar zor kapanıyodu . bunun için almamıstır. anne be acıkca söyleseydin anne ihtiyacım var diye.Mrb kizlar 19 haftalik hamileyim 5 kilo aldim ve haliyle montlarimin hepsi kucuk geliyor annemin durumu cok iyi tek cocugum bunarada eskiden bi dedigimi iki etmezdi kac kere yaninda soyledim anne kucuk gekiyor falan diye alirmisin bana simdi indirimdeler falan dedim ama hep daha ne kadar giyceksin ki falan deyip gecistiriyor esiminde durumu yok ev borcu oduyoruz ben hamile oldugum icin calismiyorum cunku isim geregi hep ayakta olmam lazim zorlandigim icin ara verdim hem borc oduyoruz hem evi gecindiriyoruz ve malum zar zor yetiyor kocamda surekli olsun biraz slkisiriz ama ben sana alicam diyor ama annemin durumu iyi olmasina ragmen almiyor bende dunden beri aglama krizine giriyorum ara ara ben hamilelik yuzunden mi boyle alinganlik yapiyorum yoksa annem hakli mi ?
bence alınmakta haklısın zaten hamilesin yai 1 dedigin 2 edilmememli nolcak 1 daha giymeyi ver senden önemlimi ben olsam cok kızardım kırılmayı bırak yani kızardım fena sen torunu haketmiyosyn diye sürekli laf sokardımMrb kizlar 19 haftalik hamileyim 5 kilo aldim ve haliyle montlarimin hepsi kucuk geliyor annemin durumu cok iyi tek cocugum bunarada eskiden bi dedigimi iki etmezdi kac kere yaninda soyledim anne kucuk gekiyor falan diye alirmisin bana simdi indirimdeler falan dedim ama hep daha ne kadar giyceksin ki falan deyip gecistiriyor esiminde durumu yok ev borcu oduyoruz ben hamile oldugum icin calismiyorum cunku isim geregi hep ayakta olmam lazim zorlandigim icin ara verdim hem borc oduyoruz hem evi gecindiriyoruz ve malum zar zor yetiyor kocamda surekli olsun biraz slkisiriz ama ben sana alicam diyor ama annemin durumu iyi olmasina ragmen almiyor bende dunden beri aglama krizine giriyorum ara ara ben hamilelik yuzunden mi boyle alinganlik yapiyorum yoksa annem hakli mi ?
İstemen zaten hata. Biliyorum hamilesin ve herşeyin tam olsun istiyorsundur. Ben de oyleyim. Ama kimse sana bir şey almak zorunda değil ki almadi diye bozulasin. Sadece sen ve esin sorumlusunuz ihtiyaclarinizdan.Ben senin yerinde olsam başka bir şekilde idare eder, eşime de aldirmaz o parayi bebegin başka ihtiyaçlarına ayirirdim. Çocuk sahibi olmak gerçekten çok masrafli ve siz anladigim kadarıyla isin bu yönünü hic dusunmeden, birikim yapmadan bebek sahibi olmaya karar vermissiniz.Mrb kizlar 19 haftalik hamileyim 5 kilo aldim ve haliyle montlarimin hepsi kucuk geliyor annemin durumu cok iyi tek cocugum bunarada eskiden bi dedigimi iki etmezdi kac kere yaninda soyledim anne kucuk gekiyor falan diye alirmisin bana simdi indirimdeler falan dedim ama hep daha ne kadar giyceksin ki falan deyip gecistiriyor esiminde durumu yok ev borcu oduyoruz ben hamile oldugum icin calismiyorum cunku isim geregi hep ayakta olmam lazim zorlandigim icin ara verdim hem borc oduyoruz hem evi gecindiriyoruz ve malum zar zor yetiyor kocamda surekli olsun biraz slkisiriz ama ben sana alicam diyor ama annemin durumu iyi olmasina ragmen almiyor bende dunden beri aglama krizine giriyorum ara ara ben hamilelik yuzunden mi boyle alinganlik yapiyorum yoksa annem hakli mi ?
Bebege ayiriyoruz cnm kendim giymek giydiririm yemem yediririm ama ona asla yoksuzluk hissetirmem zaten bebek arabasini yatagini kiyafetlerini falan hep annem ve kayinvalidem alicaz diyorlar annem cok iyidir aslinda ama mont almiyor almasin cani sagolsun napiyim esim aliriz dedi zaten biraz slkissakta alicaz
+1Mont problem degil de siz mont bile alacak durumda degilken bebegin ihtiyaclarini nasil katsilayacaksiniz asil mesele o?
Evet kizlar sanirim haklisiniz ben bosu bosuna uzmusum kendimi
Bebek icin biraz bisey ayiriyoruz cocugu ciplak gezdircek halimiz yok ya annem daha simdiden ona onu alicam bunu alicam muhabbetinde kayinvalidem ondan beter ama kalkipta kayinvalideme bana mont al diycek halim yok
sana o montu ne annen nede kvden almak zorunda.kusura bakma ama daha kendine mont almaya paraniz yok cocuk yapiyorsunuz. onu neyle büyütcen annene kvdene güenerek mi?!Evet kizlar sanirim haklisiniz ben bosu bosuna uzmusum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?