Annem bana bi montu cok gordu

Bebege ayiriyoruz cnm kendim giymek giydiririm yemem yediririm ama ona asla yoksuzluk hissetirmem zaten bebek arabasini yatagini kiyafetlerini falan hep annem ve kayinvalidem alicaz diyorlar annem cok iyidir aslinda ama mont almiyor almasin cani sagolsun napiyim esim aliriz dedi zaten biraz slkissakta alicaz

Bak işte annenizde önceliği bebeğe vermiş, kayın valideler Doğuma misafir gibi gelir ve gider ben söyliyeyimde çok ümitlenmeyin ağzını açsa çoook seviyorlar bir saat bi bırak ayyyy ben bakamam annene götür derler Doğum sonrası biraz yorucu olacak

Biraz mantikli dusunurseniz eger 2 ay sonra mont giyilmeyecegini anlarsiniz ama buralari nisana kadar soguk okuyor yani benim montlarim hepsi S kucuk yani 5 aylik hamile biri nasil girsin onun icine
Beni ne azarlıyorsunuz ya? İstediğiniz gibi yorum yapmak zorunda mıyız? O zaman buraya sormanın mantığı ne? Kendi düşündüğünüz doğrudur o zaman.

şurda kışın bitmesine ne kaldı ki,
insanın maddi durumuda olsa 2 ay sonra bir daha hiç giyemeyeceği bir şeye para vermesi bana israftan başka bir şey gelmiyor
benim hamileyken aldığım pek çok şey elimde patladı mesela gereksiz buluyorum

canım ben hamileyken esimde bende iyi alıyorduk . ama gereksiz diye almadım ki iş arkadaslarımda almadı kıs bitecek su an karnın büyüüktür ancak cok degildir gerci benimkisi zar zor kapanıyodu . bunun için almamıstır. anne be acıkca söyleseydin anne ihtiyacım var diye.

Hamileliğimin son ayları yaza denk geldiği için tam olarak bilemedim ama çalıştığım için 2 tane hamile pantolonu almıştım mecburen. Çalışmasam onları da almazdım.

19 haftalıksın ve montlarına sığmayacak kadar mı kilo aldın? Benim bildiğim hamilelik pantolon, etek hariç kıyafet durumunu pek etkilemiyor.

Konunla ilgili senin annenden mont istemen de, annenin sana mont almaması da bana garip geldi.

bence alınmakta haklısın zaten hamilesin yai 1 dedigin 2 edilmememli nolcak 1 daha giymeyi ver senden önemlimi ben olsam cok kızardım kırılmayı bırak yani kızardım fena sen torunu haketmiyosyn diye sürekli laf sokardım

İstemen zaten hata. Biliyorum hamilesin ve herşeyin tam olsun istiyorsundur. Ben de oyleyim. Ama kimse sana bir şey almak zorunda değil ki almadi diye bozulasin. Sadece sen ve esin sorumlusunuz ihtiyaclarinizdan.Ben senin yerinde olsam başka bir şekilde idare eder, eşime de aldirmaz o parayi bebegin başka ihtiyaçlarına ayirirdim. Çocuk sahibi olmak gerçekten çok masrafli ve siz anladigim kadarıyla isin bu yönünü hic dusunmeden, birikim yapmadan bebek sahibi olmaya karar vermissiniz.

Ben 3 sene önce bu haftalarda 27-28 haftalık hamileymişim. İşe mesaili gitmiyordum ama yine de haftada en az 4 gün evden çıkmak zorunda kalıyordum işlerimi halletmek, alışveriş yapmak için.

Ve normal montumu kabanımı giyiyordum önü açık kalsa da... kabanı kuşağıyla bağlıyordum bazen. Siz de üstüne panço vs alabilirsiniz.

Çocuk yapmaya karar verirken ailenize güvenmediyseniz, ne kadar iyi durumda okurlarsa olsunlar onlardan birşey istememelisiniz...

Çocuk için onlara güvendiyseniz zaten diyecek birşey bulamıyorum...

konunun hamilelikle hormonlarla bi ilgisi yok alıştırmışlar sizi sırtınızı birilerine dayamadan yaşamayı öğrenmeniz lazım anne de olduğunuza göre artık

Birazcık alınganlık etmişin sanki. Ben senden çok daha fazla kilo aldım son ayımda 30 a kadar çıktı ve kışın doğum yaptım altıma kalın kazak giydim ve ponco bende yeni mont almadım. Eski montumu kullandım önü açık hiç de üşümedim. Hem zaten yakında ilk bahar gelecek lazım olmaz mont hem 5 kilo çok değilki

Annenizin almamasına ben de üzüldüm. Sanırım ben de incinirdim.

Bebeğin ihtiyaçlarına gelince bir tek kıyafet değil ki. Zaten onun kıyafetinde ne olacak anneler örür alır yapar da bezini de mi onlar alacak? Öyle bez masrafları çıkıyor ki iki mont alırsınız. Hadi beşiğini biri aldı pusetini biri de yani bir şeyleri de sizin almanız gerekecek ve inanılmaz masraf.

Sonucta ihtiyacin var ve alinmasi lazim. Hamilelik sona erince ne olacak,elde kalacak vs bunlari dusunmek sacma. Senin su an icin isini gorecek. Bu herseyden onemli.Sonra ister birine verirsin ister koyarsin bir koseye bu hic onemli degil.
Daha sonra bir daha giyemeyeceksin diye bu zamanlarin ne sucu var
Saglikla kucagina alirsin insallah.

Bencede bosuna alinmişsiniz...benim annem direk ne yapacan iki ay sonra giymeyecegin seyi derdi...cok sikinti olursa bir panco alin...50 tlye alirsiniz

sana o montu ne annen nede kvden almak zorunda.kusura bakma ama daha kendine mont almaya paraniz yok cocuk yapiyorsunuz. onu neyle büyütcen annene kvdene güenerek mi?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…