- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Mont degil de ben bebegin her seyini ailenizden beklemenize takildim.. anneniz ve kvalideniz yapmazsa ne olacak? Bebegin bezi, mamasi, asisi nasil olacak? Ayrica iki aylik alinacak montun israf oldugunu da dusunmuyorum.. bir gun icin bile olsa ben alirdim..
Evet kizlar sanirim haklisiniz ben bosu bosuna uzmusum kendimi
Bebek icin biraz bisey ayiriyoruz cocugu ciplak gezdircek halimiz yok ya annem daha simdiden ona onu alicam bunu alicam muhabbetinde kayinvalidem ondan beter ama kalkipta kayinvalideme bana mont al diycek halim yok
Ya ben de şaşırdım israf denilmesine. Yani 2 ay kısa bir süre de değil. Sonuçta 1 gece giyeceğimiz gelinliğe bir ton para veriyoruz. Hamile bir kadın var. 7 kat yabancı olsa durumum varsa alırım. Dayanamam öyel panço ile falan kapatmasına. ben montla donuyorum bazen. Hem neden 2 ay sonra elde kalsın ki? Başka ihtiyacı olan birine verilebilir hayrına. Sonuçta bebek kıyafeti, eşyası elden ele dolaşıyor, bunu da birine vermek ayıp olmaz bence.
sana o montu ne annen nede kvden almak zorunda.kusura bakma ama daha kendine mont almaya paraniz yok cocuk yapiyorsunuz. onu neyle büyütcen annene kvdene güenerek mi?!
Istedigim gibi yorum yapmanizi bekleniyorum amaBeni ne azarlıyorsunuz ya? İstediğiniz gibi yorum yapmak zorunda mıyız? O zaman buraya sormanın mantığı ne? Kendi düşündüğünüz doğrudur o zaman.
Biz ailelerimize guvenmiyoruz ister alirlar ister almazlar ama kendileri dedi biznalicaz diye ayrica biz cocuk icin para ayiriyoruz ev borcuda odedigimiznicin mont almak istemedim ama annemin durumu iyi alabilirMont degil de ben bebegin her seyini ailenizden beklemenize takildim.. anneniz ve kvalideniz yapmazsa ne olacak? Bebegin bezi, mamasi, asisi nasil olacak? Ayrica iki aylik alinacak montun israf oldugunu da dusunmuyorum.. bir gun icin bile olsa ben alirdim..
Hicbiyere zorundalar almalilar yazdigimi hatirlamiyorum sadece biraz uzuldum kirikdim bebegi yaparkende size soracak halimiz yok biz ona para ayiriyoruz kimsedende bisey isteniyoruz yorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz konuyu uzuldum biraz actim cocuguma nasil bakicam diye acmadim kendinize gelin hiraz yorum yaparkensana o montu ne annen nede kvden almak zorunda.kusura bakma ama daha kendine mont almaya paraniz yok cocuk yapiyorsunuz. onu neyle büyütcen annene kvdene güenerek mi?!
Cocugu yaparken anneme kayinvalideme sorupta yapmadik zaten bizde tabikide herseyini ben alicamOlay ciplak gezdirmeniz degil ki zaten.
Anneniz veya kayinvalidenizin sorumlulugu degil cocuk sizin cocugunuz.
Sorumlulugunu almak zorunda olan, ihtiyaclarini karsilamak zorunda olan sizsiniz.
Annenizin kayinvalidenizin alacaklari hediyedir.
Emin ol az sanmiyorum ve bebegimin hicbi eksigi olmiyvak yorum yalmak icin yorum yapmayinAnnesi ve kayinvalidesi onu aliriz bunu aliriz demisler de ciplak gezdirecek hali yokmus.
Sanirim bebegin masrafini azimsanacak bir miktar saniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?