Annem Bana Cimri Dedi

Ailemın para pul derdı mahvettı beni de. Bir an evvel evlen ve git. Allaha havale et hakkını sana vermıyorlar. Ben de benzer durumdaym bı dargn bı barışk gidıyo. Kavga etme sus onlar değişmeyecek bunu da unutma. Ama yerınde olsam altın almazdm ben

çok üzüldüm gerçekten allah yardımcınız olsun
ben yerinde olsam vermezdim takı parasını, gerek yok senin için manevi bir değeri de olmayacak o takının :ssz:
üç kuruş için değermi insanın evladının canını yakmaya kalbini kırmaya çok yazık gerçekten :19:

Bazı arkadaslar sizi okuturken cok mu masraf yaptılar dıye soylemıs.
Kimse kimseyı zorla dunyaya getırmıyor eger anne baba sıfatını kazanmıslarsa okutmak zorundalar.

Hadi imkanları olmasa neyse dıcem ımkanları var ve en ufak yardımları yok sana. Bir kere istedıgı kadar anne baba olsun hayatta saygı duymam boyle bır harekete.

Bir havlu bile koymadı diyorsun ınsan heves eder evlenıyor kızım dıye bunlar nasıl ınsanlar yaa

Ne biçim iş bu ya evlenen sensin evi yenileyen onlar hemde evler arabalar yan dönerken bilezik istiyorlar takmak için. Üstede katkı? YORUMSUZ

Son düzenleme:
Cimri mi?

Yok artik daha neler? Ana baba siz misiniz onlar mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok zor bir durum! Asil anne heveslenir kizinin ceyizini yapmaya evini dosemeye! Cok yazik gercekten uzuldum..

Ben ailelern yardim etmek zorunda olmadiklari kismina katilmiyorum.Cocugun masraf ve sorumlulukla beraber geldigini her yetiskin birey biliyordur herhalde . Aksini dusunen masrafsiz cocuk isteyen dogum kontrol hapi kullanabilir ya da kondom 20-30 lira civari aylik ustelik sorumlulukta yok.

Aile demek kendi kanin canin demek , yokluguda varligida paylasmak demek. Eger annem benim icin maddi manevi hic birsey yapmiyorsa ne farki kaldi ki komsu Ayse teyzeden... bence her aile durumlarinca yardim etmeli. Ama olur ki bir havlu olur ama durumlar iyidir butun ev esyasi duzulur. Cocuklarda ayni sekilde ailesine yardim etmelidir. Ailem sIkIntidayken benim bogazimdan lokma gecmez. Ben cocugum olunca en iyisini yapacagim, asla boyle yari yolda birakmayi dusunmuyorum. Egitimi , dugunu icin her ay bankaya para yatiracagim . Ailenin seni evlatlik aldigini dusundum bir an.

Back
X