• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bana durup dururken embesil dedi?

O da bişey mi
Siz bilmezsiniz annemizin takunya terlikleri vardı
10 metreden bile hedefi ıskalamazdı
Şimdi öyle değil.Her yerden bir psikolog çıkıyor sürekli bir şeyler anlatıyor.Şimdiki nesil aman annem bana bunu dedi aman babam bana bunu dedi.Kimse annesini babasını beğenmez oldu.Bakalım kendileri nasıl olacak…Geçen bir videoda bunu anlatmış bir anne.Çocukken travmam; balonun rengini seçemedim annem şu renk güzel dedi annem benim tercihlerimi yönlendirmeye çalıştı ühü, diye tiye almış.Gerçekten de öyle.

Şimdi öyle değil.Her yerden bir psikolog çıkıyor sürekli bir şeyler anlatıyor.Şimdiki nesil aman annem bana bunu dedi aman babam bana bunu dedi.Kimse annesini babasını beğenmez oldu.Bakalım kendileri nasıl olacak…Geçen bir videoda bunu anlatmış bir anne.Çocukken travmam; balonun rengini seçemedim annem şu renk güzel dedi annem benim tercihlerimi yönlendirmeye çalıştı ühü, diye tiye almış.Gerçekten de öyle.
Bende bir psikoloğun " yere düşmüştüm,dizlerim kanadı , annem görünce hiiiii sen ne yaptın diye sordu diye kendimi suçlamayı öğrendim" gibi gibi şeyler diyordu. Çok önemli bir konuya degindiniz. Şimdilerde çoğu psikolog psikolojiyi daha da hassas hale getiriyor gibi dusunuyorum ben de. Ne olmuş yani kadın şaşkınlıkla sen kendine ne yaptın diye sordu diye travmami olur gerçekten. Bunu dinleyen " ooo benim annem bana neler diyordu demek şimdiki halimin sebebi annem/babam" diyip anneye babaya negatif duygular besler yani.

Ki biz anne babalarımızın yaptığı yanlışları yapmamak için olanüstü uğraşıyoruz
Ondan böyleler
Cam gibi kırılgan hassaslar
Sorumluluk nedir bilmiyorlar
Çok doğru olduğuna inandığım bir tespit var
Geçmişin ezilen çocukları kendi gibi ezilmesinler diye kendilerini ezen çocuklar yetiştirdi
Psikologları uzmanları yanlış anlıyoruz bence
Hiçbir uzman sürekli faydasız işler yapan hayatta sorumluluk almamış konuşmayı bilmeyen bireyler yetiştirin demiyor
Öyle yetiştireceksin ki çocuğuna embesil demek zorunda kalmamalısın diyor
Kendimden bir örnek vereyim
Kız liseye gidiyor
Kızım kapat şu reel videoları sınav dönemin dedim
Ya kolay sınav bilmem kırk tane bahaneyle geldi
Sen bilirsin canın cehenneme deme gafletinde bulundum 1 hafta benimle konuşmadım
Ya kendi kendime diyorum ben ne dedim ki

Ki biz anne babalarımızın yaptığı yanlışları yapmamak için olanüstü uğraşıyoruz
Ondan böyleler
Cam gibi kırılgan hassaslar
Sorumluluk nedir bilmiyorlar
Çok doğru olduğuna inandığım bir tespit var
Geçmişin ezilen çocukları kendi gibi edilmesinden diye kendilerini ezen çocuklar yetiştirdi
Psikologları uzmanları yanlış anlıyoruz bence
Hiçbir uzman sürekli faydasız işler yapan hayatta sorumluluk almamış konuşmayı bilmeyen bireyler yetiştirin demiyor
Öyle yetiştireceksin ki çocuğuna embesil demek zorunda kalmamalısın diyor
Kendimden bir örnek vereyim
Kız liseye gidiyor
Kızım kapat şu reel videoları sınav dönemin dedim
Ya kolay sınav bilmem kırk tane bahaneyle geldi
Sen bilirsin canın cehenneme deme gafletinde bulundum 1 hafta benimle konuşmadım
Ya kendi kendime diyorum ben ne dedim ki
Bizim için çocukken de zordu anneyken de zor.Hayatın sillesini biz yedik😂Sizin dediğinizi annem deseydi tamam anne çalışıyorum hemen derdim😂😂

Kaç yaşındasınız?Şimdilerde herkes annesini babasını beğenmez oldu.Her yerden psikolog türüyor.O iş öyle değil abartmayın.Embesil dedi diye dünyanız yıkılmadı herhalde
Sonra el bebek gül bebek çocuk büyütüp iş hayatında, sosyal hayatta milletin başına bela ediyorlar. Sorumluluk bilinci yok, sosyal hayat ahlakı yok, iş ahlakı yok, iş disiplini yok. Asla uyaramazsın, kızamazsın aman onlar dünyanın en kıymetlisi.

Bende bir psikoloğun " yere düşmüştüm,dizlerim kanadı , annem görünce hiiiii sen ne yaptın diye sordu diye kendimi suçlamayı öğrendim" gibi gibi şeyler diyordu. Çok önemli bir konuya degindiniz. Şimdilerde çoğu psikolog psikolojiyi daha da hassas hale getiriyor gibi dusunuyorum ben de. Ne olmuş yani kadın şaşkınlıkla sen kendine ne yaptın diye sordu diye travmami olur gerçekten. Bunu dinleyen " ooo benim annem bana neler diyordu demek şimdiki halimin sebebi annem/babam" diyip anneye babaya negatif duygular besler yani.
Ben artık bunun bilerek yapıldığını düşünüyorum sanki aile yapısını bozuyorlar alttan alta gibi geliyor

Back
X