• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem bana iftra attı

yok yere özür bile diledim o 100 lira olayı için

yeter ki tatmin olsun

aramı iyi tutmaya bakıyorum çıkana kadar napim...

bir arkadaş demiş, içiki yerine başka birşey içirtmeyi dene diye de mümkünatı yok...

içtiği bardakta az leke olsun hemen değiştiriyor zil zurna sarhoş da olsa farkediyor...

benim çocukluğumda dahil onun ayık olduğu günler nadirdir...

işin garibi de hiç bir şeyi unutmaz ...

nasıl desem içkiyle bütünleşmiş gibi....herkes onu öyle tanır ve garipsemezler...çok acayip bir durum...

alkolik bir anneyle büyümek nasıldır bilirmisiniz?

bütün sinir krizlerini ben çekerdim ...canı istediğinde beni cezalandır eve almazdı vs vs bir sürü şey

evde bazen ekmek olmazdı ama vodka kola bira hiç eksik olmazdı...

okul okuyamadım ...şimdi bitirmek için uğraşıyorum...

eminim onun da kendine göre zorlukları vardı

ama böyle yapmamalıydı...

evlendim ....düğünüme gelmedi

bir iğne bile vermedi.....

evleneli 2yıl oldu daha aileler tanışmıyor...tanıştırmayı da düşünmuyorum zaten

offf dolmuşum baya

bu mesajını yeni gördüm...

ne diyeceğimi bilmiyorum... senelerdir annenin bu durumunu görüp de ona neden bir insan yardımcı olmadı onu da anlamadım şu an ...

babanı erken yaşta mı kaybetti annen, yoksa ayrıldılar mı merak ettim ??

bu mesajını yeni gördüm...

ne diyeceğimi bilmiyorum... senelerdir annenin bu durumunu görüp de ona neden bir insan yardımcı olmadı onu da anlamadım şu an ...

babanı erken yaşta mı kaybetti annen, yoksa ayrıldılar mı merak ettim ??

çünkü istemedi...

ve nasıl bir bünye varsa...ne kadar içsede farkındalığını yitirmiyor

herşeyi tek tek hatırlıyor ...ama yaptığı sadece içkiden cesaret almak..

sabah kalkar hemen içkiye sarılır...özel bir saati yoktur

evet babamı ben doğduktan sonra kaybettik...

hiçbir ailenin tarafı sahip çıkmadı...

beni kendiği bildiği gibi büyüttü

kah sarhoş kah yarı sarhoş...

yok yere özür bile diledim o 100 lira olayı için

yeter ki tatmin olsun

aramı iyi tutmaya bakıyorum çıkana kadar napim...

bir arkadaş demiş, içiki yerine başka birşey içirtmeyi dene diye de mümkünatı yok...

içtiği bardakta az leke olsun hemen değiştiriyor zil zurna sarhoş da olsa farkediyor...

ben demiştim.o zman tedavıyı hiç kabul etmez.ama tedavıde olmalı.bugun sıze kızıp ıftıra atan yarın bıgun bı komsunuzada yapabılır herkes sizin kadar anlayısla karsılamaz.alkol alınca sarhoş olup yapabılır kızgınsa karsındakine.bide aklıma söyle bişey geldi.ama buda cok zor .bir doktor bulsanız psikolog annenizle arkadas olmaya calıssa sizin eve gelse ama anneniz onun psikolog oldugunu bilmese arka mahalleye tasınan komsu olsa mesela o.belki onnunla dertleşir.rahatlar ve alkole ıhtıyacı olmadıgını farkeder.sanki alkol ona arkadas gibi onunla rahatlıyomus gibi hissediyo suan belkide.

Sanırım annen de çok zorluklar çekmiş ve hayattan intikam alıyor.
Allah hepinizi huzura erdirecek kapılar açsın İnşaallah.

Alkol, bütün kötülüklerin anasıdır...

Diye bir laf var ya... Cuk oturmuş...

çünkü istemedi...

ve nasıl bir bünye varsa...ne kadar içsede farkındalığını yitirmiyor

herşeyi tek tek hatırlıyor ...ama yaptığı sadece içkiden cesaret almak..

sabah kalkar hemen içkiye sarılır...özel bir saati yoktur

evet babamı ben doğduktan sonra kaybettik...

hiçbir ailenin tarafı sahip çıkmadı...

beni kendiği bildiği gibi büyüttü

kah sarhoş kah yarı sarhoş...

büyük bir yıkıntı yaşamış belli ki babanı kaybetmenizle , başka bir şey diyemiyorum.... ve kimse de sahip çıkmamış böyle bir yıkım yaşamış ve tesellisini içkide bulmuş ... Allahım sen koru...

yine de dediğim gibi hayat böyle ona geçer belki bu saatten sonra ama size eşinizle hayat böyle geçmez
:26:

buna bir çözüm bulmalısınız eşinizle... çok zor bir durum , gerçekten..

Allah kolaylık versin kardeşim, yazdıkların kadarından anlaşılan zor bir hayatın olmuş, inşaallah kendi evlatlarından güler yüzün.
Annen için tedavi muhakkak gerekli ama kendisi bu alkol belasından kurtulmak istemiyorsa halinden memnunsa yapacak birşeyin kalmıyor 😔
Bizim ailede de var böyle birisi, ne kadar içse de yaptıklarını hatırlıyor , sarhoş zil zurna olsa zihni açık oluyor,
Sırf alkol sebebi ile pencereden düştü, ölümden döndü, sakat kaldı, ama ne yaptı bulduğu ilk fırsatta yeniden o şişeye sarıldı...
Alah Hidayet nasib eylesin alkol bağımlılığı yüzünden zor durumda olanlara 😔😔

ben cok üzüldüm size allah yardımcınız olsun.anneni alkolden kurtarsın ınsallah.buda sizin bu dünyadaki imtihanınız diye düşünüyorum.hayırlısı neyse o olsun.inşllah eşinle cok mutlu olursun her zaman.

Allah kolaylık versin kardeşim, yazdıkların kadarından anlaşılan zor bir hayatın olmuş, inşaallah kendi evlatlarından güler yüzün.
Annen için tedavi muhakkak gerekli ama kendisi bu alkol belasından kurtulmak istemiyorsa halinden memnunsa yapacak birşeyin kalmıyor 
Bizim ailede de var böyle birisi, ne kadar içse de yaptıklarını hatırlıyor , sarhoş zil zurna olsa zihni açık oluyor,
Sırf alkol sebebi ile pencereden düştü, ölümden döndü, sakat kaldı, ama ne yaptı bulduğu ilk fırsatta yeniden o şişeye sarıldı...
Alah Hidayet nasib eylesin alkol bağımlılığı yüzünden zor durumda olanlara 

:) annemde ölürsem mezarıma vodkasız gelme diye takılıyor hep

gülsemmi ağlasam mı şaşırdım artık..

ben cok üzüldüm size allah yardımcınız olsun.anneni alkolden kurtarsın ınsallah.buda sizin bu dünyadaki imtihanınız diye düşünüyorum.hayırlısı neyse o olsun.inşllah eşinle cok mutlu olursun her zaman.

iyi dilekleriniz için tşk ederim hepinize...:29:

Son düzenleme:
YATARSANIZ YATINYA 100 lirayımı dilyine dolamıs içkiye gelince 100 200 demiyordur eminim anne mi bunu yapan dicektim ama demiyorum var böyle anneler
herkes bir değil evinizi değistirin derim

Bir anne öz evladına nasıl böyle çirkin bir iftira atabilirki :57: nasıl bir kendini bilmezliktir, kesinlikle acilen alkol tedavisi görmeli. Allah yardımcınız olsun, iyiki eşiniz durumun farkında ve yanınızda..

Ben anneyi suçlayamıyorum böyle şeyler yapıyorsa psikolojik olarak başedemediği sorunları vardır zaten alkol de alıyormuş Allah size sabır versin

Back
X