Annem bana iyi gelmiyor :(

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba arkadaşlar neden bilmiyorum ama annemle konuşmak görüşmek lafları sözleri anlattiklari herseyi bana batıyor

Ne zaman konuşsak mutluysam bile anında canım sıkılıyor
Benim morelimi bozan konuyu acıyor sonrada yapcak bişi yok diyor sinir oluyorum madem açma konuyu

Şikayetlerini sıralıyor yok şöyle böyle içimi karartiyör dinlemek istemiyorum

Kendime kızıyorum neden annem iyi gelmiyor bana
Kötü hissediyorum suçlu hissediyorum
Böyle bir durum yaşayan varmı

Son düzenleme:
Benimde babam oyledir hep ayni konulari acar sinirli sinirli konusup moral bozar yanina gitmek icimden gelmiyor ha haklimi hakli oldugu seyler var ama hep ayni seyleri gecmis seyleri konusup huzur bozuyor iste,allah eksikligini vermesin genede ama iste anlatamiyorsun hep laf sokmasi surekli eskileri konusmasi butun nesemi aliyor seni iyi anliyorum bekarmisin bilmiyorum ama ben fazla gitdemiyorum iste bu durumdan

Evliyim mesela benim canımı ne sıkar eşim le ilgili bir sorun var diyelim ama çözümsüz onun hakkında konuşur beni kotu hissettirir sonrada yapcak bişi yok der
Birde morelimi bozan şeyler anlatır
Ne zaman görüşsem cnm sıkılıyor

ben 53,annem 75 yaşında.hala anlaşamıyoruz.daha bu pazar",sen babanı seviyorsun "diye suçluyor beni.halbu ki ne derse yapmaya çalışıyorum.istekleri hiç bitmiyor,küçük bir kız çocuğu gibi,bana şunu al,bu bluzu çok beğendim,bu ayakkabı güzelmiş.istediklerini almama rağmen,bir türlü mutlu edemiyorum kadını.bana aldırıyor,sonra gidip değiştiriyor.

ne yapalım bazı insanlar böyle.anne işte, atsan atılmaz,satsan satılmaz.allah başımızdan eksik etmesin yine de.

Amin cnm
Benim sorunum iyiligimede söyle se tahammülum yok
Onun dediğini başka si dese o kadar kızma o deyince sinir oluyorum
Halbuki anne bu ona toleransım neden bu kadar az

Laf olsun torba dolsun iste fazla paylasma birseyini belliki bunlari onune atip duaracak

Benim de sinir olduğum konu su. Annem babami şikayet ediyor babam annemi... yani yılda 2-3defa gorusuyoruz onda da hep birbirlerinden şikayet ediyorlar ve bu beni çok geriyor. Çocuklarıma bunu yapmayacağım

Benim de sinir olduğum konu su. Annem babami şikayet ediyor babam annemi... yani yılda 2-3defa gorusuyoruz onda da hep birbirlerinden şikayet ediyorlar ve bu beni çok geriyor. Çocuklarıma bunu yapmayacağım

Benim kide şikayet ediyor soyle babanin maaşını yatirmadilar ev bomboş yiyecek yok vs bıktım
Ama gidiyorum benim evde olmayan var
Hep bi kötü hissettiriyor

Sizin ki ne yapıyor
Benimki gibi yaşam enerji ni alıp götürüyor mu
Benim anneciğim Allah başımdan eksik etmesin,hep mutlu olsun,huzurlu olsun ama :)
Ben biraz dik bir tipim kolay kolay bana kafasına estiği gibi laf söyleyemedi,hani sinirliydim siniri çocuğumdan çıkarttım durumunu bile yaşatmadım ona o kadar dikim.Her fırsatta ki en sakin olduğum dönemlerde yapar bunu,eziklemeye aşağılamaya çalışır,çocukken yapamadığını koca kadın oldum şimdi yapmaya kalkar,hala atamamış o öfkeyi.
Son olay da şu idi telefon faturamı ödemeyi unutmuşum,bikaç saat sonra ödeyebilirim işten çıkınca diye ağzımdan çıkmış bulundu laf arasında beni aradığında,vayyy sanki borç istemişim ondan gibi sakinliğimi fırsat bilip,iki çalışan insan bi .oku halledip de para mı bulamıyonuz diye bi girdi...Anlatmaya çalışıyorum anne paramız var da işten çıkmam lazım önce vs yok inatla iki kişi çalışıp da bir faturayı ödeyememek dır dır dır,,,susmuyo kadın.ben de saf saf hala anlatmaya çalışırken tepe attı kapattım telefonu.
Bu olay beni neden üzdü, hem huyu bu sakin anımı kollayıp bunu yapıyor,hem de maddi sorunumuz var bunu bildiği için para isterim diye korktu sanırım,ki düğünümde bile bir damla emeği kuruşu varsa çıkartsın benden Rabbim o derece elini hiiiç suya sabuna bulaştırmadı.Ki zaten huyunu bildiğim için ben öyle istemiştim.
Çok uzun oldu özür dilerim ancak bu kadar kısaltabildim.

Allah uzun ömür versin hepsine
Ooo sizin ki degisikmiş
Benim Annem çok fedakardir
Lakin örneğin kilo konusunda takıntılıyım bana diyorki bacaklarin ne kalın halbuki kiloma rağmen incedir
Kendi kilosunu kiyaslar aramızda 10 kilo kaldı diyor
Ben yemeği az yeyince ne oldu rejimmi yapıyorsun diyor kiss kiss gülüyor

Gibi gibi

Kilo konusunda da senin gibi olacam der :) inşallah olurlar bizim kilomuzda...

benim annemde cok zor.yani anlasamiyoruz.gerci ona gorede ben zormusum:)
annem her geldiginde ama simdi neye darilacak diye diken ustundeyim.Allah eksikligini gostermesin ama gecinemiyoruz biz.annemle babamda hep birbiriyle didisir ,tabi bana yansir benim evin huzuru kacar ....

Aynen bizde hemen kavga ederiz gecinemiyoruz maalesef

Üç aylık bir kızım var Allah bağışlasın
Simdi onu ne zorluklarla büyütüyorum herşeyin en iyisi en güzeli olsun istiyorum onun için
Böyle seyler okuyup duydukça oda benim Hakkımda böyle seyler düşünüp hisseder mi diyorum
Yanlış anlamayın sizin icin söylemedim bu durum sizi üzüyor ki burda paylaşmışsınız
Ben anne olunca annemi daha cok düşünmeye başladım sizin var mı çocuğunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…