- 31 Ağustos 2014
- 37
- 25
- 8
- 34
Malesef korkunc bir hakaret bende az duymadim annemden bu tip hakaretler.benim tarzim degldr makyaj vs yani oldun olasi sevmem. O hakaretler hakedecek en ufak bir hareketim de olmadi ama karsidaki kisiseni in citmek istyrsa hakareti bir arac olarak kullanyr. Sende annenin ettgi hakareti ve iftirayi haketmedin tabiki ama o bu sozleri seni yaptgndan vzgecrmek icin kullanyo ve kafasndaki imaji dillendryo.(kirmizi ojeli kadin =kotu kadin ).sen evde istedgn makyajni ypabilirsin namaz kilamayacksan sevyrsan ojenide sur.bu kadar baskiya ne gerek var.guya egitim verylar. Disarda makyaj benim kafa yapimada uygun degil mesela ama bunu dillendrmenin uslubu olur bir de bi yastan sonra cocugada birey olarak davranip saygi duyup cocugun kararlarina mudahalenin bir limiti olmasi gerektgni bir turlu anlamiyr kimi aileler. Yapacagin sey onlarin olgun olmayan hareketlerine olgunluk ve mesafe ile karsilik verip sana saygi duymalarini saglaman. Ben annemle ancak mesafeli bir iliskiyle devam edeblyrm...malesef...