eminim çok güzel olmuşsunuzdur. Annem son zamanlarda hep babaannemin onu sadece bir kere üzdüğünü hiç sormadan en ucuz gelinliği aldığını anlatıyor. Aynı şekilde ablama da alınırken gittik kayınvalidesi en ucuz olanları istedi. Annem nişan olana kadar çok hevesliydi nişana 2 hafta kala hep bir ertelemeye başladı nişan elbisemi ailem aldı annem para yok dedi en ucuz elbiseyi alıp tamir ettirdim çok güzel oldun dedi 2 gün yazlığa gittim başka elbise almış rasgele gezerken. Aldığı daha güzeldi hemen hemen aynı para. Ilk gün gezmediğine ilk dükkandan al gidelim dediğine pişman olduğunu söyledi şimdi aynısı olacak diye de korkuyorum ikna etmeye çalışıyorumTırnağın varsa başını kaşı derler. Bazen böyle olur karşılıklı anlaşmazlık olur, uyumsuzluk olur büyütmemek lazım. Bu işi siz halledin kurumsal yerlere gidin oralarda sizi kandıramazlar. Bunlar tatlı telaşlar keyfini çıkarın. Hatta boş vaktinizde gidin rahat rahat deneyin ah keşke o günlere dönebilsem kv ve anne götürmez kafama göre beğendiğimi alırdım. Zaten beğendiğimi aldım ama elediklerimde de kalmıştı aklım.
İkna etmeye çalışmayın, kimsenin tafrasıyla uğraşmayın. Siz davetinizi yaptınız. Kendiniz bu işi başarabilirsiniz eminimeminim çok güzel olmuşsunuzdur. Annem son zamanlarda hep babaannemin onu sadece bir kere üzdüğünü hiç sormadan en ucuz gelinliği aldığını anlatıyor. Aynı şekilde ablama da alınırken gittik kayınvalidesi en ucuz olanları istedi. Annem nişan olana kadar çok hevesliydi nişana 2 hafta kala hep bir ertelemeye başladı nişan elbisemi ailem aldı annem para yok dedi en ucuz elbiseyi alıp tamir ettirdim çok güzel oldun dedi 2 gün yazlığa gittim başka elbise almış rasgele gezerken. Aldığı daha güzeldi hemen hemen aynı para. Ilk gün gezmediğine ilk dükkandan al gidelim dediğine pişman olduğunu söyledi şimdi aynısı olacak diye de korkuyorum ikna etmeye çalışıyorum
1000 lira duvak mı evdeki simli perdeyi keser saçıma takarım daha iyiHic evli arkadasinda mi yok. Onlarla cik gez.
Önemli ip uclari:
Parmağında yüzüğün olsun mutlaka hemen ona bakıyorlar. Sanırım heves almak için çok dolaşan var.
Sana düğün tarihini ve mekanı sorarlar. Çat çat cevap ver. Benim mekan belli değildi gevelemistim pek inanmamislardi.
Kabarık gelinlik alacaksan etekleri buzgulu olmasın. Daha az kumaş kullanmak için buzgulu yapıyorlar. Ama bazı modellerde gerçekten çok bayağı duruyor. Kumaşını mutlaka sor. Not al İnternete araştır. Kabarik ise etegine kac kat kumaş olacak onu öğren.
Bir de tarlatanı son gün verirler ama dikkat edilecek husus bazen gelinlikle tellerin yeri belli olur. O yüzden tarladana da firfir dikerler. Öyle bir tarlatan iste
Son olarak gelinliği ne tür duvak istedin baştan konuş belirle. Gelinliğı ucuza verip 1000 kusur lira duvak diyebiliyorlar
Izmirdeyim burada da aysira var bir kaç defa inceledim gitme listeme yazmıştım eğer siz de öneriyorsanız kesin gideceğim teşekkürlerIstanbul kadikoy aysiradan aldim bu arada hem guzel seyler var hem kaliteli hem kaziklanma oranin 0.onun disinda ise olumsuz sonuc alman yuksek.hele istanbulsa kurtlar sofrasi.cok hos kampanyali seyler var denersen anlarsin ic astari bile satenden ama dikimde oyle degil nereye gidersen git meczup seyler var.
Ben memnun kaldim duvak vermeyisleri biraz sinir bozucu ama izmirde daha kaliteli seyler var deniliyor ama aysirada cesit boldu.simdiden mutluluklarIzmirdeyim burada da aysira var bir kaç defa inceledim gitme listeme yazmıştım eğer siz de öneriyorsanız kesin gideceğim teşekkürler
Bu yaz Yen'i üye patlaması yaşanmadı mı?Kumaştan anlayan teyzen, aile büyüğün vb var mı?
Okurken sizinle aynı şeyleri düşündüm. Artık manevi değerler kardeşlik gibi güzel değerler yerini hep maddi şeylere bırakıyor ne yazık ki..Gelinliğe gösterdiğiniz azami özeni abla kardeş ilişkisine gösterseydiniz nasıl olurdu acaba gelinlik bu bir iki gün için ne fark eder ama ilişkiler çnemlidir kırılgandır emek ve özen gerektirir
Evet yurtdışında yaşayacağım gelmiceksen söyle diyorum gelicem diyor hadi gidelim bugün olmaz şugün olmaz vs.. Bugün dayım aradı bize uzakta şuan geleyim gelinlikçi gezelim bugün müsaitim araba lazımsa dedi annem ona bile ne evet ne hayır hiç birşey diyemedi telefonda gel ya da gelme öyle ortada kaldıevlendıkten sonra yurtdısındamı yaşıyacaksınız ,
anne senın derdin ne diye sordunuz mu
Evet yurtdışında yaşayacağım gelmiceksen söyle diyorum gelicem diyor hadi gidelim bugün olmaz şugün olmaz vs.. Bugün dayım aradı bize uzakta şuan geleyim gelinlikçi gezelim bugün müsaitim araba lazımsa dedi annem ona bile ne evet ne hayır hiç birşey diyemedi telefonda gel ya da gelme öyle ortada kaldı
Sanırım bu gidişle öyle yapacağım bir kaç üye de ne demem ne yapmam lazım o konuda iyi fikirler Verdi. Bir iki gün daha bekleyeceğim çünkü tek çıktığımda da sen beni ezdin kavgası çıkarıp kafadan 1 hafta yüzüme bakmayacak duyacağım laflara hazırlıklı bir şekilde çıkıp gezcemya tamam sen onu bekleme kendin çıksana dışarı boşver gelmiyosa kendi keyfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?