Malesef yok küçük bi aileyiz annem insanlarla görüşmeyi pek sevmediği için varsa bile Ben tanımıyorum 2 genç kız gitsek arkadaşımla bu sefer de saf olduğumuzu bilirler ona göre davranırlar diye düşünüyorum ticaret var sonuçta işin içindeKumaştan anlayan teyzen, aile büyüğün vb var mı?
Kocası beni dövmekle tehdit etti kendi girdi heryerden sildi kendisi dikkat etseymiş ki malesef derdim bu değil burada bazı insanlar takmaya değmez başka bir konumda onlardan şikayet etmiştim ailem sonunda benim haklı olduğumu gördü. Böyle bir insan için Ben niye planlarımı bozayım kiGelinliğe gösterdiğiniz azami özeni abla kardeş ilişkisine gösterseydiniz nasıl olurdu acaba gelinlik bu bir iki gün için ne fark eder ama ilişkiler çnemlidir kırılgandır emek ve özen gerektirir
Katildim size.Gelinliğe gösterdiğiniz azami özeni abla kardeş ilişkisine gösterseydiniz nasıl olurdu acaba gelinlik bu bir iki gün için ne fark eder ama ilişkiler çnemlidir kırılgandır emek ve özen gerektirir
Kocası beni ablamın yanında dövmekle tehdit etti ablam yok öyle birşey diye aileme inkar etti sonra kocası yaa tamam dedim ama dövmezdim vs vs diye itiraf etti aileme ablam beni yalancı durumuna düşürdü napayım illa Sen de gel gelinlik almaya mı diyim amacı beni yalancı iftiracı yapıp kocasını savunmaktı? Ya Sen benim kardeşime ne diyosun demeden. Bu mu ablalık?Katildim size.
Teşekkürler öneri için evet çıkınca almaya nişanlımla ve annesiyle geleceğim derim iyi bir fikir. Bütün arkadaşlarımın aileleri şehir dışında olmasa birine Rica bile edebilirdim gelip 1 saatlik kaynanalık yapsın kahve ısmarlarım diye ama bahtsız bedeviyimHiç takma. 4 ayın kalmış. Ananeler çok konuşur ona da he de geç.
Annene de söyle bugun izinliyim geliyor musun? Gelmiyorum derse ben cıkıyorum o zaman de cık dolaş. Dene çıkar. Nişanlım yurtdışında deme ben gezip karar vericem nişanlımla da gelicez de satıcılara. Atla deve değil gelinlik dediğin. Mümkünse hazır modeli dene üstüne göre aynısının yenisi yapsınlar o zaman sürprizle karşılaşmazsın.
Her şey gönlünce olsun
Teşekkür ederim fiyatlara bakıyorum ama işte korkuyorum dandik bir yere denk gelirim kötü kumaşı iyi diye kakalarlar diye :/Piyasa araştırması yapın önceden, internet üzerinden tecrübeli kişilere sorun. Nerede ne kadardır fiyatlar az çok bellidir zaten. Bir arkadaşınızla gidin, kendinize modeller belirleyin ve deneyin. Size yakışan modelleri kafanıza yazın. Daha sonra da annenizle gidip nokta atışı yapar alırsınız. Karar vermek kolay değil zaten. Denediğiniz ilk yerden alacaksınız diye bir şey de yok. Fikriniz olsun. Anne gelmeyecekse bile her işi kendi başınıza halledebilir konumda olun. Yaşınız küçük değilmiş. Mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim fiyatlara bakıyorum ama işte korkuyorum dandik bir yere denk gelirim kötü kumaşı iyi diye kakalarlar diye :/
Büyük bir ihtimal nöbet çıkışı olduğum bir güne denk getirip istemeden de olsa o günü burnumdan getirecek... Ablama fellik fellik gezip aramıştı zamanında şimdi benim boş günlerimi değerlendiremiyoruz hep bahane bulması üzüyorOlsun siz üzerinizde görün de bir önce. Çok beğendiğiniz bir model vardır ama giyince hiç size göre olmadığını anlarsınız belki. Liste kısalır en azından. Ama anneniz gelse iyi olur tabi. Ben hiç gelinlik modeli vs. düşünen biri değildim. Evlenirken sırf ayıp olmasın diye alalım dedim, giyince içim gitti ama ne yalan söyleyeyim. O an başka oluyor, anneniz görmek ister eminim. Umarım yalnız kalmazsınız alışverişinizde.
Bir tane var bildiğim onun şehrinde ama bütçemizin çok çok üstünde. Kendi bütçemize göre dediğiniz şekilde araştıracağım çok teşekkürlerMarka olmuş şubesi olan yerlere gidin. Oralarda etiket fiyatı uygulanır. Hatta yurtdışında yaşadıkları yerde şubesi olan marka varsa onu seçin nişanlın alsın getirsin.
Rica ederim inşallah tek sorun gelinliktir. Evlilik düğün işleri başlı başına telaş ve stres çünküBir tane var bildiğim onun şehrinde ama bütçemizin çok çok üstünde. Kendi bütçemize göre dediğiniz şekilde araştıracağım çok teşekkürler
Diğer sorunları takmamaya çalışıyorum işte stresi azaltmak için gelinlik gibi çözülebilir şeylere odaklanıyorum zaman geçene kadar da işte asıl derdim annemin tavrı mesela bana kesin birşey demiyor karşı taraf da bekliyor benden haber ortalarında kaldım :/Rica ederim inşallah tek sorun gelinliktir. Evlilik düğün işleri başlı başına telaş ve stres çünkü
Tırnağın varsa başını kaşı derler. Bazen böyle olur karşılıklı anlaşmazlık olur, uyumsuzluk olur büyütmemek lazım. Bu işi siz halledin kurumsal yerlere gidin oralarda sizi kandıramazlar. Bunlar tatlı telaşlar keyfini çıkarın. Hatta boş vaktinizde gidin rahat rahat deneyin ah keşke o günlere dönebilsem kv ve anne götürmez kafama göre beğendiğimi alırdım. Zaten beğendiğimi aldım ama elediklerimde de kalmıştı aklım.Diğer sorunları takmamaya çalışıyorum işte stresi azaltmak için gelinlik gibi çözülebilir şeylere odaklanıyorum zaman geçene kadar da işte asıl derdim annemin tavrı mesela bana kesin birşey demiyor karşı taraf da bekliyor benden haber ortalarında kaldım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?