Annem bayramda yalnız kalacak çok üzülüyorum

Bu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre boşa üzdüm kendimi sanırım annem alışmalı bu duruma kardeşim gelmiyor Geldiği bayramlarda da erkenden gidiyor o an bi şey diyen yok beni bunaltıyor artık izin vermicem buna herkese teşekkürler çok sağolun iyiki yazmışım Bursa’ya gümüm açıldı valla
Kardesiniz evli mi? Niye annesinin yanina gelemiyor özel degilse ?

Ben üzülmüyorum yaşlıların bayramda tek kalmasına alt tarafı üç gün alışırlar bu benim fikrim topa tutulmak istemem .
Ki sizin anneniz hep sizinleymiş eşiniz çok haklı. Diğer konuda da herkes eşinize hak verdi zaten ikinci konu neden. Eşiniz mi okuyor cevapları ikna mi olacak.

Bence sorun yok,her gün görüyorsunuz tatilede gidebilirdiniz kaldı ki bayram ziyaretine gidiyorsunuz ,
Eşinize bunu yansıtmayın çok ayıp olur

Hayatın gerçekleri bunlar. Evlatlar büyüyene kadar yanımızda , sonra uçup gidiyorlar.

Gurbette olanlar ne yapsın , , ayda yılda bir gidebilenler.

Üzülmeyin, eşinizin ailesi hep yalnız , böyle düşünün.

Evi annem üç hafta kadar önce gitti yanına ziyarete görüştük zaten bi daha bayramda gelmenize gerek yok demiş onlara ama ben gidince suç oluyor

Zayıf noktanız bulunmuş. Normal zamanda ilgiliyseniz , siz şu an eşinizin de hakkıyla ilgilenin . Dönünce alırsınız gönlünü.

İyi geceler hanımlar. Başlıkta da dediğim gibi annemle aynı şehirde yaşıyorum eşim in ailesi ise başka bir şehirli bayramda oraya gideceğiz haliyle Cuma günü döneceğiz geri kız kardeşim var o da bu bayram gelemiyor haliyle annem tek kalacak bayramda kv de ye götürmek istemiyorum Yanımda Evi pek müsait değil annem de gelmez zaten içime dert oluyor ama
Bu şekilde yaparsanız anneniz daha çok cesaret alır gibi bence eşinizin hakkı canım ailesini görmek bir kere tek kalabilir hakkaniyetli olmak lazım duygusal düşünmeye gerek yok

Back
X