- 26 Ağustos 2025
- 127
- 17
- 13
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Doğum yaptigimda 20 gün kaldı annem yanımda şimdi böyle yapması çok bencilce geliyor bana sırf bebeği sevmek içinAbin göndermiyor diyor bebeğin yanında 20 gün sürdü annem bebeği gördü
O kadar kalabalığa götürmeyin. sobalı ev soğuk gelen giden derken hastalık kapar bebek. 12 saatlik yola hiç gitmem bebekle. Biraz büyüsün aceleniz ne ? Hem bu bebek her dk emmek ister ben erkek olan eve hayatta gitmem rahat edemem .Bebeğim 48 günlük şimdi köye gidince bütün teyzelerim ve çocukları gelecek bebeği öpmek isteyecekler bide odalar sobali bebek hastalanır diye korkuyorum annem sırf kendi sevmek için bebek hasta olur mu falan diye düşünmüyor sen gel dedim abim göndermiyor diyor üç saatlik mesafe var aramızda bı de beni kandırdı eşimin ailesine de gitmeyecektin 12 saatlik mesafedeler ben köye gelemem eşim o zaman kendi ailesine de götürür dedim o da köye gelsin diye o da oraya da git dedi eşime gidelim dedim artık oraya mecbur gidecez çünkü annesi yuruyemiyor normalde oraya da gitmeyecektim çocuk hastalanır diye
Kendi abimden korkuyor abim gitme dediği içinSakın götürme! Ayrıca annen kocaman kadına doğurduğu bebe mi izin vermiyor anlamadım? Pardon da ondan kim neden izin alıyor? Neden böyle salak bi misyon yüklediniz ona?
Abim onla kavga eder diyeSakın götürme! Ayrıca annen kocaman kadına doğurduğu bebe mi izin vermiyor anlamadım? Pardon da ondan kim neden izin alıyor? Neden böyle salak bi misyon yüklediniz ona?
Neyden korkuyor? Abiniz dövmüyordur inşallah babanız nerede? Anneniz tehlikede bence.Kendi abimden korkuyor abim gitme dediği için
Yok dövmez babam da yanında laf saymasindan korkuyor abiminNeyden korkuyor? Abiniz dövmüyordur inşallah babanız nerede? Anneniz tehlikede bence.
Ay baban bi çaksın otursun yerine! Ne cürret bu? Nerelisiniz sizYok dövmez babam da yanında laf saymasindan korkuyor abimin
Eşimin annesi kismi felçli benim yanıma gelemez biraz moral olsun sevinsin diye gidelim dedik ama annem gelebilirO kadar kalabalığa götürmeyin. sobalı ev soğuk gelen giden derken hastalık kapar bebek. 12 saatlik yola hiç gitmem bebekle. Biraz büyüsün aceleniz ne ? Hem bu bebek her dk emmek ister ben erkek olan eve hayatta gitmem rahat edemem .
Tabiki anneniz gelebilir siz gitmeyin kesinlikle. Nasıl bir abiniz var çok merak ettim ama anneniz de suç kızım doğurmuş senden izin mi alıcam demesi lazım. Kayınvalidenize gidin tabiki ama biraz daha büyüyünce bana göre.Eşimin annesi kismi felçli benim yanıma gelemez biraz moral olsun sevinsin diye gidelim dedik ama annem gelebilir
Köye gitmicem annem 20 gün bebeğin yanında kaldı sırf onun istekleri için gidemem bi yazın baya bi kalırsınız köyde diyor sanki benim kocam evim yok ne bu torun sevdası anlamadım bunaldım kendi ailemden eşimin ailesine evleneli 1 yıl oldu daha onlara hiç gidemedim onlar bu kadar sıkıştırmiyorAy baban bi çaksın otursun yerine! Ne cürret bu? Nerelisiniz siz
1 senedir eşimin memleketine gitmedim eşim de götürmek istiyor aslında oraya gitmek istiyor onlar çocuğu da hiç görmedi ama annem ablam abim geldiler gördülerTabiki anneniz gelebilir siz gitmeyin kesinlikle. Nasıl bir abiniz var çok merak ettim ama anneniz de suç kızım doğurmuş senden izin mi alıcam demesi lazım. Kayınvalidenize gidin tabiki ama biraz daha büyüyünce bana göre.
Sakın gitme bak hastalanırsa hastanede yatar köy ortamı aman diyorum çok küçük.Köye gitmicem annem 20 gün bebeğin yanında kaldı sırf onun istekleri için gidemem bi yazın baya bi kalırsınız köyde diyor sanki benim kocam evim yok ne bu torun sevdası anlamadım bunaldım kendi ailemden eşimin ailesine evleneli 1 yıl oldu daha onlara hiç gidemedim onlar bu kadar sıkıştırmiyor
Annemin gerçekten sorunlu olduğunu düşünmeye başladım yok çocuğu bize yok yazın burda kalsın sonra ben kızınca şaka yapıyorum alınır mı çocuk diyorSakın gitme bak hastalanırsa hastanede yatar köy ortamı aman diyorum çok küçük.
E zaten görmüşler bu kışta el kadar bebenin orda işi ne? Önce bebeğinizi düşünün. Çok özleyen gelsin görsün, yok gelmiyorsa yazı beklesin bebek büyüsün öyleKöye gitmicem annem 20 gün bebeğin yanında kaldı sırf onun istekleri için gidemem bi yazın baya bi kalırsınız köyde diyor sanki benim kocam evim yok ne bu torun sevdası anlamadım bunaldım kendi ailemden eşimin ailesine evleneli 1 yıl oldu daha onlara hiç gidemedim onlar bu kadar sıkıştırmiyor
Doğru sadece eşimin ailesine gidecem onlara hiç gitmedim bir senedir bir de kaynanam iyi değil vefat falan ederse görsün diyeE zaten görmüşler bu kışta el kadar bebenin orda işi ne? Önce bebeğinizi düşünün. Çok özleyen gelsin görsün, yok gelmiyorsa yazı beklesin bebek büyüsün öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?