Annem bebeğimi sevmek için köye çağırıyor gitmeli miyim

Annemin gerçekten sorunlu olduğunu düşünmeye başladım yok çocuğu bize yok yazın burda kalsın sonra ben kızınca şaka yapıyorum alınır mı çocuk diyor
Ya annende sorun yok özlemiştir torununu ama düşüncesizlik. Sen de ki anne ben gelemem. Özleyen gelsin. Çocuğumu bilerek hasta edemem de.

Doğru sadece eşimin ailesine gidecem onlara hiç gitmedim bir senedir bir de kaynanam iyi değil vefat falan ederse görsün diye
Şahsen bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıktan sonra ilk 3 ay kimseye götürmeyi düşünmüyorum. Esimin ya da benim ailemden gelene de opturmem ve yatılı olarak kabul etmem kim küserse küssün modundayim. Kış günü hastalık kaynıyor ortalık. Şubatta dogumum nasipse. Size de aynısını tavsiye ederim ilk 3 ay çok dikkat etmek gerekiyor daha bağışıklığı çok zayıf ve savunmasız oluyor. Dr videoları var izleyin isterseniz tavsiyeler bu yönde hep

Köyde bebek büyümüyor mu arkadaşlar neden hastalansın hemen. Bir şey olmaz da canın istemiyorsa zorlanacaksan gitme tabi ki..
annen de 20 gün görmüş zaten yeter

Evladınız hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Çok küçük, havalar tam hastalık havası, sobalı evler ve kalabalık diyorsunuz. Kesin hasta olur. Hasta olması için herşey bir araya gelmiş maalesef. Gitmeyin. Kayınvalidenize de yaza doğru gidersiniz. Marttan sonra rahat edersiniz inşallah

Benim bebeğim 7aylık daha ev dışında hiçbir yerde bir gece geçirmedi .. havalar da malum birde sobalı ev köy heyecan aramayın derim…

Hastalanır diye dert etmeyin evde de hastalanabilir bebeğim 2 aylık 7-8 saat kv'deme 12 saat de anneme götürdüm getirdim bu süreçte. Hepsini de 1 hafta içinde yaptım. Sadece ister istemez düzen kayıyor o kadar da olacak. Emzirme olayını da örtü ile her yerde yaptım valla utanan dönsün bakmasın. Kafede bile emzirdim. Kreş çocukları kucağına da aldı öpmedi ama yakın mesafede baktı çocuğa, anaokulu öğretmeni tanıdıklarımız da aldı kucağına ben öyle takıntılı değilim ama yapmasaydı daha iyiydi tabii. Hastalık da olmadı henüz sizin olmayacak diye garantisi yok ama sakınan göze çöp batar olayına da inanıyorum.

En önemli şey bebeğinizin sağlığı. Başka kimseyi düşünmenize gerek yok.

Sobalı odadan ziyade kalabalık daha büyük sorun. Çok küçük daha götürmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…