Geri adım atma bence
Yeni evlisiniz ,şimdi ben savaşı var eşin işi biliyor bak sende ögren
Annesunı karıştırma ama sizin eve yatıya niye davet etmediğini geç geldiğinin hesabını sorabilir sin
e o ne dediBende senin ailene bundan sonra nasıl davranacğımı biliyorum dedim.annem gidene kadar da bende ablamdayım dedim
e o ne dedi
Kendi ailen bilmesin ama olanları
Yemek vs çağırmamaları değil de sohbet etmemeleri garip geldi bana.
Kavgayı abartmışsınız biraz keşke yüz yüze tatlı tatlı konuşsaydınız eşinizle.
Kvnizin sohbet etmemesi belki normal,çünkü daha önce kaç kez oturup konuştular ki annenizle. Konuşacak ortak bir konu bulamamışlardır. Ama evine davet etmemesi ayıp olmuş. İnsan dilucuyla bile olsa söyler. Eşiniz de bile isteye mı geç geldi acaba yoksa isi mı çıkmış. Daha 3. Ayda başlamış senin anne,benim anne. Eşiniz de hatalı, aramaliydi geç gelicem diye. Erkekler kvdelerine saygısız davranınca iyi yaptım sanıyorlar galiba
Siz,KV ile tartismayin,esinize de ben de senin annene öyle davranicam vs demeyin. Kvnin de bir misafiri olur ya da onu davet etmeniz gereken bir yer olur,o zaman davet etmezsiniz. Kvnizle yaptığınız bir plan olur veya bir yemek olur,habersizce katilmazsiniz. Böylece aynı şekilde acısını çıkartırsınız. Ama adama geçip görürsün sen ben de aynini yapicam dediğinizde sizle bir annenizi de suçlar,ayrıca yarın öbür gün KV sizle ilgili olumsuz bir şey dese eşiniz baştan kvye hakverir.
Kendi evin değil mi? Sen deseydin anne kal diye.
Kvler de ilgilenmezse ilgilenmesin çok beklentiye girmişsiniz.
Haklısınız siz de tabii , ama daha da söylemeyin en azından. Uyuyun biraz geçer siniriniz. Çıkartırsınız acısını bir şekilde. Biraz zaman geçsin,anneniz ordayken tartismayin eşinizle bir de annenize bir laf eder,kadının gücüne gider hepten. Şimdi anneniz yanınızda onunla vakit geçirin,bu zamanları bunlarla ziyan etmeyin nacizane tavsiyemHiç bunları aöylemeyip.sadece tavır alıcaktım.ama olmadı annem söz konusu olduğu için tutamadım sanırım.kadın misafir yaa.ki hayatta kalmaz eşime bile bıraktırmaz taksi kullanır o derece ince düşünüp zahmet vermek istemez.bilmiyorum.ayıp ettiler.ki ben ailesine saygıda kusur etmem ağırlarıö güler yüz uyumlıyumdur.ama haketmediler.
Eşin rahat rahat tv izlesin demiş tamam demişsin neden tamam diyorsun ki? Ay yok anne ya oda mutlu olur hep mi kalıon sanki vs derdin damattan neden bekleniyor ki bu teklif? Durduk yere mesele edip gerilmişsiniz.Ben zaten eşim yokken dedim annecim kal yarın birlikte dışarı cıkarız dedim.annemde yok dedi eşin rahat rahat tv izlesin rahatsız etmim dedi.tmm dedim.ama insan evladından değil damadından bekliyor.hani bunlar ufak jest gibi değer görülmesi gibi minik ama mutlu eden seyşerdir
Eşin rahat rahat tv izlesin demiş tamam demişsin neden tamam diyorsun ki? Ay yok anne ya oda mutlu olur hep mi kalıon sanki vs derdin damattan neden bekleniyor ki bu teklif? Durduk yere mesele edip gerilmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?