Annem ben eşim kayınvalidem.offfff

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
slm kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Evliyim.ailem uzak şehirde 700 km.annem geldi.ablamda kalıyor.benim evime evlendiğimizden beri ilk gelişi 3 aylık evliyim sonuçta normal.kayınvalidemle karşılıklı oturuyoruz.annem gelince onuda çağırdım görümcem ve kızıyla birlilkte ayıp olmasın annesi gelmiş bizi çağırmadı demesinler diye.ama annem sabah 11 de geldi onlara 2-3 gibi gelirsiniz çay pasta yaparız dedim.biraz annemle hasret gidereyim ddiye.geldiler.normalde de hiç sohbetleri yok.evlilik programlarına meraaklı kayınvalidem .sohbet yok açıyım da izlesin filan diye.diğer görümcem de öğretmen.2 saat geçti x okuldan gelir şimdi biz kalkalım diyip kaltılar.anneme ne bizede buyurun gelin demek de yok evde sohbette yok.ki öğretmen olan çocuk mu o gelecek diye kalkıyolat.oda gelsin bana katdesinin evi burası bozuldum.ben nezaketen cagrdım sizde nezaketen akşam birllikte yemek yiyelim diyin ne olacak yarım elma gönül alma.kadın misafir sonucta. Neyse onlar kalkınca eşimi aradım annem kalkıcak musaitsen bi hg demek için uğra dedim.evle iş arası 200 metre.kalkmasın annen dedi akşam otururuz.ben bırakırım dedi.tmm dedim.
E akşam oldu.bi türlü gelemedi saat 9 da geldi.yemeğe bekledik.ki normalde hiç 9 da gelmez.işide yoktu biliyorum. 1 saat birlilte oturduk.hadi teyzenlere gidelim anneni oraya götürelim dedi.o an çok idrak edemedim.aa tmm olur dedik annemde bende.gittik teyzemde oturduk.dönüşte annemi bırakıcaz ablama.kibarlıktan da olsa anneme bizde kal demesini bekledim ki annem zaten kalmaz.bunlar hoş tutmaktır karsındaki insanı.bende annemle kalıyım dedim bu gece.tmm dedi.biz ablama geldik.
Annemlesohbet ettik.meğer annemde aynı seylere takılmış.annem baya üzüldü.e bende etkilendim sonuçta.eşime daldım.hepsini söyledim.zerre kendinde kusur bulmadı.kötü konuştuk. Ben annem yüzünden eşimle kötü olmuş gibi oldum.abarttık mı yanlış mı düşündük analı kızlı.

Ayıpsa ayıbı yapan siz değilsiniz.
Boş yere yapmışsınız tartışmayı.
Annenizde üzülmüş olabilir evet, ama karşı tarafın karakteri bu ne gelir elden?
Boşuna eşinizle aranızı bozdunuz.
Annenize herhangi bir hakarette bulunulmadı, laf söylenmedi . Öyle olsa sonuna kadar arkasında durun tabikii.
Kimse kimseyi evine çağırmak , ağırlamak zorunda değil.

Geri adım atma bence
Yeni evlisiniz ,şimdi ben savaşı var eşin işi biliyor bak sende ögren
Annesunı karıştırma ama sizin eve yatıya niye davet etmediğini geç geldiğinin hesabını sorabilir sin

Geri adım atma bence
Yeni evlisiniz ,şimdi ben savaşı var eşin işi biliyor bak sende ögren
Annesunı karıştırma ama sizin eve yatıya niye davet etmediğini geç geldiğinin hesabını sorabilir sin

Bende senin ailene bundan sonra nasıl davranacğımı biliyorum dedim.annem gidene kadar da bende ablamdayım dedim

e o ne dedi
Kendi ailen bilmesin ama olanları

Şuan konuşamıyoeum sabah gelicem dedim.konuşucaz dedim.anlamadı uzattı konuşmayı amaa hiçç kuyruğu dik.bana laf yeyiştiriyo.yanlış anlamışsın olur mu öyle şey de sakinleştir.ateşe körükle gitti.çok sert konuştum bende o gazla.cırladım kapattım daha da konuşmadık.

Yemek vs çağırmamaları değil de sohbet etmemeleri garip geldi bana.
Kavgayı abartmışsınız biraz keşke yüz yüze tatlı tatlı konuşsaydınız eşinizle.

Normal olan tatlı tatlı konuşmamdı belki hak verecekti amaa.laz damarım attı sinirden küp oldum.ve olay patladı.

Kvnizin sohbet etmemesi belki normal,çünkü daha önce kaç kez oturup konuştular ki annenizle. Konuşacak ortak bir konu bulamamışlardır. Ama evine davet etmemesi ayıp olmuş. İnsan dilucuyla bile olsa söyler. Eşiniz de bile isteye mı geç geldi acaba yoksa isi mı çıkmış. Daha 3. Ayda başlamış senin anne,benim anne. Eşiniz de hatalı, aramaliydi geç gelicem diye. Erkekler kvdelerine saygısız davranınca iyi yaptım sanıyorlar galiba
Siz,KV ile tartismayin,esinize de ben de senin annene öyle davranicam vs demeyin. Kvnin de bir misafiri olur ya da onu davet etmeniz gereken bir yer olur,o zaman davet etmezsiniz. Kvnizle yaptığınız bir plan olur veya bir yemek olur,habersizce katilmazsiniz. Böylece aynı şekilde acısını çıkartırsınız. Ama adama geçip görürsün sen ben de aynini yapicam dediğinizde sizle bir annenizi de suçlar,ayrıca yarın öbür gün KV sizle ilgili olumsuz bir şey dese eşiniz baştan kvye hakverir.

Hiç bunları aöylemeyip.sadece tavır alıcaktım.ama olmadı annem söz konusu olduğu için tutamadım sanırım.kadın misafir yaa.ki hayatta kalmaz eşime bile bıraktırmaz taksi kullanır o derece ince düşünüp zahmet vermek istemez.bilmiyorum.ayıp ettiler.ki ben ailesine saygıda kusur etmem ağırlarıö güler yüz uyumlıyumdur.ama haketmediler.

Eve gelen misafire neden kal desin insanlar kızınamı geldi elaleme kalmaya mı? Ama kv konuşmaması ilginç yoksa yok oraya davet etmedi yok bunu yapmadı işlerine daha 3 aylık evliyken girersen ohooo.
Yanlıs anlamışım eşinden beklemişsin kal demesini pardon ama orası senin evin neden eşin kal desin kal anne hasret giderelim deseydin ne farketti sen gittin kaldın

Kendi evin değil mi? Sen deseydin anne kal diye.
Kvler de ilgilenmezse ilgilenmesin çok beklentiye girmişsiniz.

Ben zaten eşim yokken dedim annecim kal yarın birlikte dışarı cıkarız dedim.annemde yok dedi eşin rahat rahat tv izlesin rahatsız etmim dedi.tmm dedim.ama insan evladından değil damadından bekliyor.hani bunlar ufak jest gibi değer görülmesi gibi minik ama mutlu eden seyşerdir

Bence biraz fazla abartmışsınız durumu bende ailemden uzak bi şehirdeyim ama hiç böyle şeylere takılmam hatta mümkünse kimse çağırmasın die bakarız annemlede görüşelim hasret giderelim die

Haklısınız siz de tabii , ama daha da söylemeyin en azından. Uyuyun biraz geçer siniriniz. Çıkartırsınız acısını bir şekilde. Biraz zaman geçsin,anneniz ordayken tartismayin eşinizle bir de annenize bir laf eder,kadının gücüne gider hepten. Şimdi anneniz yanınızda onunla vakit geçirin,bu zamanları bunlarla ziyan etmeyin nacizane tavsiyem

Kayinvaliden sıkılgan ve soğuk bir kadınsa annene karşı kasti bir sey olarak düşünmemelisin bence. Burada catilcak biri varsa gerekli hürmeti gösterememiş kocandır.

Eşin rahat rahat tv izlesin demiş tamam demişsin neden tamam diyorsun ki? Ay yok anne ya oda mutlu olur hep mi kalıon sanki vs derdin damattan neden bekleniyor ki bu teklif? Durduk yere mesele edip gerilmişsiniz.

Eşin rahat rahat tv izlesin demiş tamam demişsin neden tamam diyorsun ki? Ay yok anne ya oda mutlu olur hep mi kalıon sanki vs derdin damattan neden bekleniyor ki bu teklif? Durduk yere mesele edip gerilmişsiniz.

Bilsem ki eşim mutlu olacak kapıyı kitler göndermezdimm.ama yok beniö eşim iş benim aileme gelince hep geç gelir.aoğuk durur.ki dünürlerde birbiriyle sohbet eder
Hiç bir sorunları geçmedi aralarında.biz onları öyle agırlamadık.yol yordam adapla yaptık.ama herkes anlamıyor demek ki

Kayinvalide veya gorumceniz kizi varken bize gelmez diye cagirmamislardir, bu bana normal geldi. Sonucta surekli gelemez ve zamaniniz kisitli. Bas basa vakot gecirin istemislerdir. Asil boyle bir beklentiye girmeniz tuhaf. Ayrica annenize siz kal dememissiniz esiniz neden desin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…