• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem benden bıktı

ben liseden cıktıktan sonra bi süre evdeydim annemle sürekli kavga ederdik her işi yapardım yemek yapmayı öğren diye kızardı onu öğrendim el işi yapmayı öğrene başladı ağladım çığlık kıyamet ondan kaçtım ama hala söyler bi el işi yaptıramadım beceriksizsin diye 18li yaşlar cok tehlikeli bence az kavga etmedik :D şimdi cok şükür çalışıyorum bişey diyemiyo :KK53:

annelerin huyu bu sanırım hep daha fazlasını görmek istiyorlar çünkü onlar ANNE :anne:

Ana evladindan bikmaz diyenlere: BIKAR.
Benim anamda zamaninda ablamdan bikmişdi. Hatda kadin evi ablama birakip kendine iki göz ev tutmuşdu sonunda.
Ablam sorunlu insan. Kavgaci, gecimsiz dediğim dedik bir tip.
Bende sonunda bikdim. Resmen gina getiren insanlar var...
Demekki annenize gina getirdiniz.

Ya su ararlar öyle denk geliyor 18 yaşındayım
Anneler, çocuklarından bıkmaz. çocukları her konuda iyi olsun isterler. Bu yüzden biraz baskıcı ve bilmeden kırıcı olabilirler. Anne olduğunda anlarsın. Anneni üzme. Anneler sonradan çok özleniyor.

Bende bir ara mutfağı yakmıştım. Annem, rahmetli ceza olsun diye o mutfağı tek başıma boyattı. Tabi önce isten simsiyah olan duvarları zımparalamak zorunda kalmıştım. Annemin her şeyini güzel hatırlıyorum. Kızması, terlikle kovalaması, sarılması, saçımı taraması..biri diğerinden daha üstün değil. Annenin kıymetini bil. Ona sevdiğini göster. Asla innatlaşma. anneni, civcivleri yaramazlık yapınca, öfkelenip got got gotlayan anaç bir tavuk gibi düşün. O zaman her hali sana sevimli gelir.

Merhaba nasıl söyleceğim bilmiyorum 3 4 aydır çok berbat bir ruh hali içindeydim. Başıma gelmeyen kalmadı. Vu şene gerçekten katlanamıyorum çoğu şeye. Aygazda çaydanlığı yakmistim. Oradan başladı her şey. İşte benden habersiz ay gazi bundan sonra yakma sürekli sorun çıkarıyorsun baban gibisin sana katlanamıyorum dedi. Daha öncede aygazda bir şey pişirirken saçım geldi yuuzm falan yanmıştı. İste her yeri yakıyorsun. Biktim senden ayni baban gibisin. Sürekli sorun çıkarıyorsun. Diğer insanlarda sorun yaşıyor ama senin gibi yapmıyor ama sen sürekli sorun sürekli sorun. Namaz kılmıyorsun ondan bunlar başına geliyor git namaza başka. Bunalımından biktim ayni baban gibisin hicbir şey yapmıyorsun dedi. Daha bir sürü şey. Annem ya benden bıktı ya ben nereye gideyim ya yormuşum onu var ya resmen evde iki düşman gibiyiz
annen senden bikmamis. bilgisizce seni tehlikelerden korumaya calisiyor.
annenle konus sen beni yapma etme elleme ile koruyamazsin. bana nasil yapildigini iyi.ogret bende bir daha kendimi yakmayayim de :) namaz kilanda kilmayanda caydanligi ocskta birakabilir. dalginlik, yaptigin isi onemsenenek, surekli arkani toplayan anne baba yuzunden bunlari beceremior olabilirsin. ve sakarkik dikatsizlik bazen gercekten huydur. bunin da ustesinden gelmen lazim .yaptigin seye daha fazla konsantre ol.

Tüm anneler öyle sinirlenirler söylenirler aslıda bu kendinize zarar verdiğiniz için ya da eve bir koruma mekanizması hiçbir anne evladından bıkmaz. Ama sizin de dikkatli olmanız gerekiyor. Çaydanlığı yakacak kadar nasıl bir dalgınlık içindeydiniz maazallah ev bile yanabilir böyle. Ayrıca yine aygazda saçınızı yüzünüzü nasıl yaktınız çocuk değilsiniz ki bunlar çok ciddi şeyler ve anneniz haklı bir gün başınıza bir iş gelecek o kadın üzülecek.

Babamdan çok çekti beni ona benzetmesi yaralıyor. Ne gördümse yakınlarımdan gördüm biktim hepinizden ayni onun kızsın diyip duruyor ayni onun gibisin demesi bilmiyorum
Başka sorunları vardır gelip sana çatıyor olabilir. Güzel güzel konuşmaya çalışsan olmaz mı? BEn seni çok seviyorum şefkatini özlüyorum böyle davranınca çok üzülüyorum. Bir sorun varsa konuşalım giderelim desen?

Ocağa aygaz denmesine hastayım :KK70: bazı bölgelerde de milangaz deniyor :KK70:

Back
X