annem benden nefret ediyor

annedir sevmez olmaz mı okumak meselesıne gelıncede arkadasa katılıyorum ablanın okulu bıttıgınde senın hemen kazanap gıdecegının garantısı varmı?? çalıs kazan ve oku olmadı hem oku hem çalıs ne cok insan var o şekılde okuyan sen nıye yapamayasın kı allah hepımızın yardımcısı olsun sadece senın degıl herkesın bı derdı var.:1no2: senın anlattıkların senın bakıs açın annenı otuttur suraya kım bılır o neler der sen anneın gormedıklerını anlatıyosun annende emınım senın gormedıklerını anltır hayat kısa deymez bir kıza bırak anneni takıl sen hayata hihoyyyt gelip geçici şeyler bunlar 2 sene sonra gülersin ben kk ye buunları yazmısdım ya ben bunlarımı dert edıyodum dıye geçer güzelim geçerrrr:enbuyukkk: :hulya:

babamla konuşabilşyordum bunları. babam anneme sabretmemi ve susmamı cevap vermememi onu üzmememi söylemekten başka bir şey yapmıyor. şimdi çalıştığı için gece gelmiyor çoğu zaman.ablam annemin küçük versiyonu. fark yok hatta çok benziyorlar fizikende. herkes küçük zeliha der ona tavırları bile aynı.. ama yinede ablamı seviyorum. ben ailemdeki herkesi seviyorum. ama biraz sevilmeye ihtiyacım var

inşallah geçer..

:uhm:

ya kızlar annem gelmiş şimdi de seni psikolağa götüreceğim dedi aradı psikoğu yokmuş bu gün ama ya kendisi tedavilik bana diyor gideceksin itiraz istemem... bilmiyorumkismile

aileler aalesef ki evlat ayırımı yapıyorlar. bende abim okusun diye gitmedim 2 sene ara verdim okuluma. dershaneye göndermediler para yetişmiyor ne yapayım girdim konfeksiyonda çalıştım evin giderlerini karşıladım. abimde özel yurtlarda kaldı yemeği beğenmezmişde dışarıdan yemek yermiş beyzade. ben burada sefillik çekerken o... tabi bitiremedi okulunu. bende işten çıktım 2 yıllıkta olsa üniv i bitirdim. işten çıktığım için bana tavırlar yaptılar. o 2 yıllık okulumu bile burslu okudum onlara zararım yoktu yani. okulum bitti 1 sene evde durdum ondada sinirlerimi bozdular sonra işimi buldum. tüm paramı eve vermeme rağmen yinede abime yamadılar tüm paralarını. en son geçen sene restimi çektim yeter artık ben evlat değilmiyim dedm ve aylarca konuşmadım. en sonunda onlarda anladılar benim değerimi şimdi ayırım yapmıyorlar. ama senelerin birikimiyle sinir hat safhada gidiyor.
yapacağım şey sabırlı olmak ve 2 yıllıkta olsa okulunu okumak. sonra çok çalışıp güzel bir iş bulşma ve hayatını kurtarmak. ondan sonra sana bişey demeye hakları olamaz.
daha yolun çok başındasın sabırlı olmayı öğren.

Canım kızım sana hak verdimyerimseniben
Sen anneni memnun etmek ve onu sevindirmek için elinden geleni yapıyorsun ama annenin böyle bir niyeti yok....Herşeye kulup bulucak...Bende kız evlat büyüttüm kızım benim iş yapar yemek yapar ben iyi olmasada onun hevesi kırılmasın diye.. olsun kızım yeni öğrenen biri için yinede güzel bir dahaki sefere daha güzel olur dedim...Senin bu durumunu anlıyorum bu kadarını değilde azda olsa bende yaşadım .annem kardeşimi ayrım yapıyordu mesala benden saklı onunla gezmeye gidiyordu ...Birde kardeşim benden güzeldi..herkes ona sen çok güzelsin diyodu benim yanımda...bana çirkin demezlerdi ama imalı imalı söylediklerinden anlardım...Çok üzülürdüm o yaşlarda niye öyle yapıyorlar diye....
Sana ne diyeyim şimdi bilmiyorum ama annen rahatsız bir insan heralde babamla tartıışıyo diyorsun...Seninle tartışıyor babanı arıyor bütün bunlar biraz normal değil galiba:bbo:
Annen takıntılı bir insanmıdır???

ya kızlar annem gelmiş şimdi de seni psikolağa götüreceğim dedi aradı psikoğu yokmuş bu gün ama ya kendisi tedavilik bana diyor gideceksin itiraz istemem... bilmiyorumkismile
Annende gitmesi gerekiyor canım tek senin gitmenle olmaz bu iş :1no2:

annem raporlu obsesif :1ninca:

canım çok üzüldüm şu anda benim de ailemle sorunlarım var ve senin yazdıklarını okuyunca şükrettm
diyecek bişey bulamıyorum Allah annene akıl fikir versin
tamam annenin de rahatsızlığı olabilir ama biraz kişiliğiyle de ilgili nasıl insan kızına o.. der
malesef ben de buna benzer şeyler duydum ailemden

annem değil ablam dedi o.. diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…