Ben anlamadım pek ya. Sıcaktan herhalde. Şimdi bunlar ne zaman oldu ,yaşın kaç, sınavı kazandın da iki yıllık tuttuğu için mi istemedin? Sonra baban nerde?
Babası değil ablası okulu bitirince gideyim demiş sanırım
Ayrım yapıyorlarsa tamam sana katılıyorumlmaz: ama eğer annenle hep tartışma içindeysen onun sözlerini dinlemiyosan... oda sinirinden o sözleri söylüyor olamazmı kızım?
ne olursa olsun annendır ailendır.bak ben 20 yasındayım evlendım 18 yasında sırf ailem bana cok baskı yapıyor dıye kacarak evlendım.cahılıyetten degıl bende okudum ailemde ama cok usdume gelırlerde oturmama kalkmama okuldun 5 dk gec gelsem dayak yerdım vs.. evlendım 4 ay evlı kaldım şiddet gordum aldatıldım sol gozum mosmor oldugunu bılıyourm ve hepsıde sudan sebebden bahanelerle..ve bosanma davası acdım ve bosandım su an kım yanımda AİLEM iyi veya kotu allah kulun tasıyamayacagı derdı yuklemezmıs usdune sabret gelecegını onunu ac ayklarının usdunde dur hersey yoluna gırer işlh...ailenden kurtulmak için evlenmeyı dusunme sakın kendi önünü aç bi meslek sahıbı ol ve OKU..:gitme:
yaşının gereği olarak biraz abartmışsın sanki...kendin diyorsun annem rahatsız...küçükken
beni seviyordu felan diye...hala seviyordur merak etme ama rahatsızlığı nedeniyle böyle davranması
normal olabilir sen biraz alttan alsan..onun da size ihityacı var...
neden okumak için ablanızı bekliyorsunuz ki? bekleyince ha deyince olcak mı?
eğer ki ablanızı okutuyorlarsa sizi de okutmak zorundalar.. yok durumumuz yok gibisinden bir lüke sahip değiller o zaman ablanızı da alsınlar okuldan..
anlattığınıza göre yorum yapıyoruz burda.. eğer ki tek taraflı değilse anlattıklarınız yeri geldiğinde karşı çıkmayı da bilin..
kendinizi anne babanız dahi olsa kimseye ezdirmeyin AMA bunu yaparken onları kırmayın da.. sağduyulu davranırsanız eğer denge sağlanacaktır.. ne kalp kıran taraf olun, ne de kalbi kırılan..
ama mutlaka ve mutlaka okuyun.. okuyun ki kendi ayaklarınız üzerinde durabilecek seviyeye gelin.. herkes anne baba olmayı bilemez malesef ki.. bi bakarsınız resti çekmeniz gerekir.. o zaman da napcam ben diye düşünmezsiniz..
ama yine de son raddeye gelene kadar dengeyi sağlamaktan geri durmayın..
canım o zaman annenin problemleri var bir aile büyüğünden anneannen deden teyzen birinden annen için yardım istesen bence normal davranmıyor annen sorun başka bişi bence annnende sinirini senden alıyor sanki:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?