Bilmiyorum o hep böyleydiAnnenizin tedaviye ihtiyacı olabilir mi?
Annenizde travmatik bir geçmiş olabilir. Her anne çocuğunu sever. Sizin dışınızdaki insanlara tavrı nasıl?Bilmiyorum o hep böyleydi
Aynı. Herseyi yanlış anlıyor her şeyi kuruyor kafasında. Ben 18 yaşındayım büyüdükçe erkek mi var kime susleniyorsun diyip duruyor bıktım artık. En ufak üzüntümde erkek mi var diyorAnnenizde travmatik bir geçmiş olabilir. Her anne çocuğunu sever. Sizin dışınızdaki insanlara tavrı nasıl?
Annenizin ruhsal sorunları olduğunu düşünüyorum. Uzuluyorsunuz haklısınız ama sorunları olan birinin sözlerini ciddiye alıp kendinizi üzmeyin. Varsa babanız teyzeniz birilerinden destek isteyin. Bir terapiye götürsünler. içinde yada geçmişinde tuttuğu travmaları ile size o sözleri söylediğini dusunuyorum. Hedef aslında siz değilsiniz onun içindeki bir yara. Tabiki çok kırıcı sizin açınızdan haklisiniz. Ama en azından bunu bilin anne değişmeden bu sorunlar degismezAnnem neden böyle... Hayatim boyunca annem bana hic sarilmadi hic opmedi .Saclarimi salıyordum mesela saclarini topla kokuyor derdi. O gun arkadaslarim supriz yapmislar dogum gunum icin ,fotograf cektik onu gosterdim bana sen kokuyor muydun orda senden neden uzaktalar pis mi kokuyordun o yuzden mi gelmediler yanina dedi bana . Halbuki ben onde onlar arkadaydi yanyanaydik yani . Kafasindan surekli birseyler uydurur birsey dersem yanlis anlar 2 saat onun dogrusunu anlatmaya calisirim beni çıldırtır. Annem pek dışarıya çıkmaz sürekli evdedir bana birsey anlatır nerden biliyorsun kim dedi diyorum biliyorum ben öyle diyorlar diyor. Kim söyledi sana diyorum biliyorum ben diyoru. Kendi kafasından mi uyduruyor bilmem ... annem neden böyle benden mi nefret ediyor anlamıyorum. Kiloluyum biraz sen hic aynaya bakmıyor musun şu haline bak sen farkında değilsin ayı gibi oldun yüzün gözün bi değişik oldu dedi saha neler neler annem neden böyle...
Annenizin ruhsal sorunları olduğunu düşünüyorum. Uzuluyorsunuz haklısınız ama sorunları olan birinin sözlerini ciddiye alıp kendinizi üzmeyin. Varsa babanız teyzeniz birilerinden destek isteyin. Bir terapiye götürsünler. içinde yada geçmişinde tuttuğu travmaları ile size o sözleri söylediğini dusunuyorum. Hedef aslında siz değilsiniz onun içindeki bir yara. Tabiki çok kırıcı sizin açınızdan haklisiniz. Ama en azından bunu bilin anne değişmeden bu sorunlar degismezAnnem neden böyle... Hayatim boyunca annem bana hic sarilmadi hic opmedi .Saclarimi salıyordum mesela saclarini topla kokuyor derdi. O gun arkadaslarim supriz yapmislar dogum gunum icin ,fotograf cektik onu gosterdim bana sen kokuyor muydun orda senden neden uzaktalar pis mi kokuyordun o yuzden mi gelmediler yanina dedi bana . Halbuki ben onde onlar arkadaydi yanyanaydik yani . Kafasindan surekli birseyler uydurur birsey dersem yanlis anlar 2 saat onun dogrusunu anlatmaya calisirim beni çıldırtır. Annem pek dışarıya çıkmaz sürekli evdedir bana birsey anlatır nerden biliyorsun kim dedi diyorum biliyorum ben öyle diyorlar diyor. Kim söyledi sana diyorum biliyorum ben diyoru. Kendi kafasından mi uyduruyor bilmem ... annem neden böyle benden mi nefret ediyor anlamıyorum. Kiloluyum biraz sen hic aynaya bakmıyor musun şu haline bak sen farkında değilsin ayı gibi oldun yüzün gözün bi değişik oldu dedi saha neler neler annem neden böyle...
Annemizin yaşadığı büyük bir olay var mı koku takıntısı normal değil ? Sevmiyor diye değil de psikolojik olarak bir sıkıntı var gibi duruyor bence bunun üzerinde durun. Evden çıkmayan biriyle görüşmeyen kadın bir olay anlatıyor ve ısrarla ben biliyorum diyor. Normal gelmedi .Annem neden böyle... Hayatim boyunca annem bana hic sarilmadi hic opmedi .Saclarimi salıyordum mesela saclarini topla kokuyor derdi. O gun arkadaslarim supriz yapmislar dogum gunum icin ,fotograf cektik onu gosterdim bana sen kokuyor muydun orda senden neden uzaktalar pis mi kokuyordun o yuzden mi gelmediler yanina dedi bana . Halbuki ben onde onlar arkadaydi yanyanaydik yani . Kafasindan surekli birseyler uydurur birsey dersem yanlis anlar 2 saat onun dogrusunu anlatmaya calisirim beni çıldırtır. Annem pek dışarıya çıkmaz sürekli evdedir bana birsey anlatır nerden biliyorsun kim dedi diyorum biliyorum ben öyle diyorlar diyor. Kim söyledi sana diyorum biliyorum ben diyoru. Kendi kafasından mi uyduruyor bilmem ... annem neden böyle benden mi nefret ediyor anlamıyorum. Kiloluyum biraz sen hic aynaya bakmıyor musun şu haline bak sen farkında değilsin ayı gibi oldun yüzün gözün bi değişik oldu dedi saha neler neler annem neden böyle...
Anneniz Cahil + travmatik bir sorunu var. Özellikle koku ile alakalı bir durum yaşamış, mesala siz çocukken belki size iyi bakamadı ve bir gün kötü kokmuşsunuzdur, komşu-öğretmen v.s biri annenize bu şikayetini dile getirmiş olabilir, ve anneniz onu size söylerken aslında kendine bile kızıyor olabilir, Annenizin birçokşey istediği gibi olmamış ya da ne istediğini hiç bilmeden mutsuz yaşamış boş bir karakter gibi. Ve mutsuz insan çevresindekileride mutsuz eder bazıları bunu bilerek yapar, Böyle yazıyorum lütfen bana kızmayın, konuyu okuyunca sizin için çok üzüldüm.Annem neden böyle... Hayatim boyunca annem bana hic sarilmadi hic opmedi .Saclarimi salıyordum mesela saclarini topla kokuyor derdi. O gun arkadaslarim supriz yapmislar dogum gunum icin ,fotograf cektik onu gosterdim bana sen kokuyor muydun orda senden neden uzaktalar pis mi kokuyordun o yuzden mi gelmediler yanina dedi bana . Halbuki ben onde onlar arkadaydi yanyanaydik yani . Kafasindan surekli birseyler uydurur birsey dersem yanlis anlar 2 saat onun dogrusunu anlatmaya calisirim beni çıldırtır. Annem pek dışarıya çıkmaz sürekli evdedir bana birsey anlatır nerden biliyorsun kim dedi diyorum biliyorum ben öyle diyorlar diyor. Kim söyledi sana diyorum biliyorum ben diyoru. Kendi kafasından mi uyduruyor bilmem ... annem neden böyle benden mi nefret ediyor anlamıyorum. Kiloluyum biraz sen hic aynaya bakmıyor musun şu haline bak sen farkında değilsin ayı gibi oldun yüzün gözün bi değişik oldu dedi saha neler neler annem neden böyle...
Bazen cevap vermiyorum bana sen çok değiştin bir çeşit oldun , valla bir değişik oldun diyip duruyorBu tip insanlar genelde psikolojik destek almaya yanaşmıyor ve kaostan besleniyor. Yapabilecek tek bir şey kalıyor size böyle şeyler söylediği zaman asla üzüldüğünüzü ya da kızdığınızı belli etmeyin. Takmıyor kendi halinde mutlu tavrınız olsun. Ama sessiz kalın ezilin anlamında değil. Mesela kokuyorsun dedi. Ben hep güzel kokarım kendi kokumu seviyorum insanlar da seviyor tavrınız olsun. Böylelikle kaos yaratamayacağı için pes edecek.
Yapmaz. Ben biliyorum . Annem işitme zorluğu çeken bir kadın işitme cihazı da takmaz her şeyi ters anlar. Eminim psikolog ne demek onu bile bilmiyordurNefret etmiyor ama psikolojisi bozuk ..benim annemde sevgisini gosteremiyordu sebebini biliyorum ben ama ..şu anda oda pişman fazla sevip koklamadigi için bizi ama oda öyle yetiştirilmiş kızmıyorum bu yüzden ..ama zamanında kızdım tabiki...anneniz psikiyatriyr gidip ilaç kullansa sizde oda rahatlar ama insanlar çok cahil illa zehir edecekler hayatlarını birbirlerine
Dediğim gibi söylediklerini ciddiye almayın ve üzülmeyin. Değişik olmadım ben aynıyım deyin kendinize güvendiğinizi anlaması lazım. Sizi üzemedikçe pes edecek.Bazen cevap vermiyorum bana sen çok değiştin bir çeşit oldun , valla bir değişik oldun diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?