Merhaba hanımlar sizden başka bu konuyu anlatacağım birileri yoktu , tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum lütfen sonuna kadar okuyun hikayem şöyle " Cok guzel bir iş sahibi olana kadar ailem ile ilişkilerim gayet iyiydi, ne zaman ki para kazandım ailem bana karşı sanki onlara bakmak zorundaymışım gibi hissettirdi , baktım da kardeşimin birini yurt dışına yolladim okuması için diğerlerinin tüm okul masraflarını karşıladım ailem ne isterse aldım ama verdikçe hep daha fazlasını istediler nişanlanana kadar bu böyle devam etti.Nişanlamadan önce annem evde kaldın sen diye hep baskı kurardı ki 24 yaşındaydım, nişanlandım hicbir şeyden memnun kalmadi hep beni doldurdu. Nisanlimin ailesi saygın ve çok iyi insanlar adamların beni istediği gün biz kızımıza bir şey alamayız okumuş kız veriyoruz dedi 1 çöp bile almadılar haliyle ben artık kazancımi ceyizime ve düğün masraflarına harcadım yavaş yavaş ailemin tavırları değişti kardeşlerim bana hep saygısız davrandı evlendim düğünumde 2 kardeşimin bana yaptıklarından dolayı küstük erkek kardeşim ağza alınmayacak küfürler etti emin olun hicbir suçum yok yeterince ayrıntıya giremiyorum.Eşime ve bana hep saygısız davrandılar en son 2 yıldır annemi evime getirtmeye çalışıyorum zar zor geldi hicbir manisi olmamasına rağmen geldiğinin 2. Günü kocamla yarim saatliğine markete alışverişe gitmemi bahane etti kocamın yanında bağrışlar çağrışlar hazırlanmış valizi hazır ve "Ben gidiyorum siz buraya beni yalnız bırakmaya mi çağırdinız "demeler yaninda kucuk kardesim de vardi en son dayanamadim sinir krizi gecirdim ve 5 aylik hamileyim dönüp yüzüme bile bakmadi ne yaptim anne ben sana ne saygısızlık ettim deyip saatlerce ağladım eşim de madem gitmek istiyorlar söyle gotureyim dedi ve otogara bıraktı şimdi konuşmuyoruz ve herkese kızım beni evden attı demiş. Lütfen söyleyin markete giderken yarim saate geliyorum anne dedim saygıda tek kusur etmedik anlatamadığım çok şey var şimdi 2 haftadır kendimi yiyorum hamileyim çocuğum etkileniyor ne yapmalıyım kardeşlerim ve annemle küsüm psikolojikmen yıkıldim bir babam var arkamda ve sağolsun eşim ama katlanamiyorum kizlar bana 4 yildir banka karti muamelesi yapti varsa yoksa diger kardeslerim dedi 2 yildir evime gelmedi gelirken eli boş geldi eşliliğin süresince de maddi yardımda bulundum durumları da kötü değil üstelik ne yapacağım ben kimsem yok gurbetteyim insanın en yakınları bunu yapar mı anne kızının ayıplarını gizler damada karşı benim annem hep açık aradı yeri geldi eşinin yanında oturmama bile karıştı lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle "