Hee sey cok açık evlensin gitsin diyor yaş kaç merak ettim ?Insan anne baba evinde bir yastan sonra rahat olamiyor..Kızlar merhaba;
Onceki açtığım konulardan da biliyorsunuz ki annemle de babamla da aram berbat.
Annem o kadar değişik davranıyor ki yemin ederim çıldırıyorum. Şikayetleniyor gibi geliyor biliyorum ama daralma bastı artık.
-Surekli yalan konuşuyor. Aynı konuyu babamdan farklı annemden farklı duyuyorum. Olmadığına emin olduğum şeylere bile oldu diye yemin ediyor. Olayın büyüklüğü küçüklüğü onemli değil.
Olmayan olayları başkalarına oldu gibi anlatıyor. Geçen yıl bir arkadaşımı gördüm yolda bana istemeye geleceklermis seni annenler istememiş vs diyor. Ama yok öyle bir şey. (İstemeye gelecek dedigi kişi sevgilim.)
Geçen annemle sevgilim konusurken sözde erkek arkadaşim benimle evliliği ertlememle ilgili "aklıma kötü kötü şeyler geliyor niye erteliyor anlamıyorum x teyze" demiş. Bunu öyle imalı anlattı ki sırf az bı yüzü kızarsın diye arayıp sordum erkek arkadaşıma öyle bir şey dememedim vs dedi.
Benim hakkımda babanneme anlatmamasi gereken şeyleri anlatıyor. Bunu duyuyorum ben demedim diyor. Ama babannemin annem dışında birinden öğrenmesi imkansız. Kendisi de annen söyledi dedi hem.
Kaç gündür ev düzene girsin diye işten yorgun gelip evde boya yapmaya çalışıyorum. Geçen ben işteyken,
yapacagi bildiğim için anne masayi düzgün yerleştir, üstüne bir şey koyma daha kuruması dedim. Eve bı geldim masanın boyası kalkmış. İnadına yapar gibi dikkat etmemiş hiç. Tekrar boyadım üstune bir şey koyma kurusun dedim yine abartısız bir saat geçmedi üstüne bir şeyler koymuş.
Kapıları boyadım. Kapatma kapıları kurusun dediğim halde (3-4 kere demisimdir.) Her seferinde kapatti. En son dün gördüm kapının da boyası zedelenmiş.
Kıyafetlerimi eşyalarımı yerleştiriyorum anne benden habersiz yerini değiştirme dedim kaç kere 1-2 saat geçmeden haber vermeden gidip yerini değiştiriyor. Yerini değiştirdiği şeyleri soruyorum ben nerden bileyim diyor. Sonra 10-15 dj sonra hatırlıyor.
Dediğin seylerde bile ufacık şeylerden bağırıyor babamın yanında. Öyle olunca babam gelip bana kızıp bağırmaya başlıyor. Kendini babama karşı surekli acinsindiriyor. Gerçekten normal mi bu davranışlar annesi ya da kendisi böyle olan var mı?
boya vs işlerine neden girişiyorsun ki, yapma sen de.
Yalan söylemesi hoş değil ama diğer olaylar abartı geldi bana . Yani benim annem de unutur bazen yapma dediğim şeyleri yapar , bazen bana yardımcı olmak adına eşyalarımı düzenler ama hep yerleri değişmiş olur. Kötü niyet aramam ki kadın benim için yapıyor. Ya da boyadigim yeri bana inada bozacak değil, unutup bozmustur. Bence konu anneniz değil de, annenize karşı neden bu kadar kötü düşündüğünüz. Başkası yapsa bile art niyet aramam ben, boyadigim kapıyı kapattı diye; unutmuştur ne olacak , söz konusu annem bir de. Bana gicikligina yapacak değil ya .
Benim için annem bir yana , dünya bir yana. Herkes yalan dolan, herkes gittiginde bile annem yanımda duruyor. Başim üstüne boyadigim yeri de bozsun, eşyalarıma da karışsin.
Annenizle aranızda geçenleri bilemem ama o benim annem kötü niyetle bir şey yapmaz diye düşünürseniz daha görmezden gelirsiniz. Yoksa bir insana neden böyle yapıyor diye taktikca , en ufak hareketi bile batiyor.Art niyet aramıyordum zaten ama unutma vs değil bu. Aynı şeyi aynı gün içine kaç kez diyorum insan bu kadar unutamaz değil mi? Ayrıca annemle pek de iyi şeyler yaşamadığım için bu kadar kötü düşünüyor olabilirim
beyni farklı çalışıyo olabilir mi. yani sizi anlamıyodur? ne yapsanızda anlamicaktır gibime geliyo.
ayrı eve çıkma imknınız yok mu
tabiki de normal degil.anneniz niye düşman gibi davranıyor sizeKızlar merhaba;
Onceki açtığım konulardan da biliyorsunuz ki annemle de babamla da aram berbat.
Annem o kadar değişik davranıyor ki yemin ederim çıldırıyorum. Şikayetleniyor gibi geliyor biliyorum ama daralma bastı artık.
-Surekli yalan konuşuyor. Aynı konuyu babamdan farklı annemden farklı duyuyorum. Olmadığına emin olduğum şeylere bile oldu diye yemin ediyor. Olayın büyüklüğü küçüklüğü onemli değil.
Olmayan olayları başkalarına oldu gibi anlatıyor. Geçen yıl bir arkadaşımı gördüm yolda bana istemeye geleceklermis seni annenler istememiş vs diyor. Ama yok öyle bir şey. (İstemeye gelecek dedigi kişi sevgilim.)
Geçen annemle sevgilim konusurken sözde erkek arkadaşim benimle evliliği ertlememle ilgili "aklıma kötü kötü şeyler geliyor niye erteliyor anlamıyorum x teyze" demiş. Bunu öyle imalı anlattı ki sırf az bı yüzü kızarsın diye arayıp sordum erkek arkadaşıma öyle bir şey dememedim vs dedi.
Benim hakkımda babanneme anlatmamasi gereken şeyleri anlatıyor. Bunu duyuyorum ben demedim diyor. Ama babannemin annem dışında birinden öğrenmesi imkansız. Kendisi de annen söyledi dedi hem.
Kaç gündür ev düzene girsin diye işten yorgun gelip evde boya yapmaya çalışıyorum. Geçen ben işteyken,
yapacagi bildiğim için anne masayi düzgün yerleştir, üstüne bir şey koyma daha kuruması dedim. Eve bı geldim masanın boyası kalkmış. İnadına yapar gibi dikkat etmemiş hiç. Tekrar boyadım üstune bir şey koyma kurusun dedim yine abartısız bir saat geçmedi üstüne bir şeyler koymuş.
Kapıları boyadım. Kapatma kapıları kurusun dediğim halde (3-4 kere demisimdir.) Her seferinde kapatti. En son dün gördüm kapının da boyası zedelenmiş.
Kıyafetlerimi eşyalarımı yerleştiriyorum anne benden habersiz yerini değiştirme dedim kaç kere 1-2 saat geçmeden haber vermeden gidip yerini değiştiriyor. Yerini değiştirdiği şeyleri soruyorum ben nerden bileyim diyor. Sonra 10-15 dj sonra hatırlıyor.
Dediğin seylerde bile ufacık şeylerden bağırıyor babamın yanında. Öyle olunca babam gelip bana kızıp bağırmaya başlıyor. Kendini babama karşı surekli acinsindiriyor. Gerçekten normal mi bu davranışlar annesi ya da kendisi böyle olan var mı?
Anlamamak derken? :)
Annenizle aranızda geçenleri bilemem ama o benim annem kötü niyetle bir şey yapmaz diye düşünürseniz daha görmezden gelirsiniz. Yoksa bir insana neden böyle yapıyor diye taktikca , en ufak hareketi bile batiyor.
Herhangi bir sıkıntısı, stresi bir hastalığı olabilir mi? Ev konusunda yaptıkları normal gibi. Unutur, yardım eder aklına gelmez insanlık halidir ama bu yalan söyleme konusu pek normal değil gibi.
Annenize bir kahve yapın, alın karşınıza havadan sudan konuşmaya başlayın sonra anlatın böyle böyle şeyler farkediyorum sende de neden böylesin de.
Dertleşmek iyidir, konuşmak iyidir fayda var.
boya işlerimi bilemedim. evi kapıyı masayı siz mi boyadınız
tabiki de normal degil.anneniz niye düşman gibi davranıyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?