Annem beni çıldırtmaya çalışıyor

Hepmi böyleydi sonradan mı oldu. Çünkü bazen bazı hastalıklar olabiliyor insanlarda beyni etkileyen davranış değişikliğine neden olan. Direk eleştirmeden onu bı sorgulamak lazım. Eğer hep boyleyse demek ki sizinde imtihanınız anneniz sabrettiginiz kadar kazanırsınız. Allah yardımcınız olsun

bas baya :) mesela ergenler; çok şikayet ederiz ya onları. ama onlrın beyni farklı çalışıyor. yoksa bile isteye değil bazı şeyler.
annenizde acaba ciddi ciddi sizi anlamıyor mu diyorum?

Ya bilmiyorum ki ama çıldırmama ramak kaldı. 2 yıl önce işten geldim bı şey için tartışıyoruz susmuyor sus diyorum susmuyor en sonunda sinir krizi gecirmistim de öyle susmustu

Reactions: KV_

Hep böyleydi ya eşyalarımın yerini habersiz değiştirmesi normal gibi geliyor biliyorum ama ben bunun için milyon kere uyardım yine yapıyor. Bu kadarı normal gelmiyor hiç

O zaman kesinlikle bu durumu söylemelisiniz ona. Bilerek mi yapıyorsun anne amacın nedir diye. Sahi o zaman hiç normal değil.

içine edeceğini bile bile yapmayın diyorum.

Vallahi bilmiyordum. :)

Ağzından sürekli bela çıkıyor kadının ya, az önce kardeşimle tartışıyordu saati fırlattı kıza. Saatin üstü cam. Gerçekten normal bı kadın hareketi mi ya bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…