Annem beni çok üzüyor:(

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Yorumunuzu geç gördüm kusura bakmayın ama yazdıklarınız nasıl bu kadar doğru olabilir ? 1 yılı geçti evleneli annem hala aynı ve saydıklarınızı aynen yaşıyorum…

Imm nişanlıyken annem de kayınvalidem de nazlı gelin oldu. Süzülerek gerdan kırarak konuşmaya başladılar
Evlenince yeni gelin gibi oldular.
Çocuğum doğunca annem de kayınvalidem de lohusa oldu.

Şimdi neyim ben bilmiyorum. En güzel yıllarım en özel olması gereken anlarım hep birilerini nazlamakla geçti. Hep her zaman her yaşımda olduğu gibi. Birey değil de gölge gibi yaşamak ne demek. Ne kadar çok sorguluyorum kendimi.

Güzel anlarınızı kimsenin çalmasına izin vermeyin. Çünkü yanında yaşama sevincinizi de çalıyorlar.

Bu sefer de vicdan yapıyorum. Ölümlü dünya sonuçta kime ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor
Ölüm herkese var. Anne anne gibi olacak evlat evlat gibi. Bu düğün nişan zamanı anaya babaya bir şeyler oluyor. Çocuklarının en güzel zamanlarını zehir ediyorlar. Benim annemde izin versem yapardı yapamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…