Annem beni delirtecek

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Eski iki konumun karışımı bu son gelişme çok asabiyim suan.
1 annem temizliğe gelicem dedi gelmiyor ve bikaç gündür üst üste tam uyurken beni arayıp sabah 9 veya öğle kafasına göre yok şuraya gidiyorum yok şurdan geliyorum diyor ama bana gelince vakti yok güya babam hasta bırakamıyor. Hadi banane ama bana niye diyorsun?
2 ve en önemlisi ben çocuk isterken bana elini karnina koy adını Muhammet koydum diye 40 gün dua et demişti. Bende ozellikle sordum Muhammet koymak sartsa etmem diye çünkü kardeşimin adı. Yok ne alaka dedi ben inanmayip duayı ssdece 1 gün ettim ve ederken de içimden Allah im Muhammet koymayacagim ama ona yakın birinin ismini koyacagim dedim. Öyle de yaptım Taha Berk koydum. Şimdi de aramış onu hatirlatip koyman lazimmis hocaya sordum diyor. Günahı sana dedim kapadım uzatmadan. Şimdi çocuğuma bişey olur mu diye korkuyorum ama asla koymayı düşünmüyorum zira sevmiyorum kardeşimin bir çok huyunu. Bunu ona da dedim defalarca anlamıyor ne var oglumda diyor deli midir nedir beni kaynana gibi strese soktu ya devamli milleti örnek veriyor cocuklarina dayısının ismini koyuyorlar diye. Kardesimde anneme sinirlenince kufreden delidolu saçma sapan biri. Ultrasyon resmi icinde dayısı na benziyor diyordu onun tuttuğu takimla ilgili tulumlar almak istiyordu ki eşimle ben başka takım tutuyoruz. Artık napicam bilmiyorum yarın eşimle evi temizlicez mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum şimdi de sende klozet yok 10 gün bende kal evi susleyelim diyor önce benim evim hazır olsa ya. Ama biz hazirlicaz kimseye demeden borç bulup inş son eksikleri alıp. Artık telefonun sesini açık bırakmaya korkuyorum gereksiz yere arıyor ama ne geliyor ne işe yarar bişey diyor.

konularınızı hatırlıyorum son zamanlarınız çok görüşüp kendinizi stresse sokmayın
sağlıklı doğumlar diliyorum :kahve:
Hafta içi gelir kalırım diyor temizlik için oysa hafta sonu olmalı ki eşim yardım etsin nasıl çekecek eşyaları. Bence amacı kendi evini hazırlamak burayı önemsemiyor zaten artik delirdigini düşünüyorum oğlumun kafası büyük şaka yapıyoruz eşimle koca kafa diye o zaman bana verin siz sevmeyin diyor devamli ben buyutucem şu okula gidecek şunu öğrenecek diyor onun yanında hayal kuramiyoruz. Kendi çocuklarına yapamadığını yapacakmış e benim hayallerim ne olacak devamli çalış diyip duruyor özellikle eşim zam alsa yeter bi süre ben bakmak istiyorum diyorum yok ben bakarım diyor ise girmiyor şimdi oglumu bekliyormus. Eve gelmiyor yemeğe gelmiyor ama oğluma bişey alinacaksa geliyor eşime çok kızıyorum çok ben eşimle başbaşa gidip gönlümce bişey alamadim o da yaşadı sırtını anneme ben izin alamam siz gidinler yok nolucak annende gelsinler bezdim ya. Zor anımsa yanımda olsa gam yemicem evi b.. götürüyor gece acildeydim doktor yorulma diye tekrarladı kalp atisim çok hızlanıyor kansızlık devammış. Bide zor uyuyorum uykumdan oldum. Bıktım

Annene niye gel diyorsun ben olsam demem iyice delirtir yanyanayken.Karnina el koyup isim koydum artik koymazsan gunahi senin ebe deyip kacar gibi hic boyle bi sey duymadim.Cok kiymetli oglunun karisi yandi

kendini strese sokma canım. ayy sanki bebek senin değilde kardeşine oyuncak doğuracakmışsın gibi davranıyor annen
Aynen öyle. Ya diyorum ya çok edepli ahlaklı olur zaten ben düşünürüm ama inanin değil 1 aydır işsiz is buldu eşim açık açık diyor sizin bulduğunuz ise gitmem anlasamazsam sizinle kötü olurum diye kendisi de tam ergen 1400 maaş la kk satışına başvurmuş yani en ufak mantık yok nezaket yok sadece kalp kırar annrm neyine bu kadar meraklı anlam veremiyorum

çocuğa bişey olmaz merak etmeyin,
evi de eşiniz temizleyiversin önceki konunuza da yazdım yardımcısı olmayan çalışan kadınlar her gün akşama kadar çalışıp akşam yemek yapıp üstüne evlerini temizliyorlar. onlar yorulmuyor mu, onlarınki can değil mi? genç bir erkek herhangi bir kadından daha nazlı olmamalı ya :işsiz:

Annene niye gel diyorsun ben olsam demem iyice delirtir yanyanayken.Karnina el koyup isim koydum artik koymazsan gunahi senin ebe deyip kacar gibi hic boyle bi sey duymadim.Cok kiymetli oglunun karisi yandi
Artık demiyorum hatta dün sabah aradı gelim doktor a gidelim diye yok dedim uykuluydum iyi bende komsuya gidicem ona göre dedi akşam da aradı 8 de geldik eve diyor banane yahu. Bana gelince 5 olmadan dönerim evdekiler bekler diye burnumdan getirdi ki zaten bi iki kez geldi canım sarma istemişti.

çocuğa bişey olmaz merak etmeyin,
evi de eşiniz temizleyiversin önceki konunuza da yazdım yardımcısı olmayan çalışan kadınlar her gün akşama kadar çalışıp akşam yemek yapıp üstüne evlerini temizliyorlar. onlar yorulmuyor mu, onlarınki can değil mi? genç bir erkek herhangi bir kadından daha nazlı olmamalı ya :işsiz:
Bu aya kadar her işi eşim yaptı misafir bile ağırladı hamur işine kadar. Son 1 aydır bıraktı ama en fazla dediği hafta sonu yaparım hepsini. Hafta sonu da hep işimiz oldu eksik alışverişi hastane vs. Yarın yapıcaz işte ins

Hafta içi gelir kalırım diyor temizlik için oysa hafta sonu olmalı ki eşim yardım etsin nasıl çekecek eşyaları. Bence amacı kendi evini hazırlamak burayı önemsemiyor zaten artik delirdigini düşünüyorum oğlumun kafası büyük şaka yapıyoruz eşimle koca kafa diye o zaman bana verin siz sevmeyin diyor devamli ben buyutucem şu okula gidecek şunu öğrenecek diyor onun yanında hayal kuramiyoruz. Kendi çocuklarına yapamadığını yapacakmış e benim hayallerim ne olacak devamli çalış diyip duruyor özellikle eşim zam alsa yeter bi süre ben bakmak istiyorum diyorum yok ben bakarım diyor ise girmiyor şimdi oglumu bekliyormus. Eve gelmiyor yemeğe gelmiyor ama oğluma bişey alinacaksa geliyor eşime çok kızıyorum çok ben eşimle başbaşa gidip gönlümce bişey alamadim o da yaşadı sırtını anneme ben izin alamam siz gidinler yok nolucak annende gelsinler bezdim ya. Zor anımsa yanımda olsa gam yemicem evi b.. götürüyor gece acildeydim doktor yorulma diye tekrarladı kalp atisim çok hızlanıyor kansızlık devammış. Bide zor uyuyorum uykumdan oldum. Bıktım

bende bı an hıssettım aynı benım annem gıbı :) Tabıkı benımkı zorlamıyor sadece kendı cocuklarımda yasayamadıgımı onda yaparım dıyor benım oglum ıcın :) zaten uzak gelırse 1 ay kalır gıder o surede yapsın dıyorum ama senın durumun bıraz daha karısık canım.. Su elını karnına koyup edılen duayı anlamadım ne ıcın yapılıyor saglıklı olsun dıye mı dua edıyorsun..

Artık demiyorum hatta dün sabah aradı gelim doktor a gidelim diye yok dedim uykuluydum iyi bende komsuya gidicem ona göre dedi akşam da aradı 8 de geldik eve diyor banane yahu. Bana gelince 5 olmadan dönerim evdekiler bekler diye burnumdan getirdi ki zaten bi iki kez geldi canım sarma istemişti.
Dedigin gibi kendi evini susleyip orda bulunmani istiyor ya kesin ondan boyle yapiyor.Hatta kendi kendine bozulup kendini doldurmus olabilir.Ay sinir oldum ya

Sözlusu var kız uzakta yaşamak istiyor bana da açıkça diyor kardeşin beni ezdirir diye. Saçmalama diyordum ama artık bende supheliyim aralarında tuhaf bir ilişki var annemle hem kavga bagiris hem geçen kardeşim ben kızı ikna edip onlara yakın olucam dedi ilk kez. Oysa anneme uzakta olucam diyordu kıza da.

Dedigin gibi kendi evini susleyip orda bulunmani istiyor ya kesin ondan boyle yapiyor.Hatta kendi kendine bozulup kendini doldurmus olabilir.Ay sinir oldum ya
İyi de hastane bana yakın onun evi sobalı ve evde babam devamli is dışında yatıyor misafire uygun değil hersey ortada. Babam kalp ameliyatı oldu 3 yıli geçti her gün ise gide dönüşte oturmaz yatar ama gündüz çalışır anlam veremiyorum. Ben evlenince ozgurluklerini ilan ettiler sanırım.

Back
X