- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Nerey giderim nasıl yaparım ?Annenizle bir daha görüşmeyin.Çok ciddiyim bu konuda.
Böyle bir insana ihtiyacınız yok sizin.
Ölümü düşündürecek kadar acı bir şey olsa da, bu onun yanlışı,seni soktuğu durum apayrı,malesef çirkin ilişkiler var ama sen tek başına bunlara karşı da gelsen, yetişkin insanların önüne geçemezsin.Ve yine malesef ki bunlara karşı pasif olman gerek evlenene kadar,bağını koparmak istiyorsan ayrı bir eve çık bir arkadaşınla ama olan biteni değiştiremez sadece uzak olursun!Şu an o kadar içim acıyor ki ne yapsam dinmiyor geçmiyor. Herkesin bir acı eşiği vardır benim acım da eşiğimde çoktan dolu..
22yaşındayım 5 yaşımdan beri annemin babamı aldattığını babamın lal kesildiğini görüyorum yaşıyorum.
Daha önceki konumda açmıştım bu konuyu.
Öyle ki annemin bu halini artık kabullenmiştim. Nasıl diyeceksiniz.. Öyle bir kabulleniliyor ki, elinizden bişey gelmemek çaresiz kalmak, tek başına hiçbir sey yapamamak, arkanızda birinin olmaması..
Dün aksam anneannemlerdeydi annem.
Aradım kapıdayım kapıyı aç dedim ama bir telefonu açışı var.
Neeeeee diye nefretle bağırdı. Yukarı çıktım neyin var neden bağırdın dedim. 'Kes sesini sus ne diyosun sen aptal salak ' daha bir sürü şey..
Noluyo demem kalmadı o bağırdıkca bende kendimi tutamadım ne istiyosun benden niye bana bu kadar kötüsün ben sana ne yaptım diye..
Bağırışlardan sonra defolgit diye bana bağırdı aldım çantamı gidiyorum ne teyzem ne anneannem hiçbiri bana dur demedi. Hatta telefonumu unutmusum, telefonunu unuttun al dedi bana teyzem.. Annem sevgilisiyle kavga etmiş belli ki facede paylaştıkları onu anlatıyor. Ya o pisliklerin acısını ben mi çekicem. Babam nasıl bişey nasıl biri anlayamıyorum o kadar çok seviyorumki onu tüm bunlara sesini çıkarmaması beni deli ediyor. Dün o kadar şey yaşamışım o saatte kapıya konulmuşum hala gidiyodum babamı arayayım merak etmesin dedim. Eve gel konusucaz dedi gittim bana dediği şey şu ' ilk kez bi akşam eve erken geleyim dedim onda da burnumdan getirdiniz ne biçim insanlarsınız'.. Ya sor ulan baba neren acıyo de kalbimse kalbini bastir kalbime. Sende olmazsan kim sarıcak kim geçirecek acımı..
Annem babama hep kötü davranır seni sevmiyorum der her dediğini tersler hatta bazen vurur..
Bu arada annemle beraber 4 kız kardeşler. 2si boşandı diğer ikiside kocalarını aldatıyor. Yani 4ü birbirine gebe. Ne yaparlarsa yapsınlar asla birbirini satmazlar.
Annem olacak kadını bir daha görmek istemiyorum ama gidecek bir yerim yok. Aralıkda nişanım var düğün seneye. Onun askerliği olmasa 1 dk durmam.
Ya ben nasıl dayanıcam. Nasıl geçicek içimin acısı eve gitmek istemiyorum (paazar pazar iş yerine geldim )
İlk defa ölüm bu kadar tatlı geliyor bana..
Yardım edin..
Şu an o kadar içim acıyor ki ne yapsam dinmiyor geçmiyor. Herkesin bir acı eşiği vardır benim acım da eşiğimde çoktan dolu..
22yaşındayım 5 yaşımdan beri annemin babamı aldattığını babamın lal kesildiğini görüyorum yaşıyorum.
Öyle ki annemin bu halini artık kabullenmiştim. Nasıl diyeceksiniz.. Öyle bir kabulleniliyor ki, elinizden bişey gelmemek çaresiz kalmak, tek başına hiçbir sey yapamamak, arkanızda birinin olmaması..
Neeeeee diye nefretle bağırdı. Yukarı çıktım neyin var neden bağırdın dedim. 'Kes sesini sus ne diyosun sen aptal salak ' daha bir sürü şey..
Noluyo demem kalmadı o bağırdıkca bende kendimi tutamadım ne istiyosun benden niye bana bu kadar kötüsün ben sana ne yaptım diye..
Bağırışlardan sonra defolgit diye bana bağırdı aldım çantamı gidiyorum ne teyzem ne anneannem hiçbiri bana dur demedi. Hatta telefonumu unutmusum, telefonunu unuttun al dedi bana teyzem.. Annem sevgilisiyle kavga etmiş belli ki facede paylaştıkları onu anlatıyor. Ya o pisliklerin acısını ben mi çekicem. Babam nasıl bişey nasıl biri anlayamıyorum o kadar çok seviyorumki onu tüm bunlara sesini çıkarmaması beni deli ediyor. Dün o kadar şey yaşamışım o saatte kapıya konulmuşum hala gidiyodum babamı arayayım merak etmesin dedim. Eve gel konusucaz dedi gittim bana dediği şey şu ' ilk kez bi akşam eve erken geleyim dedim onda da burnumdan getirdiniz ne biçim insanlarsınız'.. Ya sor ulan baba neren acıyo de kalbimse kalbini bastir kalbime. Sende olmazsan kim sarıcak kim geçirecek acımı..
Annem babama hep kötü davranır seni sevmiyorum der her dediğini tersler hatta bazen vurur..
Bu arada annemle beraber 4 kız kardeşler. 2si boşandı diğer ikiside kocalarını aldatıyor. Yani 4ü birbirine gebe. Ne yaparlarsa yapsınlar asla birbirini satmazlar.
Annem olacak kadını bir daha görmek istemiyorum ama gidecek bir yerim yok. Aralıkda nişanım var düğün seneye. Onun askerliği olmasa 1 dk durmam.
Ya ben nasıl dayanıcam. Nasıl geçicek içimin acısı eve gitmek istemiyorum (paazar pazar iş yerine geldim )
Yardım edin..
Sözlüm biliyor, o olmasa hiç atlatamamçalışmıyor musun??
nişan yapacağın kişi bu durumları biliyor mu??
acaba sığınma evine mi gitsen? bir iş bulup ev arkadaşı mı edinsen??
o evde kalmandan çok daha sağlıklıdır. bir insanın anne-babasına iğrenerek bakması çok kötü birşey. anneni iğrençlikler yapıyor baban da sessiz kalıyor.
derler ya sessiz kalan kör şeytandır. o yüzden medet umduğun kişi daha fena.
inş bir çözüm yolu bulabilirsin. ha bulursan da lütfen bir psikologa git zihnindekileri boşat. zira yaşadıkların, çocukluğunda yüklendiğin şeyler çok ağır.
Kesinlikle sadece kendini dusun kendini kirtar o aileden babani da dusunme herkes memnunmis halinden nisanlina da anlatma ilerde hersey degisir koz olur bagini kes ailenle kurtar kendiniŞu an o kadar içim acıyor ki ne yapsam dinmiyor geçmiyor. Herkesin bir acı eşiği vardır benim acım da eşiğimde çoktan dolu..
Yardım edin..
Sözlüm biliyor, o olmasa hiç atlatamam
Anlatmasam da o anlardı her şey o kadar belli yani. Koz olarak kullanacaksa da inanın bu acıdan daha büyük olmaz yaşayacağım, elin adamı yapar der geçerim ..Kesinlikle sadece kendini dusun kendini kirtar o aileden babani da dusunme herkes memnunmis halinden nisanlina da anlatma ilerde hersey degisir koz olur bagini kes ailenle kurtar kendini
Aslında anlatmayı hiç istemedim ama dediğim gibi anlatamda anlardı. Ondan başka paylaşacak kimsem yok.. Onunda ablası bu tür bir olay yapmış zamanında o yüzden beni anlayabiliyor ..Size tavsiyem ona pek yansıtmayın.Yani her olanı anlatmayın,hatta mümkünse hiç anlatmayın.Çünkü bazı insanlar ileride bir sorun olduğunda bunlarla geliyor karşınıza,yapmaz demeyin kimin ne olduğu belli olmuyor malesef,dikkat edin siz.
Önceleri siz küçüksünüz diyodu şimdi konuyu açsam direk elalem ne der o benimle boşanırsa ölür diyor. Ölsün ya toprağını ben atmazsam adiyim!Bu ailede normal olan bi tek sen varsin. Baban neden bosanmiyor?
En azından babama beziyorum tip olarak. Bunu da düşündüm zamanında .Babanın öz baban olduğuna emin misin? Annen babani sen doğmadan önce de aldatmış olabilir...
Peki babanin escinsel falan olmadigina emin misin? Yani belki de millete karsi evli duralim falan mi dediler. Yoksa hic mantigi yok yani annenin bu kadar nefreti, babanin herseye ragmen devam etmesi ilgincÖnceleri siz küçüksünüz diyodu şimdi konuyu açsam direk elalem ne der o benimle boşanırsa ölür diyor. Ölsün ya toprağını ben atmazsam adiyim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?