- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
O kadar deerin düşünecek kafa yapısına sahip değiller. Ben babamın üstünde büyü olduğunu düşünüyorum zamanında teyzemler büyücüden büyücüye giderlermiş halamlar anlatıyorduPeki babanin escinsel falan olmadigina emin misin? Yani belki de millete karsi evli duralim falan mi dediler. Yoksa hic mantigi yok yani annenin bu kadar nefreti, babanin herseye ragmen devam etmesi ilginc
Sözlüm biliyor, o olmasa hiç atlatamam
Bilmiyorum babanin bosanmaktan cekinecegi cok onemli bi sebebi olmali. Kendini sucladigi bir sey.O kadar deerin düşünecek kafa yapısına sahip değiller. Ben babamın üstünde büyü olduğunu düşünüyorum zamanında teyzemler büyücüden büyücüye giderlermiş halamlar anlatıyordu
Az kalmis sabret uyma kimseye . Evlenince rahatlarsn insallah evlendgn kisi sahip cikar umarim.ama esine bile anlatma yarn oburgun sana yol su olarak donmesinŞu an o kadar içim acıyor ki ne yapsam dinmiyor geçmiyor. Herkesin bir acı eşiği vardır benim acım da eşiğimde çoktan dolu..
22yaşındayım 5 yaşımdan beri annemin babamı aldattığını babamın lal kesildiğini görüyorum yaşıyorum.
Daha önceki konumda açmıştım bu konuyu.
Öyle ki annemin bu halini artık kabullenmiştim. Nasıl diyeceksiniz.. Öyle bir kabulleniliyor ki, elinizden bişey gelmemek çaresiz kalmak, tek başına hiçbir sey yapamamak, arkanızda birinin olmaması..
Dün aksam anneannemlerdeydi annem.
Aradım kapıdayım kapıyı aç dedim ama bir telefonu açışı var.
Neeeeee diye nefretle bağırdı. Yukarı çıktım neyin var neden bağırdın dedim. 'Kes sesini sus ne diyosun sen aptal salak ' daha bir sürü şey..
Noluyo demem kalmadı o bağırdıkca bende kendimi tutamadım ne istiyosun benden niye bana bu kadar kötüsün ben sana ne yaptım diye..
Bağırışlardan sonra defolgit diye bana bağırdı aldım çantamı gidiyorum ne teyzem ne anneannem hiçbiri bana dur demedi. Hatta telefonumu unutmusum, telefonunu unuttun al dedi bana teyzem.. Annem sevgilisiyle kavga etmiş belli ki facede paylaştıkları onu anlatıyor. Ya o pisliklerin acısını ben mi çekicem. Babam nasıl bişey nasıl biri anlayamıyorum o kadar çok seviyorumki onu tüm bunlara sesini çıkarmaması beni deli ediyor. Dün o kadar şey yaşamışım o saatte kapıya konulmuşum hala gidiyodum babamı arayayım merak etmesin dedim. Eve gel konusucaz dedi gittim bana dediği şey şu ' ilk kez bi akşam eve erken geleyim dedim onda da burnumdan getirdiniz ne biçim insanlarsınız'.. Ya sor ulan baba neren acıyo de kalbimse kalbini bastir kalbime. Sende olmazsan kim sarıcak kim geçirecek acımı..
Annem babama hep kötü davranır seni sevmiyorum der her dediğini tersler hatta bazen vurur..
Bu arada annemle beraber 4 kız kardeşler. 2si boşandı diğer ikiside kocalarını aldatıyor. Yani 4ü birbirine gebe. Ne yaparlarsa yapsınlar asla birbirini satmazlar.
Annem olacak kadını bir daha görmek istemiyorum ama gidecek bir yerim yok. Aralıkda nişanım var düğün seneye. Onun askerliği olmasa 1 dk durmam.
Ya ben nasıl dayanıcam. Nasıl geçicek içimin acısı eve gitmek istemiyorum (paazar pazar iş yerine geldim )
İlk defa ölüm bu kadar tatlı geliyor bana..
Yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?