Annem beni evden kovdu :((

Peki babanin escinsel falan olmadigina emin misin? Yani belki de millete karsi evli duralim falan mi dediler. Yoksa hic mantigi yok yani annenin bu kadar nefreti, babanin herseye ragmen devam etmesi ilginc
O kadar deerin düşünecek kafa yapısına sahip değiller. Ben babamın üstünde büyü olduğunu düşünüyorum zamanında teyzemler büyücüden büyücüye giderlermiş halamlar anlatıyordu

O kadar deerin düşünecek kafa yapısına sahip değiller. Ben babamın üstünde büyü olduğunu düşünüyorum zamanında teyzemler büyücüden büyücüye giderlermiş halamlar anlatıyordu
Bilmiyorum babanin bosanmaktan cekinecegi cok onemli bi sebebi olmali. Kendini sucladigi bir sey.
Buyu mevzuuna inanirim. Cok girmeyelim konun kapanmasin ama bence para almayan bi hocaya danis.

Halanlara git madem onlar öyle anlatıyorlarsa biliyorlardır mevzuyu az buçuk.
Bu haftada krndine apart bir ev bak maaşınız kendinizi geçindirmeye yetermi bilmiyorumda. En azından kafanı rahat olur.

az daha sabır evlenınce grusme kcan olacagada bu durumlardan bashetme kardes

Calisiyosan ev tut arkadasinla. Calismiyosan kimi kimin evinden kovuyosun deyip afedersin s.c agzina.
Anne babaya saygi tamam da onda bile hakedene saygi duyulur.
Bu kadar pasif olmayin yahu.
Evlenene kadar idare et insallah evlendikten sonra cok mutlu olursun

Babanix biliyormu aldatildigini?
Annenizle cidden gorusmeyin bu cok utanc verici bir durum.
Teyzelerin de ayni.o ev zaten guvenli degil annenizin sevgiliside gelebilir ayri ev sansin varsa ev tut yoksa amcalarindan yardim iste.

Babaniz çok enteresan nasil tahammül ediyor buna..

Taşın evden bundan iyisi mi var senin icin. Daha huzurlu olursun, iki de kedicik al evine, kış ta geliyor, işine git gel akşam miril miril kedicikler, yap kahveni gec tv nin basına kurtar kendini bu stresten. 1+1 sıcak bi ev sana yeter. Herkesin derdi var canim ama seni bağlayan bir şey yok, onlar düşünsün.

Benim aklim fikrim bu anne babalari almiyor bazen. Bende anne ve babasiz buyudum, bugun baktigimda baba bu, ne yapsa affedilir diyenlere gulerek bakiyorum.Babamin ne yuzunh gordum, ne sesini bilirim. Kokusu deseniz, o da ne derim... Hangi birisini, nereden tutup affetmeli? Okul cikislarinda anne babasina kosarak sarilanlari kiskanarak gecti cocuklugum. Hic unutmam, anne babasiyla yuruyenlerin yanindan giderdim caktirmadan, nasil bir his olduguna bakmak icin. O yuzden her anne-baba mutlaka affedilmeli kismina katilmiyorum, saygisizlik etmeden hurmetle ceket iliklemeli ve cikip gitmeli hayatlarindan...
Her neyse...

Anne ve baba cokta iyi iletisim kurabilen aile modunda degiller anladigim kadariyla. Anne kendi hayatinin derdine dusup her seyi salmis,baba artik bedenen yasayan birisi haline donusmus. Kalacak yeriniz yoksa, bir-iki gun arkadaslarda idare edip o sirada kafanizi toplamanizi tavsiye ederim. Okurken uzuldum, sonunda nisanlanacak olmaniza sevindim. Her halukarda 1 yil sonra kendi yuvaniz olacak. Umarim bu es adayi dogrudur da, acilarinizin kefareti olur yuvaniz. Evden temelli ayrilma sansinizi ikinci plana atin isterseniz. Bol bol biriktirin para. Hayatiniza odaklanin.

Uzuleceksiniz, ama gececek. Sizlayacak, ama yakmayacak bu denli... Cok genc ve mantiklisiniz bence, en dogru ve guzel karar yine sizin verdiginiz olur...

Az kalmis sabret uyma kimseye . Evlenince rahatlarsn insallah evlendgn kisi sahip cikar umarim.ama esine bile anlatma yarn oburgun sana yol su olarak donmesin

Annenizle hala neden gorusuyosunuz sasirdim dogrusu. Ne yapsa yapsin o annedir diye mi dusunuyosunuz? Her doguran anne olsaydi...
Ben olsam kaldiramazdim bu durumu. Hala ananenizin evine onlarin yanina gitmeniz tuhaf. Uzak duracaginiz yere evlerine kadar gitmeniz. Ben olsam asla gorusmezdim. Tabiki sizin tercihiniz ama konu acip sordugunuz için soyluyorum bu cirkinliklerin icine kendinizi yakistirmayin.

Son düzenleme:
Allahim..
Ailecek bok yolunda olan 4 kiz kardes...
Daha neler duyucam.
Hadi baban bisey demiyorda mesela diger teyzenin kocasidami bisey demiyor?

Nişanına az kalmış,düğününü erkene çekebilsen keşke.Inşallah mutlu bir yuvan olur.Bidaha da annenle görüşme.Onun sana faydası olmaz zararı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…