- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
Ne kadar iç acıtan bir cümle olmuş başlık.İyi günler konunun adındanda anlaşılacağı üzere bu konu bana dert oldu..Annem eskiden beri babamla ilişkisinin iyi olmadığını ve annemin anlattığına göre çok mutlu bir evliliğinin olmadığını dile getirirdi heleki son 5-10 yıldır daha da ilgisiz sevgisiz olduğunu söylerdi ..Babam bizimle 2.5 yıldır yaşamıyor ben ve kardeşlerimide zaten hiç arayıp sormuyor annemde beni aldattı diyor zaten birkaç küçük delili var.. Biz çok küçükken anneme babam çocuklar küçük hasta olmasın birisi ile sen yat diğeri ile ben yatıyım demiş o zamandan beri ben annemle yattım ortaokul dahil bana zaten kendiside hiç demedi git yatağına yat vs diye zaten benim odam ortaokulun sonlarında oldu bana özel oda küçükken yapılmadı bile şimdi ise babanla beni sen ayırdın babanla bizi kıskandın diyor babama bazen beni dövsün diye öğütler veriyordu ya da beni şikayet ediyordu bende sinir olduğum için babamla aran iyi diyordum şimdi ise annem sözlün de var rahatsın ne beni ne dinliyorsun ne ediyorsun etme bulma dünyası diyor ilerde çocuğun da eşinde sana aynısını yapicak diyor... Tek kız çocuğum evde diğer kardeşlerime göre en çok bana yükleniyor babamla bile en çok ben onun için kavgalı olmuşumdur diğer kardeşlerime göre..Bana zaman ayirmiyorsun beni dinlemiyorsun vs ayırıyorum da aslında ayda 216 saat çalışıyorum ağır bir işte 8-10 tane nobetim oluyor cok yoruluyorum eve belli miktar parada veriyorum ayrılmalarını bana bağlıyor surekli siz ne düşünüyorsunuz bu konuda