Yeni doğum yaptım 2 hafta önce sezaryen oldum sütüm gelmedi bir sürü sıkıntı yaşıyorum sütüm su an geliyo ama yetmiyo artsın diye inanın yapmadığım şey yok kafayı yemek üzereyim bı yandan da annem beni çok üzüyor. Annemle komsuyuz ve bana hiç yardımcı olmuyolar gelip sadece bebeği sevip gitmek istiyolar. Bebeğim sarılık olduğu ve çok kilo kaybettiği için ilk hafta her gün hastaneye gidiyoduk beni bu aşırı zorluyodu bir gün yine hastanedeyken onlara haber vermeyi unutmuşum arayıp sormadan haber beklemişler sonra da iki satır yazmak bu kadar mı zor diye kızmış mesaj atmışlar ben ağlama krizine girdim çünkü zaten canım burnumdaydı eşim de gitti ailemle konuşmaya benim iyi olmadığımı merak ettiklerinde kendisini aramalarını benim tele bakamadığımı onun bakacağını söylemiş. Annemler buna çok bozuldu şimdi de hiç gelmiyorlar gelip azıcık durup gidiyolar eskiden bulaşık falan yıkardi annem şimdi o bile yok bana hiç yardımları olmuyo üstüne üzülüp ağlıyorum az önce tatilden geldiler 15 dk bebek sevip gittiler ne yapabilirim sizce konuşmak da ise yaramiyo