annem beni sevmiyor mu??

sevdacicegi2243

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
52
5
48
31
Kizlar sizinle bisey paylasicam aslında cok kafama takiyorum yorumlara ihtiyacim var. Annemle ben cok iyi anlasmayiz annem cok soguk kadin ilgilenir fedakarlık yapar ama boynuma sarilmaz annem kizim demez. Arkadaşlarımın anneleri hep annem kizim diye konuşur benim icim gider sizce abartiyomuyum annen niye boyle

Herkesin fitrati bir olmuyor.. Bazilari varki uzak olamasi gerek kisilerle bile dip dibe.

Bazı anneler öyle olabiliyor, uzaktan severler, her anne çocuğunu sever, sizin anneciğinizde uzaktan seviyor bence sizi

benimkide kızım der sarılır ama hiç bir fedakarlığı yok. çok sorun yaşadık ama şimdi evliyim hamileyim anne olacağım diye sanırım biraz bağlandık birbirimize. hala fedakar değil ama napcan. oda öyle işte. küçükken hep üvey olduğunu düşünürdüm. hep döverdi kızardı hiç tebrik etmedi beni. unutuyorum işte bende bunları. içim depreşti yaa

benim yengemde öyle kuzenlerimi hiç severken öperken görmedim çocukluk dönemlerinde dahil. bazı kişiler böyle olabiliyor. annen sana sarılmıyorsa sen git yanına sarıl öp sıcaklık göster. ben çocuk gibi durmadan gidip annemi öperim sarılırım

Benim annem de böyle her insan bir olmuyor kimi sevgisini disari vuruyor, kimi içinde tutuyor. Buni bende çok düşündüm, ama bu insanin kişiliğiyle ilgili birazda. Önemli olan sevgiyi gösterip göstermek değil bence, sevgiyi yürekte taşımak, fedakarlığıni yapabilmek. Her anada bu vardır tabi günümüzde çoğalan bazı adi anne(!) olan, hayvansı mahluklar dışında...

Kizlar sizinle bisey paylasicam aslında cok kafama takiyorum yorumlara ihtiyacim var. Annemle ben cok iyi anlasmayiz annem cok soguk kadin ilgilenir fedakarlık yapar ama boynuma sarilmaz annem kizim demez. Arkadaşlarımın anneleri hep annem kizim diye konuşur benim icim gider sizce abartiyomuyum annen niye boyle
Yaş kaç güzelim? (Rol çaldım ama zipzip yok zaten ortalıkta)

Benim annecîmde öyle sevgisini gösteremez ama bilirim canını verir bizim için,yaptıklarını anlatsam buralara sığmaz :) bîze gösteremedî sevgisini şimdi iki torununda rahat rahat sergiliyor. Böyle bir hisse kapılma emin ol çok içten seviyordur seni. Allah yokluğunu göstermesin annelerimizin var olmaları yeter. Canım annem iyki var o olmasa ben biterim en iyi arkadaşım herşeyim benim:)

kimi anne gösteremez sevgisini..yani vıcık vıcık olmaz..fedakarlık yapıyor ilgileniyor daha ne istiyorsun?bu bile sevgiden ileri gelir..

o yemez bize yedirir,1saat oturmaya gitse aklı bizde kalır, biz rahat değilsek uyuyamaz.. ama güzel kelimeler sarfetmiyor olması sevmiyor anlamı da gelmiyor canım :KK66:bazı insanlar için sevgi dilsizdir

Kesinlikle oyle dusunmeyinn.. mesela ben canimdan cok sevdigim insanlara bunu hissettiremem cok.. bende oyle samimi kelimeler sarilmalar cok yapamam..ama asla bu sevmediğim anlamına gelmez. sakin öyle düşünme.

sevmez olurmu seviyordur mutlaka.kimisi dıştan sevgisini çok belli edemez içten sever.mesela benim annanemde öyleydi.6 çocuğu olmuş 6 sınıda hiç öpmemiş sadece koklamış.ben torunu olarak ne güzel bir iltifat duydum,nede kucağına alıp sevdi.aynen diğer torunlarınıda..

Belkide sizin anneniz "canım cicim" diyen çoğu anneye göre daha
seviyordur..
Bununla bağdaştırmayın. Benim annemde böyledir; fakat dünyanın en fedakar en ıyı annesidir bana göre.
Hiçte eksikliğini hissetmedim bu durumun.

Herkes sevgisini canımlı cicimli ifade edecek değil ya.
Anneniz de farklı şekilde yansıtıyordur mutlaka.

Belkide sizin anneniz "canım cicim" diyen çoğu anneye göre daha
çok seviyordur.
Bununla bağdaştırmayın. Benim annemde böyledir; fakat dünyanın en fedakar en ıyı annesidir bana göre.
Hiçte eksikliğini hissetmedim bu durumun.

Back
X