annem beni sevmiyor mu??

bende temastan hoşlanmam..
annem diğer kardeşlerime sarılır öper bana gelince bi durur..
biliyor çünkü öyle sarılınmaktan öpülmekten hoşlanmadığımı...
çok sevdiğim insanlara bile yapamam..
karakter meselesi..
sevgiyle ilgisi yok..

Yapı meselesidir canım o.Valla benim annem (dedemler amcasına bırakmış köye) ailesinden ayrı büyüdüğü için aşırı sarılır,öper,namazdan sonra yanıma felan yatardı evlenene kadar.Ha ben öyle miyim; değilim.Çok severim lakin bunu başka şekillerde ifade ederim.Çok fazla olunca da olmuyor anlayacağın.

hangi anne evladını sevmez?
içinde taşıdığın senden olan bir parça sevilmezmi?
karekter özelliklerimiz ne yazıkki farklı,
bir kısmımız içimizde yaşarken birkısmımız dışa yansıtabilir sevgimizi..
annesini kaybetmiş biri olarak sakın sakın sana duyduğu sevgiden şüphe etme.
kaybedince özlüyorsun,
onun üzüldüğü her an için milyonlarca kez pişmanlık duyuyorsun...

Benim annemde bana yapmaz kardeşimi öpüp koklar, dizinde yatırır ama bana hiç yapmadı sevgisinden şüphe etmedim hiç ama içimde ukde kalmıştır yani bence sevgisizlik değil ama bana karşı soğuktur onu bilirim

Herkes sevgisini belli edecek diye birşey yok ki, içten içe seviyordur. Annenden kötülük gelmedikçe onun sevgini sorgulaman doğru olmaz.

Annenize haksızlık etmeyin.Anneliğin en önemli kriteri ilgi ve fedakarlıktır .İkisi de annenizde mevcutmuş zaten .

canım benim annemde hiç sarılmaz,öpmez konuşurken adımla hitap eder kızım demez....bekarken bende öyle düşünüyordum annem beni sevmiyor mu diye...evlenirken ve sonrasında maddi manevi hep yanımda ,hep en büyük destekçim oldu hala da öyle,anladım ki annem beni çok seviyor sadece gösteremiyor..

Kizlar sizinle bisey paylasicam aslında cok kafama takiyorum yorumlara ihtiyacim var. Annemle ben cok iyi anlasmayiz annem cok soguk kadin ilgilenir fedakarlık yapar ama boynuma sarilmaz annem kizim demez. Arkadaşlarımın anneleri hep annem kizim diye konuşur benim icim gider sizce abartiyomuyum annen niye boyle
kaç yaşındasın , farklı şeyler yapmaya çalış :)

Back
X