- 7 Mayıs 2015
- 225
- 73
- 18
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
ne diyebilirim kimerhaba kızlar benim annemle babam ben 2 yaşındayken ayrılmışlar benden bir yaş küçük kız kardeşim var. annem babamdan hep dayak yemiş aldatılmış evliyken başka kadından 2 çocuğu bile olmuş yani çok tuhaf bir çocukluk geçirdim anlayacağınız hala daha atlatabilmiş değilim. sorun şu annem babamdan ayrılınca ben 8 yaşındayken biriyle evlendi. ve öz babamın vermediklerini sevgiyi her şeyi bu adam verdi bize öz babamız gibi.yalnız annem bize karşı çok ama çok soğuk bu yüzden çok tartıştığım bile oldu annemle neden böylesin diye ben sevgimi dıştan yapmacık gösteremem içimden yaşarım dedi her seferinde ama babama davranışlarını görseniz aman Allah'ım ölecek bitecek onun için herkes bunun farkında. yani bir annenin kızına sarıldığı gibi sarılmasına başımı okşamasına ben bir şey anlatırken dinlemesine o kadar ihtiyacım var ki... ben bir şey anlatsam tamam tamam deyip kestirip atıyor dinlemiyor yani çok soğuk. evlendim düğün fln yapmadılar her şeyi eşimle ben yaptık sorun o da değil sanki evden gittiğim için mutlu oldu yük kalktı sırtından gibi eşimle tartışsam haklı da olsam onun tarafını tutuyor eve geri dönmemden korkuyor resmen ya bilmiyorum ben mi abartıyorum eşimle ufak problemlerimiz oluyor her evlilikte olduğu gibi çok şükür aramız çok iyi o da böyle davranışlarının öz babamdan gördüğü şiddetten olabileceğini söylüyor çok soğuk bir annenin şefkatine o kadar ihtiyacım var ki zaten babasız büyüdüm çok eksik yanım vardı annem böyle yaparak beni çok üzüyor ona sarılmak istiyorum yaklaşmıyor bana uzaktan seviyor gibi insanın yaşı kaç olursa olsun bir anneye her zaman ihtiyacı var babama öle değil ama bize çok soğuk
bilmiyorum ki peki babama neden yakın davranıyor bize uzakannenizin psikolojisi bozuk olabılır mı?
çok dayak yemiş ya
Ya ben ona öz babamı hatırlatıyor olabilir miyimBelliki anneniz sirf babanizi degil sizide bosamak istemis ama yinede yapamamis. Siz evlenince "hah annelik vazifemi yaptim, bu kadar ..." Diye düsünmüs. Belki siz ona öz babanizi hatirlatiyorsunuz.
Ya ben ona öz babamı hatırlatıyor olabilir miyim
evet tamamen babamın kopyasıyım kız kardeşim anneme çok benzer hatta annem ona bile benden daha yakındırÖz babaniza benziyormusunuz?
Veya sana bakarak kapatmak istedigi bir sayfayi kapatamamak gibi birsey ...
Tabbikide! Her neyse annenizin sorunu sizin hic bir sucunuz yok! Anneniz o sorunu kendi icinde yasiyor ve profesyonel yardim almali ... Bastirilmis hisler, unuttu sanip ama unutamadiklari seyler ...
Her anne evladini sever diye düsünüyorun ... Hem anneniz sizi sevmese size deger vermese üvey babanizda sizi sevmezdi sanirim.
evet çok şükür ki bana bağlı değer veren bir eşim var sadece bir yanım eksik o da anne o kadar kötü ki ne şeylere şahit oldum ama sırf bizi büyüttü diye bu sevgi eksikliğini içime atıp tutmaktan yoruldum yetmiyor sevgi şart tamamen anne sevgisi aşılanmalı çocuklarakızım eşine sarıl,kendıne sarıl,dostlarına sarıl,senın annen gıbı anneler taıyorum,onlar kocacı kadınlar,çocuğuda kocayı elde tutma sıgırtası olarak yaparlar,çocuk kocayı tutmayınca,çocuğa kesilir bu fatura,sendne rıcam eşinle olan hiçbirşey anlatma,eşine sarıl
bende bunu savunuyorum,ama 37 yaşında sevgisiz buyumekten dışarda sevgı armaktan yanlış ilişkilerın kurbanı olmuş bırıyım,geriye dönuş yok,pes etim,evet çok şükür ki bana bağlı değer veren bir eşim var sadece bir yanım eksik o da anne o kadar kötü ki ne şeylere şahit oldum ama sırf bizi büyüttü diye bu sevgi eksikliğini içime atıp tutmaktan yoruldum yetmiyor sevgi şart tamamen anne sevgisi aşılanmalı çocuklara
kesinlikle hak veriyorum bir annenin verebileceği sevgi hiçbir şeyin yerini tutmuyorbende bunu savunuyorum,ama 37 yaşında sevgisiz buyumekten dışarda sevgı armaktan yanlış ilişkilerın kurbanı olmuş bırıyım,geriye dönuş yok,pes etim,
evet tamamen babamın kopyasıyım kız kardeşim anneme çok benzer hatta annem ona bile benden daha yakındır
o kadar imreniyorum ki ailecek birilerini gördüğüm zaman dışarıda belki çok klasik hikaye gelecek ama canım acıyor yutkunuyorum özlem çeker gibi alışmaya çalışıyorum psikologa bile gidiyorum hiçbir şeye benzemiyor anne sevgisi demi sizin anneniz sizi seviyor değil mi ona tapın bence kaybetmeyinSadece fikir yürüttüm ... Üzülme lütfen. Öyle bir durum varsa bile senin sucun ney?
Dedigim gibi, anneniz sizi seviyor ki babanizda size zamaninda sahiplenip sevmis
siz ona yakin ve yumusak davranin :)) benim babamda hiiiiic sarilip öpmezdi beni ... Ben ona sarildikca zamanla alisti ve oda sarilip öpmeye basladi :))
çok ama çok teşekkür ederimsarılmak isteme sen de eşine sarıl git. anne olmaması gerekenlere böyle bi mucızeyı yasatıyor Yaradan ama bu Anne ! demeye bin şahit insanlar kıymetını bılmıyor.doğurmakla bitiyor sanıyorlar . ama bir evlat rahime düştüğünden ölümüne kadar anneye muhtaçtır ya. bunu bılmıyosan da bi zahmet korun morun ne yapıyosan yap mutsu bıreyler getirme dünyaya...
annesinden doğru duzgun sevgı görmemiş ve suan anne adayı olmanın ne kadar buyuk bir nimet olduğunun farkında olan bir kadından...
ama babama sevgisini çok belli ediyor kıskançlık değil aslında ama öyle görünce gözlerim doluyor sadeceanneniz için öyle şeyler düşünmeyin lütfen belki sevgisini belli edemiyordur
ama babama sevgisini çok belli ediyor kıskançlık değil aslında ama öyle görünce gözlerim doluyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?