- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
Yapma böyle, herkesin bir eksiği var şu hayatta. Elinde olana odaklan, şükret, olmayana üzülmek yerine.o kadar imreniyorum ki ailecek birilerini gördüğüm zaman dışarıda belki çok klasik hikaye gelecek ama canım acıyor yutkunuyorum özlem çeker gibi alışmaya çalışıyorum psikologa bile gidiyorum hiçbir şeye benzemiyor anne sevgisi demi sizin anneniz sizi seviyor değil mi ona tapın bence kaybetmeyin
çok haklısınız arada böyle aşırı duygu patlaması yaşıyorum sonra geçiyor alışmaktan başka ne yapabilirim kiYapma böyle, herkesin bir eksiği var şu hayatta. Elinde olana odaklan, şükret, olmayana üzülmek yerine.
Bak ben annemden de uzaktayım, eşim de yok. Yapayalnız geçiyor günler. Olsun, şükür, sağlıklıyım, kimseye muhtaç değilim. Yediğim içtiğimden tad alıyorum. Uyumak güzel, uyanmak güzel. Gören gözlerim var, güzel bir dünya var.
Yarın birgün çocukların da olur, kocaman bir aile olursunuz, kimsenin eksikliğini hissetmezsin inşallahçok haklısınız arada böyle aşırı duygu patlaması yaşıyorum sonra geçiyor alışmaktan başka ne yapabilirim ki
çok teşekkür ederimYarın birgün çocukların da olur, kocaman bir aile olursunuz, kimsenin eksikliğini hissetmezsin inşallah
merhaba kızlar benim annemle babam ben 2 yaşındayken ayrılmışlar benden bir yaş küçük kız kardeşim var. annem babamdan hep dayak yemiş aldatılmış evliyken başka kadından 2 çocuğu bile olmuş yani çok tuhaf bir çocukluk geçirdim anlayacağınız hala daha atlatabilmiş değilim. sorun şu annem babamdan ayrılınca ben 8 yaşındayken biriyle evlendi. ve öz babamın vermediklerini sevgiyi her şeyi bu adam verdi bize öz babamız gibi.yalnız annem bize karşı çok ama çok soğuk bu yüzden çok tartıştığım bile oldu annemle neden böylesin diye ben sevgimi dıştan yapmacık gösteremem içimden yaşarım dedi her seferinde ama babama davranışlarını görseniz aman Allah'ım ölecek bitecek onun için herkes bunun farkında. yani bir annenin kızına sarıldığı gibi sarılmasına başımı okşamasına ben bir şey anlatırken dinlemesine o kadar ihtiyacım var ki... ben bir şey anlatsam tamam tamam deyip kestirip atıyor dinlemiyor yani çok soğuk. evlendim düğün fln yapmadılar her şeyi eşimle ben yaptık sorun o da değil sanki evden gittiğim için mutlu oldu yük kalktı sırtından gibi eşimle tartışsam haklı da olsam onun tarafını tutuyor eve geri dönmemden korkuyor resmen ya bilmiyorum ben mi abartıyorum eşimle ufak problemlerimiz oluyor her evlilikte olduğu gibi çok şükür aramız çok iyi o da böyle davranışlarının öz babamdan gördüğü şiddetten olabileceğini söylüyor çok soğuk bir annenin şefkatine o kadar ihtiyacım var ki zaten babasız büyüdüm çok eksik yanım vardı annem böyle yaparak beni çok üzüyor ona sarılmak istiyorum yaklaşmıyor bana uzaktan seviyor gibi insanın yaşı kaç olursa olsun bir anneye her zaman ihtiyacı var babama öle değil ama bize çok soğuk
zaten artık ister istemez öyle davranıyorum. üvey babam harika bir insan annemle sanki ilk evliliklerini yapmış kadar mutlulular kardeşim ve beni de seviyor ama sonuçta üvey baba yani keşke annemin bu tavrını görüp babam müdahale etseBence sevdiği adamla çocuk olmadan baş başa yaşamak evliliğinin tadını çıkarmak istemiş hep, siz varken yapamamış. Sizin boşanmanızdan korkması da üzücü. Peki üvey babanız nasıl davranıyor size? Yani bunu takmadan siz de gayet soğuk davranın, hatta yanağınızdan öpmeye eğilirse zordan öpüyormuş gibi kestirip atarcasına öpün, belki size zor ama bu tavrınızı görürse kendininkinin farkına varır.
seviyordur dimi annem beni yani anne sevgisi bu çok ihtiyacım var bunaCanım eşin doğru söylemiş.
Öz babandan kalma acıları hatırlıyordur istemsizce...
Yeni eşi bunu hatırlatmadığı için onunla kendini daha iyi hissediyor daha yakın davranıyordur.
Psikolojik biraz kasıtlı değildir bence..
Seni ve kardeşini mutlaka seviyordur...
seviyordur dimi annem beni yani anne sevgisi bu çok ihtiyacım var buna
evet babam öyle biri olmasaydı. her şey onun suçuMutlaka seviyordur inan bana sadece onu anla ve öyle kabullen.
canından cansınız nasıl sevmez kendini üzme sevmiyor diye.
sadece annenin elinden gelen bu bunu anla sorgulamadan olduğu gibi kabul et anneni ve her şeyini.
baban bunları yaşatmasaydı bambaşka olabilirdi ama kader işte.
evet babam öyle biri olmasaydı. her şey onun suçu
Benim babamda bana karsi oyle canmmerhaba kızlar benim annemle babam ben 2 yaşındayken ayrılmışlar benden bir yaş küçük kız kardeşim var. annem babamdan hep dayak yemiş aldatılmış evliyken başka kadından 2 çocuğu bile olmuş yani çok tuhaf bir çocukluk geçirdim anlayacağınız hala daha atlatabilmiş değilim. sorun şu annem babamdan ayrılınca ben 8 yaşındayken biriyle evlendi. ve öz babamın vermediklerini sevgiyi her şeyi bu adam verdi bize öz babamız gibi.yalnız annem bize karşı çok ama çok soğuk bu yüzden çok tartıştığım bile oldu annemle neden böylesin diye ben sevgimi dıştan yapmacık gösteremem içimden yaşarım dedi her seferinde ama babama davranışlarını görseniz aman Allah'ım ölecek bitecek onun için herkes bunun farkında. yani bir annenin kızına sarıldığı gibi sarılmasına başımı okşamasına ben bir şey anlatırken dinlemesine o kadar ihtiyacım var ki... ben bir şey anlatsam tamam tamam deyip kestirip atıyor dinlemiyor yani çok soğuk. evlendim düğün fln yapmadılar her şeyi eşimle ben yaptık sorun o da değil sanki evden gittiğim için mutlu oldu yük kalktı sırtından gibi eşimle tartışsam haklı da olsam onun tarafını tutuyor eve geri dönmemden korkuyor resmen ya bilmiyorum ben mi abartıyorum eşimle ufak problemlerimiz oluyor her evlilikte olduğu gibi çok şükür aramız çok iyi o da böyle davranışlarının öz babamdan gördüğü şiddetten olabileceğini söylüyor çok soğuk bir annenin şefkatine o kadar ihtiyacım var ki zaten babasız büyüdüm çok eksik yanım vardı annem böyle yaparak beni çok üzüyor ona sarılmak istiyorum yaklaşmıyor bana uzaktan seviyor gibi insanın yaşı kaç olursa olsun bir anneye her zaman ihtiyacı var babama öle değil ama bize çok soğuk
Sana suan simski sarilmak isterdim ...o kadar imreniyorum ki ailecek birilerini gördüğüm zaman dışarıda belki çok klasik hikaye gelecek ama canım acıyor yutkunuyorum özlem çeker gibi alışmaya çalışıyorum psikologa bile gidiyorum hiçbir şeye benzemiyor anne sevgisi demi sizin anneniz sizi seviyor değil mi ona tapın bence kaybetmeyin
ya yemin ediyorum içim ısındı böyle düşünmene çok mutlu oldum çok teşekkür ederimSana suan simski sarilmak isterdim ...
bunu kendısıne sormussun.yapı demıs.Ama ınsan sevıldıgını hıssetmek ıster de bakalım ne dıyecekbilmiyorum ki peki babama neden yakın davranıyor bize uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?