- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
Bence çok yanlış bir düşünce bu yani zorunluluk değil bu vicdanen Zaten ben söylemeden onun kalmak istemesi gereken bir durum yani bir Düşünsenize kendi Canınız zahmetle doğup büyütüyorsunuz evlendiriyor sunuz. Ki siz o çocuk bakma zahmetini meşakkatin biliyprsunuz bizzat ve çocuğunuzda anne oluyor en çok sizin onu anlamamız lazım En çok Sizin ona yardıma Koşmanız lazım yani 1 hafta 10 günlük çok fazla bir süre değil ya Bir hafta on gün kalabilirdi yanımda hastanede anneniz kalmak zorunda değil diyorsunuz Ben de şunu söylüyorum oğlum da hastaydı oğluma bakabilecek leri bir durum değildi bu yani oğluma eşimden iyi kimse bakamaz dı Bunları bunları Onlar da çok iyi biliyor ve benim çocuğum hastayken annesini babasını Arar hani eşim onu gidip orada bırakıp dönemezdi benim de aklım kalırdı yani çok zor bir şey değil ya iki üç gün hastane kızın yanında kalmak ben hastanede çocuk katındaydım arada koridora çıkardım kızımla birlikte hava alsın diye falan yani Abartısız söylüyorum Herkes annesi ile birlikte kalıyordu herkesin eşi sadece gün içerisinde uğrardı işleri varsa hastane işleri varsa işte yemek işleri varsa getir götür işleri varsa onları halleder akşam tekrar eve giderdi Bir tek benim eşim gece gündüz benim yanımda hastanede kalmak zorundaydı. Yaşamadığınız için beni anlayamazsınız
Anneniz siz çocuk yapmadan önce “lütfen doğur, ben bakarım” demediyse haksızsınız. Tabii ki hastanede eşiniz kalacak, tabii ki çocuklar hasta olunca anne ve baba olarak siz bakacaksınız. Annenizin de sorumlu olduğu bir ev ve çekirdek ailesi var.